Akú máte skúsenosť s objednávaním v tomto obchode s mincami? Pozeral som na ponuku a ceny a prišlo mi to v pohode. Sú tam nejaké podmienky o ktorých by som mal vedieť alebo proste len klasický obchod?
Online obchod Národná Pokladnica
@Rychtos Hej hej videl som aj tú kolekciu, vyzerá dobre. Len teraz si to nemôžem dovoliť kúpiť. Ale som rád aj za túto jednu, páči sa mi, dúfam že zase niečo podobné čoskoro objednám ak bude v ponuke. Dokonca som si už vyhliadol aj nejaké zbierky že by som v budúcnu mohol objednať keď budem môcť.
Lukin to je pekná minca, ja som ju tiež kupoval ale okrem toho som objednával aj celú tú zbierku Disney - neviem či si videl. Lebo v nej ten mickey nebol, tak som ho kupil aspoň takto.
@Rychtos Tak díky za tip, ja som si to ani nevšimol. Až teraz pozerám že tam majú nejaké tri mince v tej ponuke. Idem objednať aspoň toho Mickey Mousa, ten je lacný a potom by som zase skúsil nejakú inú. Tak pomaly sa to aj mne rozrastie.
Lukin nemáš sa kde ponáhľať, myslím že z toho postupného objednávania má človek väčšiu radosť ako keď kúpiš všetko naraz. A viac si to vážiš. Tiež nakupujem podľa toho načo mám. A máš pravdu, mám už toho dosť ale po toľkých rokoch sa to nazbiera. Neboj tiež sa dočkáš. Na úvodnej stránke bývajú mince za pár Euro, tých mám už tiež dosť, tak sa na to sem tam pozri. Akurát som objednával zlacnenú medailu Karola IV.
@Rychtos To ich už musíš mať teda riadne veľa po toľkých rokoch. Ja som len začal takže momentálne mám len dve mince a ďaľšiu na ceste. Ale som spokojný. Budem musieť kupovať podľa možností no a hlavne asi tie lacnejšie.
Som zákazníkom už niekoľko rokov. Nakupujem hlavne mince ale už som kupoval aj nejaké darčekové predmety, ktoré majú tiež v ponuke. Nikdy som nemal problém pri objednávaní a ani doručení. Do dvoch týždňov mám väčšinou všetko doma.
@Marop Kupoval som Nad Tatrou sa blýska, už to mám doma a vyzerá super. Presne ako si písal, je aj album na uloženie takže paráda. Normálne mi je aj ľúto, že to idem darovať. Ale verím že poteší.
@Miles Aha tak to je jasné. A čo si za kolekciu objednával ak sa môžem opýtať? Já ich už mám pár a posielajú to v pekných albumoch, máš k tomu aj certifikát takže myslím že ako darček je to super.
@Marop Díky moc za info. Ja to chcem práveže niekomu darovať takže chcem všetky naraz. Ale už som vybavil, zavolal som tam minulý týždeň a už by mali byť na ceste.
Tak ja si väčšinou nechávam mince zasielať po jednej, raz za mesiac. Mám z toho väčšiu radosť: Ale dá sa aj komplet. Najlepšie je tam zavolať a dohodnúť sa, na linke sú ochotný a poradia.