Problém nájsť si partnera

Príspevok v téme: Problém nájsť si partnera
alexx123

Dobrý deň,
Cítim sa trochu trápne že zakladam túto diskusiu, ale začína ma prepadať panika a chcela by som počuť nejaké pozitívne príbehy.
Mám 25 rokov, študujem medicínu v poslednom ročníku v Bratislave. V škole sa mi myslím dari, mám super priateľov, výzorovo podľa okolia vyzeram dobre, mam kopu koníčkov, veľa som cestovala aj vramci školy aj mimo.
Vždy, asi od svojich 15 som túžila po priateľovi, ktorý by mi bol parťákom a mali by sme pekny vztah, ale akosi sa mi nedarí ho stretnúť. Na strednej som zažila veľké sklamanie, potom som sa prvé dva roky z neho spamätávala a nikoho som nehľadala, no ale potom, ako som si povedala, že je ten čas, tak je to iba sklamanie za sklamaním. Boli tam nejaké pokusy o vzťah, ale bohužiaľ nestretla som za ten čas nikoho,s kym by to vyšlo. Naozaj tomu nerozumiem, prehnane nároky nemam, chodila som aj na dating apps, pýtala som sa kamošiek nech ma s niekym zoznámia. Nepoznám nikoho, kto by bol v podobnej situácii ako ja, väčšina mojich kamosiek si nemá problém nájsť priateľa. Už začínam byt z toho fakt depresívna, začínam mat dokonca pocit, že to, že som nemala vážny vztah v mojom veku je bráne ako red flag (bolo mi to povedané na jednom rande cez dating apps), no a že nikdy nikoho nestretnem. Veľmi by som si priala mat šťastie v laske, je to pre mna fakt dôležité ale mam strach, že je to nejaký môj osud byť sama a pozerať sa na šťastné páry. Cítim sa fakt menejcenne kvôli tomu voči iným dievčatám a občas si želám byť viac ako ony, že možno je to mnou, nejaká chyba vo mne. Obecne počúvam od okolia, že niekto ako ja sa nemôže mat problém zoznámiť.
Nemôžem uz ani chodiť na sociálne siete a pozerat sa na všetky tie páriky, taka som z toho nešťastná.
Bola som aj u psychologicky a tá mi povedala, že sa nemam na to tak sústrediť, že ono to určite príde same. Ale ja neviem, skôr mam pocit, ze som nejaká zakliata a je to môj osud.

slavicka

to je fakt, a takisto deti vsetko sklomplikuju zakazdym :) preto su aj rozchody/rozvody ovela tazsie, ked su v tom deti.

macava

no jasne ved to uz ked ma clovek dieta uz inak rozmysla ze koho si k sebe pusti, predsa len tam nejde len o tu zenu, nikto neviem co sa moze vyklut z toho partnera, nejaka temna stranka jeho.

darinusik_nov

Aktuálne má kamoška rovnaký problém avšak ona má z minulého vzťahu aj dieťa, takže je to pre ňu o niečo ťažšie, keďže si do života už len tak hocikoho nechce púšťať a hlavne nie pri dieťa.

ceresnicka10

mala som podobny problem...no teaz ked som starsia a rozumnejsia uz viem, ze to tak malo byt a ze jednoducho si ta laska ku mne cestu nasla...

mantika

ja by som to az takto neriesila, prejde cas a ty raz stretnes toho praveho, pokial sa o seba ako zena staras, na ocot neostanes i ked chapem tvoje obavy lebo v dnesnej dobe najst si rozumneho vyspeleho chlapa v tvojom veku je umenie.hlavne by som asi neskakala len tak namatkovo zo vztahu do vztahu a nerobila si hlavu nad inymi parmi, pretoze nevies ako dlho spolu su a ci to nie je lne ten zaciatocny moment zalubenia sa.

veva36

nesustred sa na to tak, nehrot to, niektori ludia maju svadbu az na dochodku, co verim vsak ze nebude tvoj pripad. ale psychologicka poradila dobre, ono to pride.

Zaran

V prvom rade sa netreba porovnávať s druhými. Ak vidíš páry , byť to aj mladšie ako ty, ktoré sú spolu , tak sa proste našli ,lebo prišiel ich čas byť zrovna to dané obdobie života spolu . Ty máš svoju cestu ,nezávisle od nich . Každého niekde ta jeho čaká a nakoniec si ho aj nájde. Ja som bola sama do 26tich, bez akýchkoľvek skúseností, teraz budem mať 28 , s partnerom žijem a plánujeme svadbu . Buď ,aká si , nedávaj na prasproste povrchne nazory prvého, čo ti príde pod ruku ani na žiadne " red flagy" v apkach , to už je o čom... byt sám sebou a stáť si za svojimi hodnotami a ten pravy sa nájde

petreekklee

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

Natt5484

Mňa by zaujímalo ako vyzerá , prípdne začína a postupuje taký vzťah.
Akě máte skúsenosti ak sa chcete podeliť ? A keby vás niekto jednoznačne odmietne, snažíte sa ešte alebo to považujete za koniec ?