Mám 22 rokov, som panic a mam problém s nedostatočnou erekciou. Momentálne mam partnerku s ktorou sa pokúšame už dva mesiace o pohlavný styk no ja niesom schopný dosiahnuť dostatočnú erekciu. Pomaly nás to už prestáva baviť. Neviem čo je to somnou, ani ma nevzrušuje keď sa mi snaží partnerka pomocť rukami, nemám dostatočnú erekciu aby som si mohol nasadiť kondóm. Pritom si myslím že v partnerke neni chyba lebo ju milujem. Občas keď sa spolu prechádzame po meste tak mám zase problém že mám erekciu ale ked sme u mňa doma tak nič. Tento istý problém som mal aj s inou ženou. Pritom keď si to robím sám tak nemám nikdy problém. Už som skúšal kúpiť aj afrodiziaká v sex shope no nič mi nepomáha.
Slaba erekcia
Este som zabudol doplnit: Tribulus Terrestris
Odporucam na zaklade vlastnych skusenosti - mne to pomohlo: Valopron,Erefit Forte,
L-Arginin,Piracetam,Gingio,
Zensen,Maca,Koenzym Q 10,Vitagen/ten sa da len objednat u firmy Brainway/
Vsetko ostatne je dostupne v lekarnach.Treba investovat a vyskusat,co zaberie najlespie.Len nieco z toho,nie kombinovat navzajom.Erekcia bude urcite lepsia.
VSETCI CHALANI S TAKYMTO PROBLEMOM KLUD VERTE MI AJ MNE SA TO STAVALO ZE NECHCEL HORE A DLHO.TO JE STRACH STRES NESUSTREDENOST NE VEC, VSETKO ODIDE CASOM A BAKULKY SA BUDU ZDAROVAT VERTE
prosim poradte ake tabletky na to prosiim
no mam tiez ten problem i ked nie az tak casto.Matooooo mohol by si mi povedat ake tabletky ti predpisal doktor?
tak ty tak ty taktik
pre dennyho:
obriezka je zbytocne znicenie penisu a milovanie s nou je len horsie a horsie a casom uz uplne bez pocitov...
Tiez mam problem s erekciou nemoze sa mi poriadne postavit... Trvato uz par dni... Mohol by niekto poradit... Na prehliadku k doktorovi sa mi moc nechce...
Uz som spat! Ubehlo sice uz pol roka az som zabudol ze som tu pisal. Uz sa moj problem vyriesil, bol som s tym u sexuologa, predpisal mi dve tabletky, ze si ich mam davat po polke a potom sa to samo napravilo. Teraz uz chodim s priatelkou skoro 10 mesiacov a stale sa milujeme. Teraz mame opacny problem. Ja sa chcem milovat stale ale ona az tak casto nie.
Rada pre tych ktori maju problemy s erekciou:
Ziadny alkohol alebo reci ze netreba na to misliet nepomahaju. Ked by som nebol u sexuologa tak by som sa asi este trapil doteraz takze chodte hned k SEXUOLOGOVI dokial vam to nezacne liest na mozok!!!!