Výzvy na cvičenie

darienka

mne pomohlo, ked sme sa s muzom navzajom motivovali, to ma zakazdym vedelo nabudit, sama sa k tomu akosi nedokazem dokopat. :D

Hani123

ja milujem jogu, pilates, turistiku, bicyklovanie a v poslednej dobe ma chytilo aj kolobežkovanie. Na "staré kolená" som si kúpila prvú kolobežku a je to super :)
www.cyklospeciality.sk

Jarunka12

Ja sa akosi neviem dokopať k cvičeniu, proste stokrát radšej sadnem na bicykel a idem sa previezť, kľudne aj po kopcoch, nemám s tým absolútne žiadny problém. Ale Pilatesu a podobným veciam som jednoducho zatiaľ neprišla na chuť. :D

iviccia

isla by som si veru zacvicit, tak riadne si dat do tela :D aj ked radsej behavam, ale v takomto pocas ma veru nelaka ist von, to si ozaj radsej pustim nejake pilates videa a zacvicim si v teplucku a v pohodli domova :D

Natalia 911

Ja cvičím aktuálne s Fitshaker. Prvýkrát som sa zapojila do novoročnej výzvy a som spokojná. Zatial som schudla 2kg a aj cm išli dole. Členstvo stojí 10 eur na mesiac. Ak chcete skúste. Majú aj web stránku a sú tam príbehy žien, ktoré schudli, recepty, vecičky na cvičenie a tak. Som rada, že robím niečo pre seba a svoju postavu. Už aby bola jar/leto nech sa dá aj vonku športovať.