Ahojte. Už ste skúsili výzvy na cvičenie? Našla som dve novoročné výzvy jednu od Fitshaker a druhú cez Fitlaviu s Marošom Molnárom. Chcela by som ešte trošku schudnúť a formovať postavu.
Výzvy na cvičenie
doma mám cyklo trenažér, výzvy si kombinujem podľa toho aké cviky mám rada
Však a prečo teda nezačneš?:) Tým, že to sem napíšeš, sa asi nič nezmení. Proste sa zodvihni a rob voľačo.
Ani neviem, ci su niekde take. Rad by som konecne nieco so sebou zacal robit. Necitim sa dobre uz vo svojom tele.
No tak na mna tieto vyzvy absolutne nefunguju. Cvicim kedy ja chcem, nedrzim sa nejakych planov alebo co a perfektne to funguje, nenutim sa k nicomu :-D
ja si robím sama týždenné výzvy, viem najlepšie čo dokážem. podľa toho si robím plány do posilky
výzvy mám rada, veľa vyziev na cvičenie je na internete kde je popísané čo každy den idem cvičiť
ked mne by bolo najlepsie, keby som cvicila s niekym, pretoze sama sa k tomu dako dokopat nedokazem, nebavi ma to, nema ma kto motivovat alebo "hecovat"
youtube je topka. je to zadarmo a nájdeš tam fakt kopu efektívnych cvičení, netreba si rozhodne nič predplácať.
cvičim pravidelne, chodím do posilovne alebo si dám doma nejaké tréningy z youtube
Oplati sa si to zaplatit aj na rok dopredu napriklad??