Mám vyšší cholesterol a chcel by som ho znížiť nejakou dietou. Máte nejaké typy
Čím znížiť cholesterol
Najlepšie sa poradiť s lekárom, čo ti odporučí. Viem, že niekto si hneď nasadí aj takúto liečbu, niekto sa to bude pokúšať zachrániť zmenou stravy. Ale tak nepokazíš nič, keby začneš tie doplnky brať, to akurát sa ti skôr môže polepšiť.
To ste už pri mierne zvýšených hodnotách cholesterolu začali aj niečo hneď užívať? Či ste najskôr skúšali len tak nejak tou stravou to upraviť?
Ano, ta zdrava strava je podla mna zaklad.... A este keby sa k tomu podarilo pridat aj nejaky pohyb, tak by to bolo idealne... Ja som zase citala dobre skusenosti s ArmoLIPID... Na pilulke by mal byt aj v zlave, ak to este nezrusili :)
Ja sa snažím jesť zdravo a také jedlá ktoré na to nemajú vplyv. Okrem thoo užívam Cordyceps www.konopnafarmaliptov.sk vyživovy doplnpok, ktorý veľmi dobre vplýva na zlý cholesterol. Tak možno skuste tak, že nejaké vyživove doplnky si dať a k tomu jesť zdravé veci. :-)
za tie tri mesiace uzivania taketo zlepsenie si mala? tak to je super potom. a to si len uzivala teda nieco alebo si aj upravila stravu ako sa to odporuca?
Citala som tak, ze efekt tych doplnkov sa prejavi po nejakych troch mesiacoch a vie upravit cholesterol k lepsiemu nejak okolo 20 25 percent. U mna to tak aj vychadzalo :)
po akej dobe si si vsimol, ze ti pomaha? teda to som asi nenapil uplne spravne, lebo tak neviem, ci sa da nejak sam na sebe vsimnut pri tomto ochoreni, ze sa ti polepsi.
To je veru dobrá zmena voči pôvodnej hodnote. Len tak ďalej. Mne zase podobne pomohol ArmoLIPID, čo aj Mirabelll spomínala. Myslím, že sme na tom porovnateľne s tými hodnotami cholesterolu. Akože aj keď už to mám lepšie, tak užívam ho ešte stále, ešte stále je čo zlepšovať.
nplink.net Zatím nejlepší přírodní přípravek,který na trhu existuje..Mám celoživotně zvýšený cholesterol a chemické prášky jsem odmítla užívat.Lipid Control jsem zkrátka riskla a vyplatilo se to.Dnes mě moje paní doktorka pochválila,jaké mám výsledky.Před užíváním jsem měla cholesterol 7,5 a nyní po měsíci užívání hladina klesla na 5,1,což je úžasné.
Skus pozriet na pilulke, tam bola akcia aj minule nan na to vacsie balenie...