Čím znížiť cholesterol

zdencha

Ak zabudnes raz, tak sa nic nestane, proste si das potom na dalsi den. Nerobi sa to tak, ze by si si potom dal dvojitu davku, to by nebolo dobre. Ale tak lepsie je proste nezabudat, nastavit si nejaky cas. Ja ked som takto brala lieky, tak som mala normalne pripomienku nastavenu na kazdy den pre istotu.

Marion25

Vieš čo, ja som začala brať ArmoLipid a pri ňom je to tak, že sa má užívať minimálne tie tri mesiace a potom sa dá pozorovať nejaký efekt. Uvádza sa, že sa dochádza zlepšeniu tých všetkých hodnôt približne o 25%. Tak som zvedavá, ako to bude u mňa.

lojniss

kontrolu ti da doktor aj podla toho, ze ake mas tie prve vysledky. to je po niekolkych mesiacov, pretoze aj ked zacnes nieco uzivat, nejake lieky alebo doplnky, tak ono trva nejaky cas, kym sa zacne prejavovat ucinok.

jozefinana

Mne to vyhovuje, ja to mam tak nakombinovane, ze z kazdeho nieco. Proste kombinacia vsetkeho, podla mna je to tak najlepsie. O dva tyzdne mam kontrolu, tak som zvedava, co bude, ale mam z toho dobry pocit.

rastlinocka

no to je tiež pravda, že treba vedieť, čo je dobré aj jesť, pri takýchto zdravotných problémoch, to je áno..

agnessca

praveze ja by som naopak odporucila uzivanie nie priamo statinov samozrejme ale tie nahrady, co su, tak tie su o dost lepsie ako priamo statiny si myslim. mame susedu starsiu pani, ktora sa uz moc nehybe, nie je zase taka, ze by nepresla alebo co, ale tak ziadne sportovanie a vyslovene aktivny sposob zivota u nej asi uz nehrozia. a jej praveze prave tieto doplnky dost pomahaju pri tomto ochoreni.

Omen

Shubi,
NEODPORÚČAM ti užívanie statínov, ani vo forme suplementov!!!
LDL cholesterol sa dá krásne znížiť úpravou stravy a pohybom, NIČ viac nepotrebuješ. Za pár mesiacov budeš mať cholesterol v norme.