Mám vyšší cholesterol a chcel by som ho znížiť nejakou dietou. Máte nejaké typy
Čím znížiť cholesterol
Mas aj nejaky tip, ze odkial sa oplati kupovat alebo objednavat? Myslim samozrejme, co sa ceny tyka, lebo tak ked sa to uziva dlhodobo, tak to akoze kazde usetrene euro je dobre.
tak ono niektoré tie rady od lekárov nestoja za nič, čo si budeme hovoriť. čo som teraz tak narýchlo pozrela, tak som našla armolipid, ten vyzerá fajn podľa mňa, aj čo sa týka toho, že čo obsahuje aj recenzie, keď si pozrieš, tak pozitívne ohlasy dávajú ľudia.
danecc však a ten niekto, pre koho zháňaš tú radu nebol u doktora? doktor akože nič neporadil, nepredpísal, neodporučil?
Mna skor, ze co si vybrala. Lebo taku radu by som prijala tiez. Nie priamo pre seba, ale vedela by som ju posunut potom dalej.
tak ono sa to este da prezit, ak si vie takto mimo neho dohladat, co jej bude najlepsie uzivat. inak by ma celkom zaujimalo, ze co jej tam vlastne radili.
No bohužiaľ nie každý doktor je taký, že si skutočne dá záležať na pacientovi. Niektorí to berú proste tak, aby vybavili za deň čo majú a dovidenia, nejaký väčší záujem nehrozí. To okrem iného by som pani poradila, aby skúsil zmeniť doktora.
Vcera alebo predvcerom som presne videla takyto prispevok niekde, kde bola pani nestastna z toho, ze jej lekar odporucil uzivat statiny. A ona hladala teda ine moznosti, lebo sa im chcela vyhnut. Ale cez lekara cesta teda neviedla.
no to isto nie je take ochorenie, ze sa vyzdravies zo dna na den. treba toho vela zmenit v zivote, aby sa stav zlepsil. ono vela ludi si povie, ze vsak im nic nie, oni sa zle necitia, tak odmietaju nieco uzivat. hlavne kvoli obave z vedlajsich ucinkov. len si treba uvazit aj to, ze nie vsetky lieky, resp. doplnky maju tie vedlajsie ucinky, to sa tyka hlavne statinov a mozno ti ludia ani nevedia, ze su aj ine moznosti, co mozu uzivat.
tak to som nevedela, ze to je takyto dlhodoby problem. som myslela, ze proste budes chvilu nieco uzivat, upravis ostatne veci a budes zase fit. ale tak vzhladom na to, ze co je vlastne pricinou toho zvyseneho cholesterolu, tak mi mohlo dojst, ze to nepojde zlepsit zo dna na den.
dobre si spravila, vsak na tom nic nie je. clovek ma tolko veci v hlave, ze sa velmi jednoducho stane, ze zabudnes na nieco.