Zasnem nad zenami na internete :D Asi nie som nejaky synpaticky pre zeny, a skusal som vselijake zoznamky na stovky zien ma ponizilo alebo spravalo sa ako nejakemu odpadu , len kvoli tomu ze som sa im nepacil, nebola sanca ani len nadviazat konverzaciu . Tak som si zalozil novy ucet a dal fotky kamosa co je asi fesak pre zeny a zrazu same spravy od zien , same spojenia atd a ked som slusne napisal tej zene ze nie je moj typ tak hned kazda urazena a zacali mi nadavat, joj pekne zeny uz nemali take sebavedomie. Neskutocne som sa citil ked som videl ako tie zeny uz sa necitili ako bohyne . Takze mile zeny trocha skromnosti by nezaskodilo , myslite si az moc o sebe .
Zeny na internete
Ale tak na čo sa tu teraz ideme hrať, že? Samozrejme, že ten človek sa ti musí páčiť aj fyzicky, ak máš ísť s niekým do vzťahu, tak rozhodne nie s takým, čo ťa odpudzuje :D
podstatne je podla mna aky je ten clovek vnutri. ako ja nevravim tiez mam nejake vysnene idealy a preferencie, ale kolkokrat u mna vela zavazilo skor toto.
akoze co to znamena ze bola dost velke sklamanie co sa vzhladu tyka? :D tu sa aspon ukazuje ze nie len zeny na internete ale aj muzi na internete aki su ;)
Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.
ale tak toto je nejaky prispevok asi zakomplexovaneho chlapca ktory cakal nieco viac uz na prvom stretnuti :)))
no veru teda ani ti pekni to nemaju najlahsie, lebo kadejaky uchylaci vypisuju a mozes sa len tak triast niekde ci ta nahodou nejaky z nich niekde necaka a nesleduje.
ja som si kedysi tiež hľadala partnera na internete. Má to pre ženy výhody aj nevýhody. Pre mňa osobne to bolo divné, že som raz nebola 5 dní a našla som si 19 mailov. S toľkými sa naraz ani dopisovať nedá. A navyše, keď som sa s niekým stretla, s ktorým sme sa plánovali ešte stretnúť, lebo sme nevedeli, ako sa situácia medzi nami vyvinie.
Nakoniec to nebol internet, ale reálny život, vďaka ktorému už nepotrebujem hľadať.
No pekni ludia to takisto nemaju v zivote uplne jednoduche :D
Jasné, aj takí majú veľkú šancu niekoho si nájsť a byť aj šťastný. Podľa mňa sú dokonca šťastnejší ako tí "krásni" ľudia :D
Ja sa ani necudujem ze si usla :D Ved ked klame vo vyzore tak potom v com este? Ako ja chapem ze ti nie najkrajsi to v zivote nemaju moc lahke, ale aj tak sa najde v zivote niekto kto proste toto neposudzuje.