Zeny na internete

Príspevok v téme: Zeny na internete
Lukassss

Zasnem nad zenami na internete :D Asi nie som nejaky synpaticky pre zeny, a skusal som vselijake zoznamky na stovky zien ma ponizilo alebo spravalo sa ako nejakemu odpadu , len kvoli tomu ze som sa im nepacil, nebola sanca ani len nadviazat konverzaciu . Tak som si zalozil novy ucet a dal fotky kamosa co je asi fesak pre zeny a zrazu same spravy od zien , same spojenia atd a ked som slusne napisal tej zene ze nie je moj typ tak hned kazda urazena a zacali mi nadavat, joj pekne zeny uz nemali take sebavedomie. Neskutocne som sa citil ked som videl ako tie zeny uz sa necitili ako bohyne . Takze mile zeny trocha skromnosti by nezaskodilo , myslite si az moc o sebe .

janulienocka2

ale tak toto je nejaky prispevok asi zakomplexovaneho chlapca ktory cakal nieco viac uz na prvom stretnuti :)))

daviena

no veru teda ani ti pekni to nemaju najlahsie, lebo kadejaky uchylaci vypisuju a mozes sa len tak triast niekde ci ta nahodou nejaky z nich niekde necaka a nesleduje.

daniela2

ja som si kedysi tiež hľadala partnera na internete. Má to pre ženy výhody aj nevýhody. Pre mňa osobne to bolo divné, že som raz nebola 5 dní a našla som si 19 mailov. S toľkými sa naraz ani dopisovať nedá. A navyše, keď som sa s niekým stretla, s ktorým sme sa plánovali ešte stretnúť, lebo sme nevedeli, ako sa situácia medzi nami vyvinie.
Nakoniec to nebol internet, ale reálny život, vďaka ktorému už nepotrebujem hľadať.

marcka_64

Jasné, aj takí majú veľkú šancu niekoho si nájsť a byť aj šťastný. Podľa mňa sú dokonca šťastnejší ako tí "krásni" ľudia :D

zdenika

Ja sa ani necudujem ze si usla :D Ved ked klame vo vyzore tak potom v com este? Ako ja chapem ze ti nie najkrajsi to v zivote nemaju moc lahke, ale aj tak sa najde v zivote niekto kto proste toto neposudzuje.

stanka292

ja uz som raz zazila, ze chlap mal uplne inu foto ako v skutocnosti vyzeral :D a to som videla uz z dialky, ked som ho zbadala :D usla som samozrejme :D

danielka216

neviem teda, ze preco sa vlastne treba upinat na zoznamky. vsak vyraz do ulic, nech ta tie slecny rovno aj vidia a nie sa schovavat za cudzie fotky :)

vricka86

no tak zase treba mat trochu sebareflexiu a uvedomit si pre ktoru asi dobry nebudes. no aj tak za mna je to zbytocne odsudzovanie, lebo mozes byt uplne fajn chlap do koca aj do voza.