Zeny na internete

Príspevok v téme: Zeny na internete
Lukassss

Zasnem nad zenami na internete :D Asi nie som nejaky synpaticky pre zeny, a skusal som vselijake zoznamky na stovky zien ma ponizilo alebo spravalo sa ako nejakemu odpadu , len kvoli tomu ze som sa im nepacil, nebola sanca ani len nadviazat konverzaciu . Tak som si zalozil novy ucet a dal fotky kamosa co je asi fesak pre zeny a zrazu same spravy od zien , same spojenia atd a ked som slusne napisal tej zene ze nie je moj typ tak hned kazda urazena a zacali mi nadavat, joj pekne zeny uz nemali take sebavedomie. Neskutocne som sa citil ked som videl ako tie zeny uz sa necitili ako bohyne . Takze mile zeny trocha skromnosti by nezaskodilo , myslite si az moc o sebe .

russel

Na zoznamkach musis vyzarovat krasu, sebavedomie, peniaze. (alebo to aspon hrat)
V opacnom pripade si okamzite odpisany. Taka je realita :)

matka88

ja nepoviem, ze nie su pripady, ak sa dvaja spoznali niekde na zoznamke a funguje im to v pohode aj v reale, no co si tak nejak viacej vsimam, tak je takyhto pripadov coraz menej. clovek vie cze internet schovat to, aky ozaj je a potom v reale casto krat nastava z tej druhej strany proste sklamanie

Lukassss

Oslovovali sa uplne vsetky a 95% ma taky pristup, ze ked sa im chlap nepaci beru ho doslova za odpad . Oni to mozno zeny maju aj tak podvedome nastavene, vidim aj v realite ze inak sa spravaju ku mne a napr ku kamosovi co vypada pre zeny asi pritazlivo .

Dobry pokus bol aj ten ako zeny tvrdili ze im nezalezi na vzhlade, ale nepaci sa im ze som nesebevedomy. Takze z mojho profilu ked som bol aloze nesmely tak ma odbili ze je to velmi nepritazlive byt nesebavedomy, lenzee :D ked som to napisal s kamosoveho co je pritazlivy , presne tu istu spravu "nesebavedomu" tak uz kazda zena ze jejj to je strasne mile, to je strasne zlate aky si skromny a podobne komplimenty .

Ja by som kludne mohol napisat knihu ako zbalit zenu ako to robia vselijaki ti radcovia s tymi navodmi. Ale mala by iba jednu stranu a tam veta staci vyzerat dobre a pritazlivo a zbalite uplne kazdu.

Renculaa

Priemerné, podpriemerné nadpriemerné - to akože čo je? Oslovil proste tie neprávne a basta. To že ak žena vyzerá bombasticky a na úrovni predsa len nemusí ešte znamenať, že je to nejaká trubela

Libertz

Betka: bavime sa tu o zoznamkach primarne. Toto nevyvratis. Bolo spravenych viacero experimentov nato vselijakych. Da sa to lahko najst. Tiez som trochu take robil.

Libertz

Betka: to je totalna blbost, aj podpriemerne su totalne vyberave. Proste na zoznamkach je to cele deformovane, bohuzial co pise je pravda vo vela pripadoch, obcas sa najdu aj normalne. Ale vacsinou ani sancu nedaju ked chalan nevyzera ozaj aspon nadpriemerne.

Betka132

Oslovujes len velmi pekne zeny, tie chce kazdy, ale nie kazdy ich moze mat. Tie zeny su narocne. Odporucam ubrat z narokov a vsimat si aj sede mysky. Ak sa budes pekne spravat, nejaku ulovis.