Zasnem nad zenami na internete :D Asi nie som nejaky synpaticky pre zeny, a skusal som vselijake zoznamky na stovky zien ma ponizilo alebo spravalo sa ako nejakemu odpadu , len kvoli tomu ze som sa im nepacil, nebola sanca ani len nadviazat konverzaciu . Tak som si zalozil novy ucet a dal fotky kamosa co je asi fesak pre zeny a zrazu same spravy od zien , same spojenia atd a ked som slusne napisal tej zene ze nie je moj typ tak hned kazda urazena a zacali mi nadavat, joj pekne zeny uz nemali take sebavedomie. Neskutocne som sa citil ked som videl ako tie zeny uz sa necitili ako bohyne . Takze mile zeny trocha skromnosti by nezaskodilo , myslite si az moc o sebe .
Zeny na internete
Viola: tak potom henten typecek mal ozaj velke stastie ze narazil na teba, ale taketo typy ako si ty su ozaj velka rarita na zoznamkach. Kolko mal on a ty rokov vtedy? A ano nehovorim ze plno tych chalanov na zoznamkach neni tiez odpad ze zacnu nadavat zene, posielat dickpicky a pritom je normalna. Praveze je tam plno simpov, uchylov, zufalcov atd. Prvotne ti chalani to tam vytvorili taketo prostredie a potom aj tie zeny su take, ze vela normalnych tam moc dlho nevydrzi. Raz som videl ako jedna pisala ze si tam zalozila profil, ale este nedala fotku ani nic do profilu, potom tam prisla a uz mala x likes a spravy... len zato ze to bol zensky profil ale prazdny. A to ju hned odradilo, zrusila to. Tiez raz jeden typek co mal tusim 38 rokov mi pisal ze vsetky frajerky si nasiel na pokeci este v 2000s kedy bolo v pohode pre bezneho chalana si najst takto vztah. Ale ze v tejto dobe mu ziadna pomaly ani len neodpise, ze to je 100 a 1. To je tak ked vtedy bez mobilov s pristupom na internet a aplikacii... kedze dneska ma pristup na internet kazde individum, resp. za poslednych 10 rokov.
A co sa tyka toho postu, myslim ze je normalne ze autor to takto vnima a ze do istej miery sa to cloveka aj dotyka. Inak by musel byt totalny flegmatik.
Vieš, to isté môže mi povedať o niektorých chlapoch. Zas hádzať všetkých do jedného vreca, to si myslím, že je dosť také sebecké
Som zena a kedysi som bola na internete. No popravde na zoznamkach ked som este bola tak mi pisalo velmi vela chlapov cize som to nestihala ani odpisovat ak mam byt uprimna...a skor ma blokovali a nahlasovali ze nie som zena atd...lebo som im slusne napisala ze sa s nimi bavit nechcem ked uz mam tolko sprav a tak ale zo slusnosti som sa snazila odpisat ze aj nemam zaujem...hlavne ked vela chlapov pise...ale cez zoznamku som si nasla partnera a popravde nemal tam ani fotku?? a iba sme si telefonovali prvykrat ked sme sa mali stretnut a ze sa teda stretneme a on vedel ako vyzeram...ja som ani netusila ako vyzera a ani to ze co robi a tak...tak sme sa stretli?♀️ a sme uz spolu par rokov??? ale mozno je to divne ale cez spravy ako sme si pisali tak bol slusny a nijak ma neposudzoval a neodcudzoval...a je to ozaj normalny a slusny chlap...a sprava ku mne velmi pekne...co zas za cely cas co som si pisala s velmi vela chlapmi tak on bol jediny normalny ak mam byt uprimna teda aspon pre mna....?? a inak podla mna nie je v poriadku ak si niekto vytvara profil a za nim je niekto iny ale to je moj nazor...to sa musis ozaj nudit...nic v zlom. Je to trochu divne ale je to iba moj nazor. ?? inak ta vobec nepoznam....
Mozno sa zeny spravaju k tebe vselijak...ale dolezite je ako sa ty vnimas...dufam ze ti nevadi ze sa k tebe tak spravaju...a dufam ze sam seba neberies ako odpad a neviem co vsetko...a ze ta ponizuju ti dufam nevadi a verim ze ci si pekny alebo nie...musis ty vediet...kto vie aky maju na to dovod ze sa tak spravaju....ale pracuj na sebe a neries co ti zena povie atd...nerob vylev a neprezivaj to tak.??
Libertz v prípade ak to je pravda tak potom netuším.
Treba si aj uvedomiť že tie aplikácie sú naprogramované tak aby z mužov ťahali peniaze a nie ich reálne zoznámili.
Čím máte lepší profil tak tým vás viacej ponúka ženám.
Ono to je jak Instagram, niekto má tisíce followerov a niekto desiatky. Prečo?
Keby si ten muž s tisícami followerov založil Tinder tak bude mať stovky zhôd.
Snažte sa dosiahnuť aby ste boli ten čo má tých tisíce followerov a nehádžte všetku špinu len na ženy
Ernet: ako skaredsi typek co ma toho pomerne slusne nacestovaneho a ma fotky ozaj z roznych miest ti poviem ze to teda nefunguje. Bolo jedno ake fotky mam...
Ernest, ked som mal fotky svoje a boli tam so zahranicia, z lyzovania, bicykel, tenis, atd, mal som 0 spojeni, do napisania som dal 200 euro asi a vzdy ku mne ako odpad sa spravali, a to som skusal aj na inych zoznamkach nie len Badoo
Ernest, je to mozne, je ich tu viac takych.
S tym co pises v zavere, hej, aktivni ludia, so zaujmami asi su pritazlivejsi.
ovomaltine to fakt nevidíš že to je provokačný vymyslený príspevok?
To fakt sú už ľudia tak osprostení? :D
Luka, skus si zahrat taku hru, v reali, ze si vsugerujes, ze si ja neviem brad pit alebo niekto taky, a zacnes sa podla toho spravat. Len ako hru, nie, ze zacnes byt inym clovekom. Ze ci sa nieco zmeni.
Ja som dnes stretla jednu znamu, co som dlho nevidela, no celkom iny clovek, predtym skromna fajn baba, teraz vymalovana, cela taka umela, ze uz ani nemam chut sa s nou moc bavit, je z nej iny clovek. Neviem ako to suvisi, len sa tak zamyslam. Ona teraz svojim zjavom a vystupovanim pritahuje iny typ chlapov, ako predtym, si myslim.
Fake vymyslený príspevok,
nemali sa k tebe ako tie ženy správať ako odpad pretože by si ani nedostal matche takže by si si s nimi nemal ako písať.
V prvom príspevku píšeš že si si založil druhý účet s fotkou kamoša a potom píšeš že si už písal s kamošovho profilu. Aspoň to čítaj po sebe.
Keby si chcel oslovovať 95% žien tak by si do toho musel natlačiť stovky eur pretože bez toho sa písať ženám nedá...
To čo chceš povedať sa dá aj bez vymyslených bájok a to že na zoznamkách každej krajšej žene za minútu príde 10 správ a lajkov takže oni si fakt selektujú komu budú písať a pri prvom pochybení ťa ghostnú.
Ja mám úspešnosť tak zo 100 lajkov dostanem von dve ženy.
A ako bývalý zástanca primitívneho zakomplexovaného názoru že ženy chcú krásu, sebavedomie a peniaze vám odkazujem že to je úplný bullshit. :D
Ženy sa hlavne nechcú nudiť! A keď na fotkách vidia že sa s tebou budú nudiť tak sa ti môžu vieš čo na hlavu :D
Ti garantujem že škaredý týpek čo cestuje po svete bude mať 10x viac lajkov ako model s profi fotkami zo štúdia. Na to dám krk.