Zeny na internete

Príspevok v téme: Zeny na internete
Lukassss

Zasnem nad zenami na internete :D Asi nie som nejaky synpaticky pre zeny, a skusal som vselijake zoznamky na stovky zien ma ponizilo alebo spravalo sa ako nejakemu odpadu , len kvoli tomu ze som sa im nepacil, nebola sanca ani len nadviazat konverzaciu . Tak som si zalozil novy ucet a dal fotky kamosa co je asi fesak pre zeny a zrazu same spravy od zien , same spojenia atd a ked som slusne napisal tej zene ze nie je moj typ tak hned kazda urazena a zacali mi nadavat, joj pekne zeny uz nemali take sebavedomie. Neskutocne som sa citil ked som videl ako tie zeny uz sa necitili ako bohyne . Takze mile zeny trocha skromnosti by nezaskodilo , myslite si az moc o sebe .

petreekklee

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

1mini2

Mozno to znie ako klise, ale ja rozhodne na vzhlad nezvyknem pozerat. Muz ma musi zaujat svojim sarmom, inteligenciou, pohladom na svet, vzhlad je druhorady.

zuzinecka88

Tak on predsa nenapisal, ze sa o seba nestara:) Ale to je fakt, muz nemusi byt model, aby zaujal:) Niekedy staci ozaj malo, zmenit styl obliekania, uces, postoj a moze to spravit vela.

kajomija

co si budeme nahovarat, aj ked sa hovori, ze na vonkajsej krase nezalezi, opak je pravdou, a tak to proste bude. ved co ta ako prve na tom cloveku zaujme? prvy dojem je najzasadnejsi. a pritom staci niekedy tak malo, proste sa o seba viac starat. hnile zuby nikoho pritahovat asi nebudu.

Viola222

Ahojte. Popravde som rada ze nie som na zoznamkach...ako som tam vtedy bola tak ozaj je tam vela uchylakov a hlavne aj muzi co hned zacnu nadavat zene...samozrejme aj zeny su take...mam zo zoznamiek aj neprijemne situacie ktore sa mi stali...nikdy neviete na koho natrafite...ale su tam aj uplne individua...ale aj normalny muz sa tam najde...len to je ako ihla v kope sena...a tak isto aj opacne...lebo zien je tam casto menej aj ako muzov...co si pamätam...ale za ten cas co som si nasla chlapa tak to som tam dost vela bola a velmi vela s ludmi som si popisala...mne sa napriklad nepacilo ze...ked som tam nemala fotku tak muzi boli fajn ked ma ako nevideli este...aj to pisanie s nimi...aj sa o mna viac zaujimali...ale ako som ukazala svoju fotku...tym ze som pekna tak uz len same uchylnosti a stale ci poslem nejaku fotku aj ako normalnu...a o nicom inom sme si uz nepisali...ako o tom ze som pekna a ze ci poslem nejake fotky...