Zasnem nad zenami na internete :D Asi nie som nejaky synpaticky pre zeny, a skusal som vselijake zoznamky na stovky zien ma ponizilo alebo spravalo sa ako nejakemu odpadu , len kvoli tomu ze som sa im nepacil, nebola sanca ani len nadviazat konverzaciu . Tak som si zalozil novy ucet a dal fotky kamosa co je asi fesak pre zeny a zrazu same spravy od zien , same spojenia atd a ked som slusne napisal tej zene ze nie je moj typ tak hned kazda urazena a zacali mi nadavat, joj pekne zeny uz nemali take sebavedomie. Neskutocne som sa citil ked som videl ako tie zeny uz sa necitili ako bohyne . Takze mile zeny trocha skromnosti by nezaskodilo , myslite si az moc o sebe .
Zeny na internete
ja uz som raz zazila, ze chlap mal uplne inu foto ako v skutocnosti vyzeral :D a to som videla uz z dialky, ked som ho zbadala :D usla som samozrejme :D
neviem teda, ze preco sa vlastne treba upinat na zoznamky. vsak vyraz do ulic, nech ta tie slecny rovno aj vidia a nie sa schovavat za cudzie fotky :)
veď to, keď je niektorá mimo "tvojej ligy", tak tadiaľ asi cesta nevedie :D
no tak zase treba mat trochu sebareflexiu a uvedomit si pre ktoru asi dobry nebudes. no aj tak za mna je to zbytocne odsudzovanie, lebo mozes byt uplne fajn chlap do koca aj do voza.
ze? :D a potom obvinuje zeny, ze su narocne a nevidia na chlapovi to, co je vovnutri :D a presne toto tipujem aj na toho, co to pisal.
Tak každý má právo na šťastný vzťah, ale keď napríklad niekto so sebou absolútne nič nerobí a vyzerá zanedbano, tak asi ťažko niekoho k sebe priláka.
Pochybujem, ze takyto clovek si niekedy bude schopny najst partnerku :D
Ale tak zase odtiaľ potiaľ. Vydávať sa za niekoho iného? :D To je o čom? A stretnete sa a potom zistí, že si úplne niekto iný a ty čakáš, že sa ti tá žena vrhne do náručia po takomto zistení alebo čo? :D
tak ty tu kydas na zeny a tvoje spravenie a konanie ti prislo uplne okej?
Cim som starsia, tak tym viac si uvedomujem, ze na tom vzhlade vazne az tak nezalezi. Ak je muz inteligentny a rozhovor s nim nie je utrpenie a navyse sa vie spravat k zene, tak mi je uplne jedno, ze nie je model.