Ahojte. Mam problém ohľadom duševného zdravia. Je toho veľa. Beriem antipsychotiká a frontin. Doktorka uviedla diagnózu akutne a prechodné psychotické poruchy. Počujem hlasy v hlave. Neriadim sa nimi. Otravuje ma to. Je to ako keby rozhovor dvoch ôsob reálnych ktoré napr. poznam, alebo ako ja v tej situácii niečo hovorím alebo hranie pesničky, alebo hoci jaké od veci. Ako keby to produkovala moja myseľ sama. Neviem to posúdiť ani poriadne ale uvedomujem si ich, neriadim sa podľa nich a nechcem ani. Tie lieky to trochu tlmia ale toto mám už dlho tento problém. V posledných mesiacoch mam neskutočnu nechuť do niečoho, neviem sa sústrediť na školu, zapamätávať si veci, spomaleny som strašne, nič mi nedopína, nezvládam to proste z tohto stavu, najlepšie je mi doma ked mam niekde ísť tak katastrofa, problémy so spánkom strašné tie už ma začali trápiť dávno síce, cítim sa mimo celý proste. Mam problem ako keby aj s vnímanim, problem registrovať komunikáciu a rýchlo reagovať, celkovo emočne nestabilný. Vykonávam podivné rituály, že musím niečo skontrolovať na internete aj 100 krát za deň na nejakých stránkach, ktoré pre mňa nemajú ani význam. alebo pozerať stále tie isté videá alebo pasáže z nich. Celkovo nemám žiadnu motiváciu. Mal som už aj samovražedné sklony už aj dávnejšie, resp. už som nevládal. Pred vyše mesiacom asi som bol ešte v horšom stave doktorka sa ma pýtala, či nechcem hospitalizáciu. Cítil som hroznú úzkosť, až mi hlava išla vybuchnúť a bál som sa že niekomu niečo spravím aj ked nechcem. Nebol som schopný naozaj nič, teraz aspoň už bežné činnosti. O necelé 2 týždne mám ísť k psychologičke, sám som sa objednal dobrovoľne lebo sa veľmi veľmi bojím že mam schizofreniu, alebo inú vážnu psychózu. Už som raz bol na vyšetrení asi pred dvoma rokmi a viac a chýbal mu vraj jeden priznak na schizu. Ale nebol som úplne úprimny a cítil sa relatívne v pohode. Hrozne ma to trápi, dosť obmedzuje v živote. Nemáte s tým niekto skúsenosti čo to môže byť? :( alebo ako sa dostať z toho :(?
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.