Frmfiain,
beriem na vedomie. Ja ťa chápem. Ten, kto nechápe si ty sám.
Ospravedlnenie prijímam, nie je potrebné, ale cením si. Spravil si dobré, že si to vypustil zo seba. Tebe to pomôže a mne neublíži. Ak si myslíš alebo cítiš, že ti "obmedzujem slobodu", netýka sa to mňa, ale teba. Tvojho chápania pojmu sloboda. Je to len spôsob, akým vidíš svet a to tvoje videnie je diametrálne odlišné od môjho videnia, chápania a poznania tohto sveta. To, čo ťa zranilo, neboli moje slová, ale zaboleli ťa rany, ktorých som sa dotkla, keď som hovorila. Sám sa zraňuješ. Vo svojej hlave si si vytvoril obraz, sám nakúpil plátno, farby, sám ho namaľoval a sám ho ponúkol galérii. Ja som len jedným z návštevníkov tejto galérie. Je to "tvoja pravda", tvoje hľadisko, tvoj odlišný pohľad... A ja? Som len zámienkou, ospravedlnením, že sa na mňa hneváš. Hneváš sa preto, že máš strach, lebo niekde v kútiku duše si "niečo" uvedomuješ. Rob ako uznáš za vhodné. Je to tvoje rozhodnutie, tvoj život a len ty ho budeš žiť. Moje svedomie je čisté a ostáva mi len dúfať, že aspoň tieto moje slová pochopíš. Takže ja končím a prajem ti všetko dobré!!! : )