Otazka pre ahjajjaj :)
Ahoj rozhodol som sa ze zalozim zvlast temu. Lebo sa to tyka asi iba mna a teba.
O co ide? :)
Viem, ze tu spolu vela nekomunikujeme, avsak pocitujem z tvojich prispevkov, ze my 2 sme tu uz davnejsie spolu komunikovali. Nemam na mysli v tomto roku, ale bolo to kedysi davno. Detaily by som tu nechcel opisovat.
Ak sa teda nemylim a bola by to pravda, mali sme obaja ine prezyvky, ja som mladsi od teba, ty si starsia a mal som z teba taky celkom dobry pocit a myslim ze aj ty zo mna. Aj ked pravda, kazdy sme iny.
Neviem neviem, co si pomyslis, ked toto pisem. Lebo tak na minimalne 50-70 % odhadujem, ze to, co si myslim aj pravda je.
Je mozne, ze ma tu uz nepoznas, lebo od tej doby uz je dlho a ja som sa zmenil po urcitych strankach, cize aj na zaklade toho co tu radim na fore, je mozne, ze to, co by si si myslela, ze kym som, ani nie je mozne.
:). Je mozne ze aj mas iny pohlad na tie veci, to co tu radim. Aj to je ok, kazdy sme predsa iny a je normalne ze vidia 2 ludia 1 vec inak.
Takze ked chces, skus popremyslat. Mozno ti bude stacit sa na zaklade pocitov z mojich prispevkov rozhodnut, ci ti to na niekoho sedi, alebo nie z minulosti.
Ak by si aj mala inu prezyvku, nepotrebujem, aby si to sem pisala. A nepotrebujem aby si pisala moju. Vymenili sme si par mailov, to bolo vsetko. Ale ja som nezabudol. Ak si to teda ty. :)
Ani teraz v podstate nepotrebujem, aby si mi hned pisala na mail. Casom mozno, ked sa pre to rozhodnes :) Ale naco predbiehat. Uplne mi bude stacit, kedze toto je forum, a pozera to vela ludi, ci taky podobny pocit ako ja, mas aj ty :). Zvazil som, ze bude lepsie mozno kecat o tom takto vo vseobecnosti, ze nebudem upresnovat, o com sme kecali tu na fore, pripadne o com sme pisali inym ludom, alebo ako sa volame (cize co som si ja vsimol ze ty pises inym ludom a co si si vsimla ty na mne ze ja pisem inym ludom - je to tak komplikovane, ale jednoduchsie to neslo).
Mne len staci, ci si na nieco take spominas. O podrobnostiach sa tu bavit verejne nemusime o tom kto sme. Potom sa uvidi co dalej. :). To navrhujem :)
Som zvedavy na tvoju odpoved :D
Dlhsiu dobu som zvazoval, ci toto napisat, nenapisat, ale napisal som.
Je mozne ze nebudem reagovat hned na tvoj prispevok na tejto teme, ak ho napises, ale az po case, mam aj inu robotu, netreba sa nikam hnat.... Popremyslaj teda.