Veriť či nie

Príspevok v téme: Veriť či nie
DeMes

Ahojte, možno si pamatáte, ja som Vám už sem písala. Bolo to o tom, že chlap /za ktorým som sa presťahovala do jeho zeme, naučila sa jazyk bla bla/ sa rozhodl, že ide na dovolenku bezo mňa. Pohádali sme sa pre to, to tiež vite. Povedal mi že idu len muzi a ze nechavaju zeny doma. Na jeho obranu musim povedat, ze ma par dni pred zavolal a vyzeral uprimne ze to mysli tak zo srdca to povedal, ze by nazoaj bol stastny keby som sla. /Citila som to uprimne/ moja odpoved na to bola, ze nie ved idu chlapi sami je mi to blbe, nereagoval. /a tu uz vedel že ma klame, lebo teda nesli len chlapi, jeden muz zobral zenu a jeden kamosku/ ostatni ale frajerky naozaj nebrali. To ze ma klame som zistila ja, nepriznal sa. Vyskocila mi fotka na fb /nevedel ze mam zenu jeho kamosa v priateloch/ Spytala som sa ho na to, povedal že som mu kvoli tej lyzovacke robila velke tlaky a ze sa mi bal povedat ze ma tam nechce, ze chce byt len s kamosmi / bol na izbe s nimi/, chodili na party, robili strasny cirkus, vraj na nich 3 krat na izbu volali policiju. Povedal ze bolo plno zien okolo nich, lebo bolui vsade stredovodom pozornosti, no zo ziadnou ani len neflirtoval. Ze ak by som sla, nemohol by mat tolko strandy lebo oni sami muzi na izbe cirkus robili, rite ukazovali a on by sa musel venovat mne. Okej toto by som mu asi mala odpustit, čo myslite, možno ozaj ja musim pracovat na sebe, chcem byt vise "v pohode" no neviem ako :/ Urcite je aj problem ze som tu tak na neho odkazana nemam tu nikohío a robim tolko ze nemam sancu nejake soc. vztahy budovat. Poradte mi pekne prosim, ako si u neho vybudovat respekt. Velmi je na mna nahnevany. Ked prisiel sa chcel so mnou rozist lebo ze som velmi naporna a ze on takuto zenu nepotrebuje ze on potrebuje vyspelsiu. Ale ako ze "ak budem na sebe pracovat"....nejak sme sa udobrili ale je na koni, vie ze ma navrch. Pri tom ženy ja som o 10 rokov mladšia a vyzorovo mam tiez navrch. Ked zijeme takto normlany zivot nema potrebu chodit nikde ani nezhana čo mam tak že jeho +. Dalsia vec však je, že mi povedal /aj ked slubil že to robit nebude/ brali drogy. Extazu a speed. :/ Mam sa ho spytať prečo to robil? Preco bral drogy ked slubil ze nie? Neviem čo robit...Je pravda že nepraktizuje toto často, to ma tak ukludnuje že proste asi si chcel len odychnut od vsetkeho na par dni. Prisahal mi na zivot svojho syna, ze naozaj nikto z nich tam nesiel zhanat zeny... co robit?

Estet

Je to chuj a rozid sa s nim. Ked ma teraz na teba sproste narazky, na tvoj vzhlad, postavu a tak... posli ho kade lahsie... a este je aj fetak... co znamena, ze ak to prezije, bude z neho zebrak a este aj nafetovany

Almarinos

ale myslel som tvojho skutocneho otca, nie priatela. Pripadne mamu, aky mas k nim vztah.

Ja si mylim, ze tam by mala byt pricina tvojich problemov. Ak by si poriesila tieto vztahy, mohlo by sa to urovnat aj s partnerom.

Josipe

S takýmto chlapom ostávať. Kde si rozum nechala. Ty by si nemala mať vzťah v prvom rade sa daj dokopy a až potom ti môže prísť partner vhodný pre teba ktorý si ta bude vážiť. S týmto ta nič dobré nečaká.

DeMes

K otcovi? KATASTROFA, to nejdem ani rozoberať. Najhoršie že ako sa vrátil zvláštny je. Stale keď sa mu niečo nepáči tak ma bombarduje vetou "A čo si ti male dieťa, spravas sa ako dieťa" Dnes mi to povedal rano pri sexe. Proste viem že som teraz dosť schudla tak nie som ok zo svojm telom a je pravda ze sa neviem nejak "opustit uplne". Takze je to fakt mozno i "moje" ale rano mi vravi , lebo som si kryla hrudnik " boze co mam sex s malym dietatom? luto mi to prislo

Almarinos

DeMes- ja sa spytam jednoducho: Aky mas vztah k svojmu otcovi? Skus to svojimi vlastnymi slovami pomenovat, ako si sa citila zo svojej pozicie voci nemu?

ahjajjaj

On nemusel zháňať ženy, ale to povyrazenie si na úkor zákona, keďže museli zasahovať policajti nesvedčí o jeho vyspelosti ani trocha. Takže sa nemá právo nad Teba vyvyšovať a cítiť sa byť na koni. Mám pocit, že Ťa neľúbi. Keď sa chcel rozísť, v podstate Ti dal ultimátum. Predstav si, že si bude chcieť povyraziť, keď budeš v pokročilom štádiu gravidity. Ako sa budeš cítiť vtedy? Jeho to tankovať nebude, ako sa cítiš.
Ja by som sa na takýto nerovný vzťah vykašľala. Nazýva Ťa nevyspelou, pritom on je všetko možné, len vyspelý nie. Nech sa chodí s kamošmi zabávať, nech užíva drogy a robí si čo chce. A Ty si nájdi takého, ktorý sa bude správať normálnejšie a vyspelejšie.