Otazka pre ahjajjaj :)

Príspevok v téme: Otazka pre ahjajjaj :)
Almarinos

Otazka pre ahjajjaj :)

Ahoj rozhodol som sa ze zalozim zvlast temu. Lebo sa to tyka asi iba mna a teba.
O co ide? :)
Viem, ze tu spolu vela nekomunikujeme, avsak pocitujem z tvojich prispevkov, ze my 2 sme tu uz davnejsie spolu komunikovali. Nemam na mysli v tomto roku, ale bolo to kedysi davno. Detaily by som tu nechcel opisovat.
Ak sa teda nemylim a bola by to pravda, mali sme obaja ine prezyvky, ja som mladsi od teba, ty si starsia a mal som z teba taky celkom dobry pocit a myslim ze aj ty zo mna. Aj ked pravda, kazdy sme iny.
Neviem neviem, co si pomyslis, ked toto pisem. Lebo tak na minimalne 50-70 % odhadujem, ze to, co si myslim aj pravda je.
Je mozne, ze ma tu uz nepoznas, lebo od tej doby uz je dlho a ja som sa zmenil po urcitych strankach, cize aj na zaklade toho co tu radim na fore, je mozne, ze to, co by si si myslela, ze kym som, ani nie je mozne.
:). Je mozne ze aj mas iny pohlad na tie veci, to co tu radim. Aj to je ok, kazdy sme predsa iny a je normalne ze vidia 2 ludia 1 vec inak.

Takze ked chces, skus popremyslat. Mozno ti bude stacit sa na zaklade pocitov z mojich prispevkov rozhodnut, ci ti to na niekoho sedi, alebo nie z minulosti.
Ak by si aj mala inu prezyvku, nepotrebujem, aby si to sem pisala. A nepotrebujem aby si pisala moju. Vymenili sme si par mailov, to bolo vsetko. Ale ja som nezabudol. Ak si to teda ty. :)

Ani teraz v podstate nepotrebujem, aby si mi hned pisala na mail. Casom mozno, ked sa pre to rozhodnes :) Ale naco predbiehat. Uplne mi bude stacit, kedze toto je forum, a pozera to vela ludi, ci taky podobny pocit ako ja, mas aj ty :). Zvazil som, ze bude lepsie mozno kecat o tom takto vo vseobecnosti, ze nebudem upresnovat, o com sme kecali tu na fore, pripadne o com sme pisali inym ludom, alebo ako sa volame (cize co som si ja vsimol ze ty pises inym ludom a co si si vsimla ty na mne ze ja pisem inym ludom - je to tak komplikovane, ale jednoduchsie to neslo).

Mne len staci, ci si na nieco take spominas. O podrobnostiach sa tu bavit verejne nemusime o tom kto sme. Potom sa uvidi co dalej. :). To navrhujem :)

Som zvedavy na tvoju odpoved :D
Dlhsiu dobu som zvazoval, ci toto napisat, nenapisat, ale napisal som.

Je mozne ze nebudem reagovat hned na tvoj prispevok na tejto teme, ak ho napises, ale az po case, mam aj inu robotu, netreba sa nikam hnat.... Popremyslaj teda.

ovomaltine

Almarinos? Co ti je? Co si ironicky? Dal si si namahu zostavit dlhy prispevok, tak to vyzeralo, ze o niecom chces kecat, ked nie, tak nie, vsetko je ok.

lasvivtons8

60 likes and the pending keep the date mailings. nicole's cousin, amber, determined out that we had announced the date and referred to as nicole upset that we had booked a marriage on her wedding date. we were careworn because amber

www.netsocialworld.com

Almarinos

Ahoj ovomaltine.
Tak ocenujem tvoju snahu pomoct mi. Ked u mna nastane ten problem ktory opisujes, tak ty budes prva, za kym si pojdem po radu.
Inak jako sa mame? Uz sme spolu dlho nekecali. Konecne si sa ozvala, uz som sa nevedel dockat :)

ovomaltine

Almarinos a o com si chcel podebatovat ?, mozno sa chytime aj my ostatni. :) Este mozes zalozit temu, kde hladas konkretny nick, ten stary, mozno budes mat stastie.

ahjajjaj

Ahoj, odtiaľto z fóra som si písala s jednou mladou študentkou pár mailov ohľadne jej choroby a liečby, potom ešte s jednou babou tiež len 2-3 maily, a ešte s jedným mladým chalanom, ktorý chcel ukončiť ZŠ. Sú mi sympatické Tvoje názory, ale neviem o tom, že by sme si spolu písali, teda iba tu na fóre.
Môj predošlý nick bol ahjaj, potom, keď to niekto obsadil, tak asi ahjjaj, či vlastne to isté, len zmenami písmeniek. Potom som sa zaregistrovala, aby mi tento nick neukradli. :-)

Almarinos

a este by bolo vhodne asi dodat pre pochopenie, ze nebol som ja do teba buchnuty a ty do mna, ak by si to teda bola naozaj ty :) , ale boli tam len take sympatie z jednej aj druhej strany. To je vsetko.