Dopredu upozorňujem že je to dosť dlhý príspevok ale tak trochu dúfam že si to niekto prečíta. Som v takej dosť blbej situácii. Vyštudovala som učiteľstvo SJL a DEj. Po škole som dva roky a 4 mesiace robila v školstve a vyskúšala som si aké to je pracovať s pubertiakmi aj s malými detmi. Nerobila som priamo učiteľku ale vychovávateľku aj keď občas som aj zastupovala na hodinách. Učitelské miesto som si po škole preto nehľadala lebo počas praxe na vysokej škole som zistila že ma to "ucitelovanie" absolútne nebaví a mala som dosť velký problém vystupovať pred žiakmi. Myslím si že to zo mňa aj cítili a nepočúvali a absolútne ich nezaujímalo o čom hovorím. Školu som dokončila aj napriek tomu, pretože mi bolo blbé vykašlať sa na ňu tesne pred štátnicami. A dosť by ma štvalo že som niečo nedokončila. A tak som si po škole teda našla miesto vychovávateľky v internáte a potom po dvoch rokoch som išla robiť vychovávateľku do družiny, kde som bola 4 mesiace, pretože sa to s tými deckami nedalo vydržať. A tak som vďaka tomuto miestu a nepríjemným zážitkom zistila, že ja vôbec nemôžem robiť s deťmi a celkovo v školstve. Takže momentálne som na úrade práce, s peniazmi zatiaľ problém nemám lebo som si vždy odkladala. Bývam s mamou ktorej dávam samozrejme na energie ale inač som nikdy nemala veľké výdavky takže sa mi dala ľahko našetriť celkom pekná suma. Som v takom mierne zúfalom rozpoložení lebo neviem čo vlastne chcem robiť. Mám síce vyštudovanú aj strednú školu s ekonomickým zameraním ale vela veci som pozabúdala a nemám v tom žiadnu prax. Pred časom som sa aj rozhodla že sa prihlásim na kurz účtovníctva aby som si to znova zopakovala lenže som zistila že ma to tiež nebaví a vlastne som kurz ani nedokončila. Jediné čo ma baví je fotenie alebo kreslenie, maľovanie. Ja som tak nejak vždy inklinovala k tvorivej činnosti a umeniu a mám aj také divné zmýšlanie nepoužitelné pre praktický život. Lenže ako z tohto zistenia čerpať. Ja absolútne neviem akú robotu chcem robiť. Jediné čo viem že by to malo byť niečo kreatívne ale ČO? Nemám jasne ucelenú predstavu. Posielam si životopisy ale to je len také náhodné tráfanie že šak možno raz motyka vystrelí a pozve ma niekto na pohovor. Skúšala som po škole hľadať aj miesto v muzejnictve keď už mám aj ten dejepis vyštudovaný. Buď nereagovali vôbec alebo mi bolo povedané že oni hľadajú čistých historikov. Celkovo si myslím že tieto miesta sú už dopredu obsadzované a nikoho z vonka si tam nepustia. Takže škoda sa ďalej vôbec snažiť. Mala som aj predstavu že by som išla robiť do knižnice veď aj tak furt čítam lenže koď som zistila aké tam majú až smiešne platy tak ma to hneď prešlo. No neviem čo ďalej robiť . Od čoho sa odpichnúť. Cítim sa byť stratená. Mám 27 rokov a ja neviem čo so životom. Potrebujem nejaký iný pohľad na to. Sama si neviem rady. Čo by ste robili na mojom mieste? A na ďalšiu vysokú školu sa necítim. Viem že by som to psychicky nedala. Nemám akosik vôlu na nič.
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.