nemôcť sa nadýchnuť.

silvias

Alternatíva tí vieš tak dobre poradiť ty si doktorka??
A nevieš neaké lieky na Tetániu???
Lebo mne dali len Calcioví sirup a
ešte Timonil tabletky.
Pekný den a díky Silvia

Alternativa

Silvias,
predsa tetania ma jeden z prejavov krcovite stiahnutia cohokolvek /t.j. napr. aj priedusnic/ a dychavicnost. Ak su v spazme pluca, priedusky, tak tvorba hlienov je prejav ich obmedzeneho fungovania. Pri astme ako aj tetanii je vyrazny prispevok psychiky. Dokaz mas sama pri priatelovi :D. Hladaj v svojom okoli, zivote a hlavne v mysli cosi, co Ta skrti, dusi, neda Ti dychat - obrazne povedane. A odstran to, ak sa da. Ak to nie je v Tvojich moznostiach, tak sa na to vykasli, vezmi to ako fakt a dychaj uvolnene, nedaj si vziat dooolezitu zivotnu funkciu - dychanie nikym a nicim :D. Pekny den

silvias

Dobrý den všetým.
Ja astmu nemám robyli mi všeliaké vyšetrenia pľúc aj na alergologii som bola aj na pľúcnom aj na ctc pľúc som bola som s toho úplne hotová.Zistili
mi len to že mám Tetániu a nič iné!
Ale asi to bude psychického rázu ja vôbec neviem.Ja mám 25 rokov.Ale jedna
zaujímava vec je že ked som s priateľom
tak sa mi vždy ten stav zlepší a lepšie
sa mi aj dýcha!
Budem rada ak ešte niečo napíšete o svojích probémoch.Vďaka.Silvia

Alternativa

A stres vyrazne zhorsuje cely imunitny system. V tom Irsku sa mozno mas dobre, ale nervicky urcite pracuju. Este raz, nenervac sa, mas "sancu" mat aj ine diagnozy, nechaj to na vysledky vysetreni. Nevnucuj svojmu podvedomiu cosi, co nepotrebujes mat. Dobre? zaspievaj si "pohoda, klidek, tabacek" a pekne snicky. No a uzi si posledne dni v dalekom svete pred priletom domov. Daj vediet, ako vysetrenia dopadnu.

Alternativa

Neboj, fakt si myslim, ze ta dedicnost je rozhodujuca. A Tvoje priznaky sa hodia napr. aj pre zoslabenu imunitu s alergickym prejavom.

lala

nie v rodine tato choroba nebola,ja mam vsetky priznaky,aj teplotu,opakujuce zapaly pluc,atd.strasna neistota A HLAVNE STRACH ESTE TYZDEN

Alternativa

Lala, poznas CF, ma ju niekto v rodine? Ak aj ano, este to nemusi nieco znamenat, bud kludna. CF je dedicna a mne sa zda, ze sa prejavuje od detskeho veku. A Ty v tom Irsku asi male decko nie si :D. Neboj, usmej sa a urcite sa daj odborne vysetrit.

Alternativa

A bola si aj u alergologa? Odporucam. Ak testy budu negativne, moze to byt psychickeho charakteru. Ale tie hleny...myslim, ze alergologicke vysetrenie Tvoje prejavy spravne zadefinuje, drz sa.