Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem čo mi je.

Príspevok v téme: Neviem čo mi je.
Vrana1234

Dobrý deň obraciam sa na toto fórum lebo u bol som už na vyšetrenia aké sa len dá a bez nálezu.Často má boli hlava,neviem sa sústrediť ani rozmýšľať, v hlave mám jednoducho prázdno ako keby nerozmýšľam nad ničím a často zapominam niektoré veci alebo sa mi ťažko učí nové veci.Som napríklad s kamarátom vonku a je trápne ticho a ja neviem prísť na žiadnu vec ktorú by som sa spýtal.Viem znie to čudne ale neviem to lepšie vysvetlit.Ďakujem za pochopenie a odpovede

Almarinos

Tak u mna este pred 10 dnami- ked som bol este len na tom pestreci, tak aj ked som ho pouzil, uz vlastne prestavalo to ucinkovat, tak vtedy ano - rano ked som sa zobudil, tak vtedy fungovala hlava najlepsie-aj ked nie uplne dobre. A vydrzalo mi to dajme tomu od 8.00 do 13.00 - 5 hodin. Potom uz to nebolo moc ono a k veceru to uz ani nehovorim.

A este 1 vec- priemerne som ako zdravy spaval cca 7-7.5 hodin. Ale cez chorobu teraz sa to predlzilo o 1 hodinu. Ako keby bola ta hlava moc pretazena.

Teraz po tom kotvicniku, ako som skoncil 5. den, to bolo uplne super az som sa cudoval, ze to je vobec mozne.
On obsahuje aj rastlinne hormony a tieto su protizapalove. Tak asi aj preto funguje.

Teraz byvam dokonca do 2:00 v noci hore! :)

Vrana1234

Môj stav sa jednoznačne zhoršuje mám čím ďalej tým viacej problém si zapamätavat a sústrediť sa ale hlava má boli len trochu ale ako keby na nič nemyslím neviem sa sústrediť tak preto mám problém s pamäťou a sústredením.

Vrana1234

Ráno keď sa zobudím sa cítim najlepšie a potom v priebehu dňa sa to zhoršuje. Nemám problém ani s nespavosťou.

Almarinos

Len problrm je v tom, ze ked vytrhne lekar zub a nepouzije dezinfekciu, tak tie bakterie zostanu v tej diete (zubne lozko) a to sa potom zapali. Preto uz si na SK zuby nechcem davat trhat.

Almarinos

@vrana1234
Ani mna neboli v tom mieste celuste, kde mi trhali ten zub, ale boli ma po tom hlava.
Chapem podla opisu aky mas problem so zubami.

Almarinos

@vrana1234
Co sa tyka toho opuchu, tak nemyslel som nejak ze velky opuch alebo co. Beznym okom by som si to nevsimol. Je to taka jemna zmena malo viditelna.
Teraz uz asi chapem ako to bolo s tym strojcekom - vytrhli ti iba tie zuby a namiesto nich to tam nic nedavali ze? Mas tam teda asi hole miesta. Lebo ja to mam tak.

Este jednu kontrolnu otazku - ked sa rano zobudis, ci sa citis byt odpocinuty, alebo ci naopak s bolestou hlavy ako keby si bol rozbity? To je dost dolezite. Lebo ja pred vytrhnutim zuba som bol rano uplne pohode, oddychnuty. Poznal som ten super pocit, ked som sa dobre vyspal. A teraz? Tento pocit nemam, ale zlepsilo sa to po kotvicniku iba trochu.
A tiez ma zaujima, ci sa ti tento stav postupne casom zhorsuje (bolest a rozpamatavanie). Lebo mne ano, ale teraz to ide zda sa k lepsiemu.

Antibiotika na 7 dni mi zabrali len nachvilu a potom sa to zacalo znova zhorsovat, pretoze sa nedostanu uplne vsade.

@ModraObloha. Diky za rady.
-citricidal by som dal len na dasna ked tak.
Citricidal je podla vsetkeho nejaka silna zmes ako sa pise kvarternych zlucenin. Sranda ale je, ze vyrobca vobec neuvadza o ake zluceniny konkretne sa jedna. A z vyskumov vyplynulo, ze nebolo vraj dokazane, ze by extrakty z grep. jadier mali mat take ucinky ako citricidal. Je to nejake obchodne tajomstvo. V podstate je na tieto extrakty taky nazor, ze vraj nezabija tie mikroby samotny extrakt, ale konzervacne latky obsiahnute v tom vyrobku (ktore tam spolocnosti umelo pridaju). Ja zatial uspesne pouzivam na mykozu na nechte.

- neviem si naozaj predstavit, ze by som hryzol tvrde mena pestrecu to by mi aj plomby vypadali a boleli ma zuby z toho :) Ale viem, ze viaceri to tak robia. Toxicky by tiez nemal byt. Pisu aj na stranke tusim.

-  klincek by nemusel byt zly. Je ale dost palivy. Mam z neho tinkturu. Ale je otazka, ci to prejde do zahojeneho dasna. A rovnako ten zazvor. Ze by ano? Skusit sa da aj to. Najskor to ale prejdem na nete.

ModraObloha

Zdravím, nečítal som úplne všetko, skôr len tak letmo, no čo môžem dodať a možno pridať je že ten pestrec netreba drviť kamenom na prašok ani nič, najlepšie je cele semena dat do ust a dlho žuť (aj 5 minut) a sliny poriadne preglgat, kto chce može prehltnut aj tu kašu pestrecu kto nie potom vypluje čo ostane.. ja to tak robím. Príde mi to jednoduchšie ako mlatit to o beton alebo to mixovať mixerom, predsa vznika teplo a tieto rastliny hlavne oleje v ních su nachylné na oxidáciu.. čiže lepšie požuť.... Dalšia vec je že z dlhodobeho hladiska to nemusí byť najlepšie riešenie furt užívať, hlavne to čistí pečeň, ale mam pocit že podobne ako iné byliny na trávenie a pod. by sa mali užívat krátkodobo lebo z dlhodobeho hladiska to je pre telo toxiké aj napriek priaznivým učinkom..

Nepoznám DMSO a ine chemické produkty ale Citricidal ano, existujú 2 druhy, jeden je čisto z grepových semiačok a ten druhý (silnejší) je nejak upravený neviem či ide o nejaky silný extrakt alebo čo.. ale na základe skusenosti viem že su 2... čo sa týka užívania tak sa to zvyšuje po kvapkach do vody a je to velmi horké, no zaroven aj dosť učinne proti bakteriam a kvasinkam a zrejme aj protizapalové... určite by som potom užíval probiotika aj... čo vlatne odporúčam vám obom ako dalšiu radu... existujú aj priamo probiotika na ustnu dutinu čiže pre vas len plus...

Nikto nespomenul Kurkumu (alebo som to aspon nevidel) a ani Zázvor... velmi známe velmi dobre protizapalové potraviny ktoré vám možu len pomôsť.. kupte si koren zazrovu a kurkumu (v kauflande predávaju ) alebo prášok a robte si z toho čaj pripade to trochu aj podržte v ustach... bacha kurkuma je dost silne prirodne farbivo a chvilku trvá než sa umyje z kože a aj zubov...

Toto možno nemusí byt najlepšia rada ale klinček (korenie) by tiež mohol pomôcť... neodporučam to konzumovať priamo lebo je to silne korenie ale skor nejak rozmixovať na prášok zaliat teplou vodou a kloktat v ustach... v minulosti sa to používalo na znecitlivenie zubov čiže možno to ma dobre učínky aj na váš problem,...

v poslednej rade by som sa zameral na stravu.... ak konzumujete sladké tak tým si pravdepodobne priamo predlžujete problém... cukor vplýva na zubnu floru a živí hlavne zle bakterie ktoré ničia sklovinu a časom spôsobia kaz.... čiže ak máte problem so zubami tak je asi dost racionalne prestat jest koncentrovaný cukor (sladkosti) už ked mate chut na sladke dajte si niečo prirodnejšie..

Vrana1234

Skúsim ísť k zubarovy aby mi predpísal antibiotika a keď to nebude zaberať tak už potom pôjdem postupne ako ste mi písali. A k tomu vytahovaniu zubou a strojčeku- Zuby mi vytiahli najprv tie 2 horné a potom asi o týždeň 2 spodné a o necelý mesiac som išiel na strojček. Po vytiahnutí som tam nemal žiadnu ochranu proti zapalu ani nič podobne len sa vytiahli a nič sa neriešilo žiadna kontrolóra ako to vyzera. Preto mi tie zuby vyťahovali lebo zavádzali údajne ostatným keby mi ich tam nechali tak by sa ostatne nedokázali údajne vyrovnať.A ešte mám otázku že ja nepociťujem že mám opuchnuty tvar alebo niečo podobne ani pod sankou ani na lícach tak neviem ci to bude z tých zubov. Keby to nebolo s tých zubov tak neviem ako to ďalej budem riešiť keďže už som bol na kope vyšetrení a všetko mám údajne v norme

Almarinos

No tak ja sa liecim 2 mesiace obcas pomocou pestreca.
Ten kotvicnik zatial len 5 dni cca 30 kvapiek 2x denne. Teraz som to ale vysadil-pauza. Mozno mi bude dalej stacit len 30 kvapiek denne. Ale s davkovanim som to v 4. den aj prehnal, cca 120 kvapiek za den, tak mi zacali brniet trochu obcas svaly a trochu bolest prostaty.. ale ustupilo to.
Ono sa to povie, ze je to iba par kvapiek, ale su to silne vytazky.

Mam ale pocit, ze to definitivne vyriesi asi az kombinacia DMSO+CDS2.
Pripadne este spekulujem, ze by som si daval do ust striedavo studenu vodu a horucu- co by sposobilo ze sa v tych dasnach rozprudila krv - 1 minutu studena, 1 min. tepla, 1 minutu studena, 1 min. tepla, pripadne nieco mentolove-mentol dasna ochladi- tym sa tiez prekrvia-vacsia cirkulacia krvi (toto sa vyuziva aj pri zapaloch inde zvonku) - a na to potom natriet CDS2, aby preniklo hlboko do dasna, kt. znici bakterie.
Ale ty ked mas ten strojcek, tak striedanie teploty by som asi nerobil, aby sa ti to v kosti neuvolnilo. Jedine asi iba to chladenie. A ani neviem, ci to ovplyvni dost vstrebavanie.

Ale tiez nie som si isty, co urobi to DMSO kebyze to preniklo k tomu implantatu, aby sa to nahodou nezacal rozpadavat a nasledne uvolnil z kosti-na to som u teba pozabudol. Lebo nie som zubar. To by som sa potom na tvojom mieste radsej opytal toho zubara, ci sa to neznesie. Lebo je to rozpustadlo a rozpusta niekt. materialy (napr. plasty urcite). Takze aby si s mojimi radami zle nedopadol! :)

DMSO SOM ESTE V ZIVOTE NEPOUZIL.
Este kotvicnik skusim prilozit - namocit na vatu a prilozit na to dasno, nech sa to vstrebe. Snad to pomoze. Toto by ti nemalo ublizit na implantat.

Vyhoda je, ze sa to zlepsilo a odpuchla dost rychlo tvar. Myslenie sa teda zlepsilo, ale celo este stale trochu boli.
Vsetko co som opisal v prispevku som mal ulozene v mobile, lebo ked nieco hladam, tak si robim poznamky.  A teraz islo o vela, lebo lekari problem ignorovali a mne bolo stale horsie. A si predstav, ako tazko sa mi rozmyslalo, ked som hladal tie vsetky informacie. Nie teraz, ale mesiac dozadu napr.

Mna by este zaujimalo, ako tam mas ten strojcek upevneny-ako to prebiehalo? V 1 den ti povytrhavali vsetky 4 zuby, potom sa nejaku dobu cakalo, nez sa to zahoji a potom dali nieco do toho dasna, aby to nieco drzalo ten strojcek?
Alebo to zacali tam srobovat hned?
Ja si to neviem naozaj predstavit.
Potom ked sa ti narovnaju tie zuby, tak ti to vysrobuju? A daju ti namiesto toho nove zuby?
Lebo co ja poznam strojceky, tak sa pri tom nevytrhavaju zuby. Ja nechapem.
Skus povedat zubarovi ze ta boli hlava-ze mas zhorsujuce saproblemy s koncentraciou od vytrhnutia zuba, ze tam mozes mat skryty zapal, ci by ti nemohol na to nieco dat (antibiotika).

K tomu davkovaniu...
Najskor by som na tvojom mieste uzival iba ten pestrec 3 dni-to je taky zaklad na vseobecne precistenie.... pockal by som este 4 a viac dni, aby si vedel, ako sa po nom citis-ci ta ta hlava boli menej a ci sa to vracia, a tak - to je dolezite poznat ten pocit a riadit sa podla pocitov (mensia bolest hlavy, lepsie myslenie) az potom by som ked tak zacal pomaly s kotvicnikom. Mas cas. A mozes na pestreci fungovat dajme tomu aj mesiac a uvidis a az potom mozes dat ten kotvicnik. Je to na tebe. Mne pestrec uz tolko nezaberal po 1.5 mesiaci.

Len co viem je, ze iba sam pestrec to z dlhodobeho pohladu uplne neporiesi. Vrati sa to po case zas.
A co vsetko dokaze kotvicnik, to este neviem. Treba skusat. Kebyze sa pomocou neho total vyliecis, daj vediet :)
Neviem ti poradit ako to u teba davkovat.
Skus na striedacku 25 za den-nehaj si to v ustach, potom pauza, zase 25, pauza. atd. Alebo podla seba aj kazdy den. A potom pauza.
Ja po mojej pauze skusim uz iba na dasno prikladat namocenu vatu. Som dost zvedavy, ci ma prestane boliet ta hlava.

Vrana1234

Mám 17 rokov ale vyskúšam ten kotvicnik objednať keďže už sa toho chcem zbaviť čím rýchlejšie.Takže vy odporucate zakúpiť korvičnik a zistiť koľko kvapiek mi vyhovuje áno? Koľko sa s toho liečite už vy? Vďaka za radu veľmi si to cením že sa mi snaží niekto pomôcť