Dobrý deň obraciam sa na toto fórum lebo u bol som už na vyšetrenia aké sa len dá a bez nálezu.Často má boli hlava,neviem sa sústrediť ani rozmýšľať, v hlave mám jednoducho prázdno ako keby nerozmýšľam nad ničím a často zapominam niektoré veci alebo sa mi ťažko učí nové veci.Som napríklad s kamarátom vonku a je trápne ticho a ja neviem prísť na žiadnu vec ktorú by som sa spýtal.Viem znie to čudne ale neviem to lepšie vysvetlit.Ďakujem za pochopenie a odpovede
Neviem čo mi je.
Nekolise ti tlak?
Ked chces, teda pokracuj, neublizi ti to. Bolest hlavy by mala pocas liecby ustupovat. Lenze pokial budes mat dlhsi cas pocit, ze tento tvoj problem uz viac neustupuje, asi by som to prestal brat a po case by sa mohli tie priznaky sa vracat. Mozno bude stacit tyzden, dva. Potom ho mozes pouzit zase, pripadne ano tu tinkturu co som spomenul. Pripadne ine moznosti.Ale tie nemam vyskusane zatial.
A este predsa len mas moznost ist na navstevu zubarovi a povedat mu o svojom probleme.
Pestrec som neprestal brať.Bral som ho teraz 4 dni po sebe lenže dnes som vynechal skratka som si dal jeden deň prestávku a cítim sa lepšie musím priznať.Mám plán teraz byt cca mesiac na pesterci a potom uvidim čo ďalej či kotvičiek alebo niečo iné čo ste mi poradili.Tými kvapkami myslite kotvičiek?Ďakujem za všetky rady a odpovede všetkých čo sa pridali do diskusie.
ahoj, ak ti lekári nenašli príčinu, dôvod bude určite aj duchovný. Ja som kresťanom cca 4 roky a pociťujem to tak, že čím bližšie som k Bohu, tým lepšie mi aj "páli" čo sa týka klasického rozmýšľania, ako aj celkovo myšlienok, pamäte atď. Biblia hovorí, že ten kto príjme Boha a ide Jeho cestami, teda snaží sa žiť podľa evanjelia - ten dostane Ducha Božieho. Tento Duch má v sebe aj "dar rozumu". Ak začneš hľadať Boha, čítať bibliu a necháš sa viesť tým, čo je v evanjeliu - tento dar bude v tebe vzrastať. Nejde tu o len o intelektové super-znalosti, ale o sviežosť , čistotu ..nové dobré myšlienky...schopnosť chápať iných aj seba, ...všimnúť si súvislosti a správne reagovať...to všetko sa ti výrazne bude zlepšovať, podľa toho do akej miery prijmeš Boha za svojho Priateľa a do akej miery uveríš dobrej správe ktorá je v evanjeliu - totiž, že čokoľkovek si urobil zle alebo čokoľvek ešte len urobíš - je už vopred zaplatené - teda že si ospravedlnené Božie Dieťa a patrí ti všetko duchovné bohatstvo, ktoré dáva Boh tým, ktorí ho hľadajú milujú ...Držím ti palce :-)
No dobre.
Ja na tvojom mieste by som to predsa len skusil ten pestrec, ale v mensich davkach a daval to dovtedy, dokym budes mat pocit, ze sa to zlepsuje a bol na ovoci a zelenine a vode... Este by som to teda uplne neodpisal aj napriek tomu, ako si sa po tom citil.
Lebo neviem, ci si si dal len tu 1 davku a potom uz nic.
No a su tu este aj tie kvapky co som spominal. To uz je samozrejme ina liga, co sa tyka ucinkov :)
Ja uz som 7 dni nebral nic po tom, co som ich naposledy bral a zda sa ze je to celkom dobre, ale hlava trochu este boli. Ale pockam si este mozno aj 20 dni a budem to chciet este asi doklepnut par davkami.
Su viacere dovody, preco mi zalezi na tom, aby sme si o tom pisali. Lebo mame podobny problem, ktori nam lekari neporiesili. Ked 1 z nas k niecomu pride, moze poradit druhemu. Preto som pisal aj tak vela v tomto prispevku (co teda nezvyknem), lebo na tom mi zalezi dostat sa z toho. Je mozne, ze aj ty nahodou na nieco prides, pomoze ti to, tak mozes napisat sem, co tebe pomohlo.
Na to je to forum dobre, ked sa mozu stretnut 2 ludia s rovnakym problemom, ktorym nikto iny nepomoze, len mozno oni sami sebe.
Almarinos
Nezmenilo sa to stále sa mi ťažko rozmýšľa a sústredí.Brucho má bolelo len raz takže to neriešim.Už začínam mat sám na seba zlosť ako si neviem nič zapamätať a ako zabúdam keď mám niečo urobiť a neurobím to.
Nakoľko si neodpovedal na všetky moje otázky, nedokážem ti správne poradiť. To, čo si popísal, bolo prudké zníženie krvného tlaku, ktoré má veľa príčin.
Nemám na nič alergiu ani neberiem žiadne výživové doplnky a ani tabletky