Syndróm vyhorenia so ženami?

Príspevok v téme: Syndróm vyhorenia so ženami?
1994ka

Môže sa to stať? Viem, že sa tento pojem využíva hlavne v súvislosti s prácou, keď to niekto preženie s intenzitou. Ale venoval som premyslaniu o zenach a vztahoch už tolko času, že ma to totalne unavilo a od jedneho momentu akoby som pocitil vnutornu bezradnosť. Prestal som sa snažiť, cvičiť, nemam motivaciu ani sily na to nejaku skusiť zbaliť. Pocitil som aj menšiu ulavu, ale zaroven ma to znepokojuje, že mam takyto postoj. Neviem dokedy to môže trvať, je to dosť krátko. Drží sa ma to približne týždeň. Stratil som nádej? Nehovorím, že ma ženy nepriťahujú. Ale mám pocit, že je to pre mňa asi niečo nedostupné a napr. aj keď s nejakou hovorím, tak je to len také odmerané..možno maju obcas pocit, že ma absolutne nezaujimaju..neviem.

mamibs

syndrom vyhorenia nastava ked ma clovek vela roboty, stresu a pocituje aj bossing. neviem ako by sa to dalo v tomto smere preklopit na zeny. moj nazor je taky, ze si tvoj mozog povytvaral nejake nove a hlavne zvlastne asociacie o ktorych si sam mysli, ze su vporiadku a hlavne logicke. pritom spolu nemusia ale vobec suvisiet. skus menej tlacit na pilu, viac si uzivat zivot a na dobru naladu sa aj lahsie nalaka nejaka ta kocka :) inak ak si myslis, ze je to pre teba niečo nedostupné, tak tvoje telo reprezentuje tento stav aj zenam, takze tohto pocitu sa snaz co najskor zbavit.

Soli

Ju musí rozdrapovať už len keď ide po ulici a vidí ženy čo sa o seba starajú, kedže v každom príspevku si do nich nezabudne kopnúť.

Soli

Snubka, ja sa niekde sťažujem? Ty si mýliš opisovanie faktov so sťažovaním.
Ja som si na ten byt na slovensku už zarobil a to v Bratislave v dobrej časti - za 5 rokov. O mňa sa neboj. Nikam do zahraničia sa nechystám, nemám dôvod. Do zahraničia sa trepú ľudia čo sa nevedia uplatniť na Slovensku a nakoniec sa aj tak vrátia s holou riťou.
Ešte zdedím časom 2 nehnuteľnosti aby ťa už úplne rozdrapilo.
A veľmi rád budem z týchto peňazí rozhadzovať na zmachlené papuľky :D

Carie

Inak toto iste som mala aj ja, skusala som randit ale bola som z toho akurat znechutena. Uplne ma na to presla chut a dala som si par mesiacov pauzu. Daj si pauzu aj ty kolko budes citit ze potrebujes. Nie je lahke najst toho praveho / tu pravu ale radsej dlhsie hladat ako ist do vztahu s niekym s kym sa k sebe nehodite a potom sa trapit. Neber hocico.