Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skoro 40 a vobec nic...

Príspevok v téme: Skoro 40 a vobec nic...
JohnDoe123

Ahojte,

oisem sem, lebo sa nemam o takychto veciach prilis s kym porozporavat.

Tiahne mi pomaly na 40 a nikdy som nic nemal so ziadnou zenou alebo dievcatom- ani rande, ani pusa, vobec nic...

Na strednej sa mi pacilo sjedno dievca, ale bola mimo mojej ligy. Dnes zije s ovela mladsim, akymsi fitness trenerom v Dubaji. Na vyske sme boli sami chalani, skola bola narocna a tym, ze vyska bola v meste, kde som byval, obisiel ma aj internatny zivot. V praci kde som nastupil, uz dievcata boli (asistentky, personalistky), aj som s nimi dobre vychadzal, ale vacsinou boli vsetky zadane. Zjavne som ziadnu z nich nezaujal (na vyske a prve roky v praci som zo stresu a nedostatku pohybu pribral asi 25 kg) a nemal som ani sebavedomie, ani svedomie, pokusat sa niekomu preberat dievca. V praci som vydrzal sedem rokov a pred siestimi rokmi som zacal podnikat. Mame malu firmu, ktora sa venuje specifickej technickej cinnosti a v nasom odbore sa zeny prakticky nevyskytuju. Aby som povedal pravdu, za tych 6 rokov, co som odisiel zo zamestania, som sa s nejakou zenou (mimo pribuznych alebo konverzacie typu bude to 11,40, chcete platit kartou alebo v hotovosti?), bavil asi raz, na stretavke zo strednej (nie s tou babou z Dubaja, ta samozrejme neprisla).

Otazka- myslite, ze to ma este zmysel vobec sa o nieco pokusat? A ak ano, ako vôbec na to? Ako som uz pisal vyssie, z mojho pohladu je problem uz aj prist do normalneho kontaktu s nejakou zenou...

P.S.

Sorry za dlhsie citanie a vopred diky kazdemu, kto tomu aspon venoval svoj cas.

Simona393

Zdravý úsudok a Snubka,
ja vás vyzývam a v dobrom Vám radím. Ludom, ako je hnoj neodpovedajte a nemiňajte svoju energiu na človeka, ktorý melie svoje a argumenty neberie v úvahu. On zarabať nechce zabezpečiť byt pre rodinu nechce, domace práce robiť nechce, na dieťa alimenty platiť nechce. Žensku emancipáciu a vyššie platy ženám považuje za urážku. Nema žene čo ponúknuť absolutne okrem svojho egoizmu a vy idete písať tu 10stranový príspevok na svoju obhajobu

Absilutne to nie ste povinné vo svojom voľnom čase robiť, dajte si kávu a akekolvek názory na tejto úrovni preskakujte. Čas minutý na argumentáciu takémuto človeku považujte za stranený. Vychovajte svoje dcéry tak, aby sa mužom s takýmito názormi vyhývali oblúkom.Toľko k tomu. Mna to tiež kedysi vytáčalo ale potom som si povedala, niekto tu bude bludy každé 3 sekundy opakovať do nemoty - Skip that
Preskoč, choď ďalej a absolútne si nevšímaj

monster_energy

Slovan hnoj pekne si to vystihol. A nie každý muž môže byť manažéris aby zarábal toľko aby si mohol dovoliť vlastný byt. Aj keby situácia bola taká že máte 150 mužov s úžasnými schponosťami a silou, na konci len 1 môže byť manažéris a 149 podriadených. To čo povedala ten zdravý úsudok, to je riadna blbosť. Podľa jej drbnutej logiky by potom decka mohlo mať len 1% populácie tých najsilnejších.
Hovorí ako chlapi chcú len zlatokopky a pritom chce aby chlap zarobil na byt a "postaral" sa o ženu. To si tak trochu serká do huby lol :D

ZdravyUsudok

Soli
Ty mas asi bohate skusenosti s tymi babami.co si.rozsiruju portfolio na eskort vsak?
Vyuzivas take sluzby a preto hodnotis ..
A ti co tvrdite ze kazda zlatokopka ..a preco si tkae pipky vyberate?
Preco ked hladate pozerate na tie cp.maju odhalene nohy po stehna, prsia sa im bujnia vo vystrihu, zmalovane su jak kurwy, a maju fotky v kratkych obtiahnutych satach? Preco?
Lebo vas to rajcuje! Ale normalna baba sa nebude takto na zoznamke odhalovat ked hlada normalneho chlapa.
Takto sa odhaluju a vystavuju bud zlatokopky co odpisu len tym ktorym chcu alebo potom tie kurwicky.
Takze chlapci vasa chyba ked idete po krase tela!
A zase mna osobne by chlap co stoji pri nablizkanom aute nagelovany ako pako odradil. Takych frajerikov namakanych z posilovni nemusim. A je jasne ze taky zvacsia hlada babu len na pobavenie a sex.
A do zlatokopiek zenam nadavaju najma ti ktori si nevedia sami zariadit zivot a zavidia tym muzom co sa vedia postarat lebo maju gule nato aby si zarobili na auto, byt ci dom. Lebo samec sa ma postarat o samicu takto to funguje aj v prirode.
Len dnes muzi placu lebo su slabi a chcu od zien aby sa postatali o nich ale to si pomylili zensku a muzsku rolu v spolocnosti. Vyrasta nam to tu sami mamickin maznacik ktoreho mamka este riť utierala aj ked mal 8 rokov a chystala mu ranajky aj ked mal 15
Jasne ze potom sa nevie postarat ani k svoju partnerku lebo nevie sa ani o seba.

ZdravyUsudok

To tak si vyber, jedni tu zoznamky obhajuju druhi ich hania
Na zoznamkach su aj aj ludia tak ako v realnom zivote a je jedno ci je to badoo, pokec, nejaka krestanska zoznamka
Nazov a charakter zoznamky nezaruci ze si najdete niekoho normalneho ci pekneho.
Pokojne aj na.krestanskej mozte narazit na uchylaka, perverzaka, sexistu, kurwicku, zlatokopku, ale aj na normalneho chalana a normalnu babu.
Zalezi od vas ako rozvijate konverzaciu a na zaklade toho casom zistite co to o danom cloveku.
Neodsudzujem zoznamky lebo urcite nejake mizive percento ludi sa tam dalo dokopy a su stastni.

Varus

Pozri, ja mám napríklad 26 rokov a taktiež som ešte nemal vzťah, sex a všetko čo do vzťahu patrí a som tu. Už som to tu písal viackrát, len pod iným nickom, ktorý mi zrušili asi preto, že som sem prestal chodiť.

Tak ti poviem, možno je lepšie nikoho nemať, ako mať za život 10 vzťahov a každý jeden by krachol. Vtedy by si bol zase zničený, že prečo ti tie vzťahy nevychádzajú, prečo ti každý vzťah krachol. Myslím to tak, že to je pre teba lepšie.

Na druhej strane zase chápem, že sa cítiš zle, pretože to niektorým ženám príde divné ako napríklad aj u mňa, že som mladý a dobre vyzerajúci mladý muž a doteraz som žiadnu priateľku nemal. Ja im to nezazlievam, pretože je normálne, že už mladé páry spolu žijú a majú deti, pretože takto to presne v živote chodí, ale jednoducho to nie je pre každého.

JohnDoe123

Vidim, ze tu celkom dost ludi zareagovalo, tak skusim odpovedat.

- z napadu zoznamka mam zly pocit (mozno bezdovodne, na zaklade filmov alebo vtipov), ze tradicne zoznamky pouzivaju iba cudaci. Take tie internetove zoznamky, kde si clovek vyplni profil a nahra fotky, sa mi pacia este menej. Nerad o sebe zverejnujem informacie na nete a neviem si uplne predstavit situaciu, ze by ma tam nahodou nasiel pribuzny, zamestnanec alebo obchodny partner.

- co sa tyka mojich zalub, tak v podstate moja praca (pre vacsinu ludi nudna a nezrozumitelna vec) je aj moja zaluba, ale v poslednom case ma celkom chytilo fotografovanie, odmalicka ma bavia pocitacove hry, som (nie prilis aktivny) polovnik. Neviem ci mi nieco z toho moze byt napomocne vo veci, ohladom ktorej som zalozil tuto temu.

- niekto sa pytal, co povazujem za normalny kontakt so zenou. Myslel som tym nieco nad ramec obchodného alebo zdvorilostného rozhovoru, trebars medzi priatelmi, kolegami...

- iny prispeivatel mi odporucal ist do spolocnosti. Tak raz za mesiac zvykneme so spolocnikmi zajst do baru alebo restauracie. Vyzera to tak, ze tam sedime styria pri stole, rozpravame sa medzi sebou a o desiatej sa rozideme, lebo jeden ma ziarilivu manzelku, druhy byva daleko a ma iba o trochu menej ziarlivejsiu manzelku a treti ma skoro rano trening. Prebehne to bez kontaktu s inymi ludmi, s vynimkou casnika/casnicky. Mam este jedneho dobreho kamarata z detstva, s ktorym som na tuto temu skusil zacat rozhovor, kym som napisal prvy prispevok. On sam ma ale situaciu este komplikovanejsiu (zvlastni rodicia, velmi problematicky rozchod s poslednou priatelkou) a povedal mi, ze so svojimi výsledkami, sa mi neodvazuje radit.

Soli

Poprosím nech sa na tému zoznamiek vyjadrujú len ľudia čo majú reálne skúsenosti!
Na zoznamkách je ten najväčší odpad ľudí, či ženy aj muži.
Ženy ako tu bolo už písané, pokiaľ nemáš fotky s drahým autom alebo fotky z pláží po celom svete tak neodpisujú.
Chlapi zasa 99% sú úchyláci a dávajú návrhy takže ak aj sa tam zaregistruje nejaká normálna žena tak do jedného dňa odchádza.
Ďalej kopa dievčat má aplikácie ako Badoo a Tinder iba ako rozšírenie portfólia na eskort. Časy kedy ste hneď spoznali kur*u pri ceste už dávno skončila.
Dnes sú to normálne baby čo sú na zoznamke, vidno to podľa toho že sú tam roky a sú stále online a platia si všeliaké plus služby aby mali čo najviac správ = zákazníkov.