Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skoro 40 a vobec nic...

Príspevok v téme: Skoro 40 a vobec nic...
JohnDoe123

Ahojte,

oisem sem, lebo sa nemam o takychto veciach prilis s kym porozporavat.

Tiahne mi pomaly na 40 a nikdy som nic nemal so ziadnou zenou alebo dievcatom- ani rande, ani pusa, vobec nic...

Na strednej sa mi pacilo sjedno dievca, ale bola mimo mojej ligy. Dnes zije s ovela mladsim, akymsi fitness trenerom v Dubaji. Na vyske sme boli sami chalani, skola bola narocna a tym, ze vyska bola v meste, kde som byval, obisiel ma aj internatny zivot. V praci kde som nastupil, uz dievcata boli (asistentky, personalistky), aj som s nimi dobre vychadzal, ale vacsinou boli vsetky zadane. Zjavne som ziadnu z nich nezaujal (na vyske a prve roky v praci som zo stresu a nedostatku pohybu pribral asi 25 kg) a nemal som ani sebavedomie, ani svedomie, pokusat sa niekomu preberat dievca. V praci som vydrzal sedem rokov a pred siestimi rokmi som zacal podnikat. Mame malu firmu, ktora sa venuje specifickej technickej cinnosti a v nasom odbore sa zeny prakticky nevyskytuju. Aby som povedal pravdu, za tych 6 rokov, co som odisiel zo zamestania, som sa s nejakou zenou (mimo pribuznych alebo konverzacie typu bude to 11,40, chcete platit kartou alebo v hotovosti?), bavil asi raz, na stretavke zo strednej (nie s tou babou z Dubaja, ta samozrejme neprisla).

Otazka- myslite, ze to ma este zmysel vobec sa o nieco pokusat? A ak ano, ako vôbec na to? Ako som uz pisal vyssie, z mojho pohladu je problem uz aj prist do normalneho kontaktu s nejakou zenou...

P.S.

Sorry za dlhsie citanie a vopred diky kazdemu, kto tomu aspon venoval svoj cas.

Cariboo

1994, nejako skoro sa chce bozkavat, ci? :D urcite ti odpise, daj jej cas

Hnoj, /alebo Soli/ preco si nezalozis vlastnu temu, ale spamujes tu temy inych ludi. Skus si zalozit, uvidis, ja ti tam napisem nieco vyzivne. ty Beta

1994ka

Ahojte, nedeľu to stretko bolo veľmi fajn, strávili sme spolu tak 6 hodín a potom mi napísala, že som ju kludne mohol pobozkať, že aj ona chcela. Ja som sa do toho už tak trocha vžil, že zrejme niečo medzi nami bude. A včera večer, keď šla spať tak som jej poslal pusu na dobrú noc...na to neodpísala. A potom som videl, že je ešte niekoľkokrát online, ani dnes ráno sa neozvala. Prečo sa takto niekto začne správať? Ja na ňu nechcem tlačiť, ale nejako sa dopredu posúvať treba a ak takýto miniatúrny krok ju odradí...a mám z toho pomiešanú hlavu, keď v nedeľu sme sa mohli bozkávať...je mi z toho divne...treba to vôbec riešiť?

Varus

ZdravyUsudok už som ti písal, že to je v poriadku. Osobne sa nepoznáme, ale má pravdu čo píše, že som menil názory veľmi často. Dokonca som si to aj v jednej téme cca pred rokom priznal. Raz mi bolo super, že nemám priateľku, raz som bol smutný, že som už dlho sám a niekedy pred 3 rokmi som písal, že som zaujatý voči ženám, pretože som už dlho žiadnu nemal. Bol pesimistický a mal som na ženy jednostranný pohľad.

Čo sa týka toho, že píšeš, že ma môžu niektoré informácie psychicky zdeptať, ktoré o mne píše, tak to už vôbec nie. Prešiel som si veľkou zmenou a niečo také mi nemôže vôbec ublížiť.

Ale opäť ti ďakujem, že sa ma zastávaš a chceš, aby tu takáto nenávisť, ktorú tu rozdáva pár ľudí pominula. Je vidno, že sem chodia stále ľudia, ktorí uvažujú so zdravým rozumom :)

ZdravyUsudok

Dobre, pises pravdu ako citiš ale ked sa vy dvaja osobne poznate ber ohlad trochu nato co tu o tom chlapcovi vyzradis, moze ho to psychicky zdeptat a nikdy nevies ake nasledky to moze mat.

Soli

Kamka, skutočne pozor na Varus-a, bol tu registrovaný pod X inými nickmi a vždy zablokovaný adminom asi nie bezdôvodne.
To jeho sebapochopenie je asi len dalšia fáza názorov a za chvíľu zasa začne písať niečo iné...
Kto sem chodí dlhodobo tak ho hneď spoznal podľa toho že vždy napíše ako mu ženy hovoria že je pekný :D

Varus

ZdravyUsudok to je v poriadku :) ja sa za to ako vyzerám nehanbím vôbec. Vyzerám dobre aj keď mám 63Kg a nikdy to žiadnej nevadilo.

Mal som počas strednej a základnej dokopy 5 frajeriek a ani jedna neriešila moju váhu. Samozrejme ako som už písal, tieto chodenia za ručičky a bozkávanie sa som nikdy nebral ako vzťah, pretože to bolo vždy len na pár mesiacov a preto ako som aj písal dávnejšie predtým, ešte som vzťah žiadny nemal. Vzťah je totižto o niečom úplne inom.

Ale ďakujem, že si sa ma zastala. Cením si toho :)

ZdravyUsudok

Slovan-hnoj uz sa ukludni, nielen ze v kazdej teme kyda na zeny kvoli nejakej byvalej co ti asi dala kosom ale este sa tu navazas do isteho chalana ako vyzera
Robi ti to dobre?
Co sa ti stalo ze si taky negativny?
Ublizil ti niekto?

Varus

Kamka2 ďakujem za názor. Ja som bol tiež zatrpknutý človek a to veľmi, ešte tak pred 2-3 rokmi, ale všetko sa zmenilo. Pochopil som, že chyba je len vo mne a nikde inde. Veľa ľudí sa sťažuje a hádže problémy na iných, ale pritom sa nepozrú na seba. Keď človek začne od seba, tak to je prvý veľký krok k úspechu :)

Kamka2

Varus ďakujem Ti za normálny, slušný a inteligentný názor. Vážim si, že existujú aj ľudia ako Ty. Je to príjemné osvieženie na tomto fóre.