Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skoro 40 a vobec nic...

Príspevok v téme: Skoro 40 a vobec nic...
JohnDoe123

Ahojte,

oisem sem, lebo sa nemam o takychto veciach prilis s kym porozporavat.

Tiahne mi pomaly na 40 a nikdy som nic nemal so ziadnou zenou alebo dievcatom- ani rande, ani pusa, vobec nic...

Na strednej sa mi pacilo sjedno dievca, ale bola mimo mojej ligy. Dnes zije s ovela mladsim, akymsi fitness trenerom v Dubaji. Na vyske sme boli sami chalani, skola bola narocna a tym, ze vyska bola v meste, kde som byval, obisiel ma aj internatny zivot. V praci kde som nastupil, uz dievcata boli (asistentky, personalistky), aj som s nimi dobre vychadzal, ale vacsinou boli vsetky zadane. Zjavne som ziadnu z nich nezaujal (na vyske a prve roky v praci som zo stresu a nedostatku pohybu pribral asi 25 kg) a nemal som ani sebavedomie, ani svedomie, pokusat sa niekomu preberat dievca. V praci som vydrzal sedem rokov a pred siestimi rokmi som zacal podnikat. Mame malu firmu, ktora sa venuje specifickej technickej cinnosti a v nasom odbore sa zeny prakticky nevyskytuju. Aby som povedal pravdu, za tych 6 rokov, co som odisiel zo zamestania, som sa s nejakou zenou (mimo pribuznych alebo konverzacie typu bude to 11,40, chcete platit kartou alebo v hotovosti?), bavil asi raz, na stretavke zo strednej (nie s tou babou z Dubaja, ta samozrejme neprisla).

Otazka- myslite, ze to ma este zmysel vobec sa o nieco pokusat? A ak ano, ako vôbec na to? Ako som uz pisal vyssie, z mojho pohladu je problem uz aj prist do normalneho kontaktu s nejakou zenou...

P.S.

Sorry za dlhsie citanie a vopred diky kazdemu, kto tomu aspon venoval svoj cas.

Soli

Varus, keď si bol zakomplexovaný truľko čo sa hneval na polku sveta tak čo si zmenil keď dnes už niesi ? Odhadujem že už ženy odhadzuješ lopatou od seba :D

Raz som niekde čítal že ľudí treba hodnotiť nie podľa nich samých, ale podľa toho akých si hľadajú partnerov.
A to presne sedí aj na tieto "chuderky" čo chcú rodinu a milujúceho partnera ale stále si nájdu len nejakého hulváta čo ich po sexe zahodí... :D sakra niekde robia chybu asi :D

Simona393

Dobre si to povedal
Niekedy ľudia žijú v sebaklame, kt. si sami vytvárajú Poznam človeka, čo je rodeny pesimista a každú vetu začína tým, ako je všetko nahovno a nič nefunguje
Ale ked sa naňho človek pozrie zvonka, ma super vzťah s vzdialenejšou rodinou, chodia na dovolenky, pozyvaju ho, ma xy kamaratov, dedil nehorazne peniaze, podporu od štátu
Ano ženy ho nechcu ma 200kg, prejeda sa opijja, lutuje a žaluje ale ked si to tak človek vezme, on bol obdarený a dostal od života dobré veci.
Keby sa nerozhodol sam všetko spláchnuť do záchoda, namiesto aby začal podnikať, penaize rozbija na alkohol, nechce sa mu varit, chodi do reštiky, nevie sporiť, nechce sa mu športovat, ma vysoku školu, auto ,byt, ale ked človek počúva tie jeho reči, akoby bol s najvatším stroskotancom
Rady neprijíma samozrejme žiadne, začne na teba útočiť tak potom kašleš naňho. Ale myslím si že to zlyhanie je stav jeho mysle a sám si ho privolal
Niekedy je dobre aj počúvať druhých a nielen hladať chybu vonku

1994ka

Ahoj Simona,

Komunikujeme dalej, volali sme spolu, nedelu sa mame stretnut.. Sprava sa privetivo, tak dufam, ze to aj mysli vazne... Stretko ukaze viac

Varus

1994ka presne tak, ako si napísal. Ženy potrebujú pri sebe chlapa a teraz nehovorím o chlapoch, ktorí majú svalnatú postavu a 190cm. Hovorím o chlapoch, ktorí sa správajú ako chlapi a zbytočne sa nesťažujú na každú kravinu.

Poriadny chlap, ktorý si ide za svojím čo sa aj týka žien nepozerá po nejakej v klube, robote alebo v škole dve hodiny alebo niekoľko mesiacov, kým sa odváži k nej vôbec prísť. Poriadny chlap ku nej príde a je mu úplne jedno, či ho pošle kade ľahšie alebo si padnú do oka.

Keď vidí žena na chlapovi, že sa sťažuje na sto vecí okolo seba a hádže vinu na iných, že sa mu nedarí v živote si nájsť ani len frajerku, robotu alebo sa mu všetko sype na hlavu, tak automaticky stráca záujem.

Ženy chcú sebavedomých chlapov, ktorí si stoja sa svojím slovom a konajú ako chlapi. Vedia sa postarať o svoje rodiny, vedia sa správať k ženám ako poriadny chlapi. To je úplne iná báseň.

Ja som tiež na tomto fóre vyplakával a skučal ako malý pes pred cca 2-3 rokmi, ale tie časy dávno pominuli. Tiež som plačkal ako si neviem nájsť babu a žiadna o mňa nemá záujem. No bodaj by mala, keď som sa sťažoval na všetko naokolo a rady, ktoré mi aj dali ľudia som vždy odmietol. Bol som zakomplexovaný truľko, ktorý sa hneval na polku sveta.

Simona393

Však presne pred týmto som varovala...

1994, ako dopadla tvoja posledna skúsenosť? Vyšlo to, či šlo do stratena?
Však keby aj nie, ty ešte mladý, celý život máš pred sebou
Len tak ma to zaujíma, lebo potom si už nedopísal nič

Soli

ZdravyUsudok ty musíš vyzerať... keď v každom druhom príspevku zhadzuješ ženy ktoré sa o seba starajú...

Varus presne tieto dobré ženy ktoré obhajuješ že sa modlia od rána do rána aby mali fungujúci vzťah a rodinu a pritom majú šťastie len na idiotov... och chuderky... presne tieto ženy si hľadajú takýchto gangsterkov čo ich chcú len na sex a potom vyplakávajú že nemajú štastie na chlapov. A potom si nájdu takého znova, lebo presne takí ich prIťahujú. Existuje aj kopu chlapov ktorí sú dobrí, starostliví ale žiadna žena o nich nemá záujem lebo nemajú najnovšie auto a nie sú oblečení ako z módneho časopisu.
A zakomplexovaná hlavička si akurát ty, pochop že keď sem píšu desiatky chlapov že ženy sú také aké sú tak na tom asi niečo pravdy bude.

1994ka

Varus ma pravdu. Niektori z nas su natolko neschopni, že by o nas nezakopla ani slepa hus. Zeny chcu v prvom rade v muzovi mat muza. Nie polovyhoretych mentalnych stroskotancov, ktori sa neustale lutuju aky je k nim zivot nespravodlivy... aki su mili, dobri a citlivi a napriek tomu na ne zeny kaslu a to zranilo ich srdiečko...je to labilne, slabe a priteplené - presne toto ženy absolútne nepritahuje.
Zobudte sa, chodte von a spravte do riti niečo so svojim životom, lebo skapete tak, že ste ženu v rukach nedržali ani nahu nevideli. Načo potom žijete? dovidopo.

Varus

Klaara presne tak. Aj na nejakých kurzoch sa dajú nájsť priatelia. Ja som si robil SBS kurz kvôli robote a našiel som si tam jedného dobrého kamaráta s ktorým sme počas prestávky šli do Tesca sa sa najesť, rozprávali sme sa počas prestávok pred budovou, len škoda, že sa mi rozbil mobil, kde som mal jeho uložené číslo, takže som sa mu už nemal ako viacej ozvať. Ešte si pamätám, že sme sa dohodli, že pôjdeme do kina na Avengers.

Krúžky sú tiež perfektná vec, kde si nájsť nejakého kamaráta, kamarátku a možno aj priateľku. Je toľko krúžkov, kde sa dá chodiť. Ak má autor témy čas na krúžky aj financie, tak by to mohol určite skúsiť.

Klaara

a ak sa ti nepáčia zoznamky, tak choď niekde medzi ľudí, prihlás sa na nejaký kurz, nejakú aktivitu, šport, čo ja viem, proste situácie, pri ktorých môžeš spoznať nových ľudí, ak nie ženy, tak aspoň kamošov, ktorí ťa môžu zoznámiť s ďalšími ľuďmi, s ktorými máš podobné záujmy