Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skoro 40 a vobec nic...

Príspevok v téme: Skoro 40 a vobec nic...
JohnDoe123

Ahojte,

oisem sem, lebo sa nemam o takychto veciach prilis s kym porozporavat.

Tiahne mi pomaly na 40 a nikdy som nic nemal so ziadnou zenou alebo dievcatom- ani rande, ani pusa, vobec nic...

Na strednej sa mi pacilo sjedno dievca, ale bola mimo mojej ligy. Dnes zije s ovela mladsim, akymsi fitness trenerom v Dubaji. Na vyske sme boli sami chalani, skola bola narocna a tym, ze vyska bola v meste, kde som byval, obisiel ma aj internatny zivot. V praci kde som nastupil, uz dievcata boli (asistentky, personalistky), aj som s nimi dobre vychadzal, ale vacsinou boli vsetky zadane. Zjavne som ziadnu z nich nezaujal (na vyske a prve roky v praci som zo stresu a nedostatku pohybu pribral asi 25 kg) a nemal som ani sebavedomie, ani svedomie, pokusat sa niekomu preberat dievca. V praci som vydrzal sedem rokov a pred siestimi rokmi som zacal podnikat. Mame malu firmu, ktora sa venuje specifickej technickej cinnosti a v nasom odbore sa zeny prakticky nevyskytuju. Aby som povedal pravdu, za tych 6 rokov, co som odisiel zo zamestania, som sa s nejakou zenou (mimo pribuznych alebo konverzacie typu bude to 11,40, chcete platit kartou alebo v hotovosti?), bavil asi raz, na stretavke zo strednej (nie s tou babou z Dubaja, ta samozrejme neprisla).

Otazka- myslite, ze to ma este zmysel vobec sa o nieco pokusat? A ak ano, ako vôbec na to? Ako som uz pisal vyssie, z mojho pohladu je problem uz aj prist do normalneho kontaktu s nejakou zenou...

P.S.

Sorry za dlhsie citanie a vopred diky kazdemu, kto tomu aspon venoval svoj cas.

Cariboo

JohnDoe, nic si z toho nerob. niektorym ludom sa vztahy rozpadnu a tiez su v 40tke single,ini zostanu do konca zivota sami.
Napisal si co-to o sebe, ale nenapisal si aku mas ty o predstavu o zenach.
Mal by si zaujem aj cisto o priatelstvo s nimi alebo ti ide len o vztah, pripadne len o to jedno?

Ku komentarom dolu sa nejdem vyjadrovat, niektori si tu riesia komplexy.

Simona393

Ze existuje mizivé percento žien, čo nejde po peniazoch.. Ty si to písala ako chválu, ale moc to tak nevyznie..
Podo mno píše Shanon - hľadám četnú a úprimnú osobu - toto je šanca pre vás 3, svoju pravú môžeš aj stretnúť aj na internete, vidíš aké jednoduché
...
1994
Držím palce

ZdravyUsudok

Soli a Slovan-hnoj
udala som take percento lebo uznavam ze ano je dost zien zlatkopiek ale najde sa par zien ktore hladaju niekoho koho by milovali a kto by miloval ich. Niekoho kto buee pri nich ked sa v noci zobudia a citia blizkost ludskeho tepla, voňu muza a kto im pomoze s opravou mixera, pokazenej pracky a pod.
Nie kazda ide po vasom aute, byte, dome, učte atd.
Su aj dobre zeny ktore sa budu s laskou o vas starat a su radi ze maju niekoho pri sebe. Ze vas mozu drzat za ruku, dotykat sa vas a lubiť.

shannon

pozdravy môj drahý priateľ, ako sa máš dnes? kontaktujte ma prostredníctvom môjho Gmailu na {shannoncletus1@gmail.com} hľadám partnerstvo a čestnú osobu, poviem ti viac o mne, pošlem ti svoje fotografie čakám na moju emailovú stránku

shannon

pozdravy môj drahý priateľ, ako sa máš dnes? kontaktujte ma prostredníctvom môjho Gmailu na {shannoncletus1@gmail.com} hľadám partnerstvo a čestnú osobu, poviem ti viac o mne, pošlem ti svoje fotografie čakám na moju emailovú stránku

Soli

ZdravyUsudok - "mylite sa ak si myslite ze vsetke zeny su zlatokopky. Najde sa mizive percento zien ktore hladaju lasku nie peniaze."
Toto si po sebe prečítaj niekoľko krát.
Touto vetou si absolútne potvrdila všetko čo som napísal, pretože mizivé percento je možné považovať za štatistickú chybu a je to úplne zbytočné to brať do úvahy.

Varus

1994ka držím palce so stretkom :) Koná sa tvoje prvé stretnutie, či si si len našiel novú známosť ? Inak tiež som rovnaký ročník ako ty.

ZdravyUsudok

Slovan-hnoj a Soli
A vy dvaja nieste grazlikovia ked takto kydate na zeny?
Odkedy sa getlemani takto vyjadruju na adresu zien?
Ale nebudem vas kritizovat ..urcite mate dovod preco ste takychto nazorov.
Bud je za tym zly vztah s matkou alebo komplexy z vlastneho vzhladu vdaka comu nemate u zien uspech.
Ale mylite sa ak si myslite ze vsetke zeny su zlatokopky. Najde sa mizive percento zien ktore hladaju lasku nie peniaze. Len laska im k stastiu chyba. A ci ich uz najdete medzi navstevnikmi kostolov, krestanskych spolocenstiev, medzi doktorkami, ucitelkami, vedkyňami ..ale su.
Len ako som pisala ..treba vyberat nie na zaklade dokonaleho vzhladu tela, lebo taka chce zit na vysokej nohe ktora sa oblieka do tesnych sukien a siat, nosi vysoke opatky, lakuje si nechty ..taka ide za peniazmi lebo ich chce aby sa mala ako prasa v žite a mohla sa paradit este viac ..Vy vsak hladajte prave tie nenapadne šede mysky ktore nepotrebuju davat na socialne siete desat - dvadsat fotiek svojej tvare a tela a cakat kym im to olajkuje 40 ci 90 ludi ..a nadsene dakovat kazdemu kto okomentuje ten ich xicht ..
Hladajte tie ktore si takto nepotrebuju doplnat sexapeal ..ale ktore s vami.budu stastne ak budete spolu ranajkovat, drzat za ruku, prechadzat sa a budu rade ze vas maju nie kolko zarobite ale kde pojdete na dovolenku do zahranicia ..
Porozmyslajte ..neprskajte vsade navokol lebo prave vtedy moze okolo Vas prejst zena vasho zivota ale Vy svojou negativitou a zlostou odplasite aj tu.