ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Čaute všetci!
Počul som o zázračnom MMS(Miracle Mineral Suplement).Chcem sa Vás všetkých spýtať,že či má niekto priame skúsenosti s týmto doplnkom alebo prípravkom a keď nie,uvítam aj Vaše názory hlavne od RNG,Damiána ale samozrejme aj od ostatných.Držte sa všetci,čo trpíte touto chorobou,ja ju mám už 4 roky a celkom dobre ju zvládam.Hodne mi pomohol protokol na SM,ktorý sa objavil na stránke www.badatel.sk.vrelá vďaka.
inac alfalfa(medicago sativa), bobovita rastlina je na Slovensku znama skor ako lucerna, trava, krmovina pre dobytok.
alfa riasy nepoznam.
Poznam rozne zelene a modrozelene riasy, dokonca aj cervene riasy a vytazky z trav(razna, jacnenna, alfalfa)
Zelene su vyborna vyziva, protizapalove, telo cistiace a odmorujuce, proste vyborny doplnok na ochranu a regeneraciu tela pri roznych problemoch, iste aj vcitane SM(MS)
ci poviete na alfa riasy?
trochu na objasnenie: SM(MS) je choroba sprevadzana zapalmi sposobenymi zamorenim tela.
Rozne silne bielkovinne latky spotrebuju privela enzymov na stravenie , a zamoruju telo extra sproduktami.
Preto je dolezite sa im vyhybat a naviac brat co najviac surovych potravin bohatych na enzymi a tiez silne enzymaticke zmesy.
Chapter 173 - Multiple sclerosis
Michael T. Murray NDr
Joseph E. Pizzorno Jr NDr
Vyber:
Posielam Vam zhrnutie metabolickej (vyzivovej) liecby MS v anglictine.
Hlavne sa zamerajte na stranu 5, kde sa spomina dieta Dr Swanka.
Hlavne je potrebne:
- Vyhnut sa zivocisnym bielkovinam (okrem ryb, ryby sa mozu jest 3 x tyzdenne)
- uplne sa vyhybat mlieku, mliecnym vyrobkom, glutenu (biela muka) a uplne obmadzit cukry.
- jedine lieky ktore su vhodne su antimykotika (protiplesnove)
- vitamin E 800-1200 IU denne ( maju na www.credence.org)
- B complex (odporuca sa B complex 50, alebo minimalne B complex FORTE z lekarne 4 x denne 1 tbl). B complex mozem poslat.
- nasledujuce B vitaminy NAVYSE: 1) niacin (B3) 1000 mg 3 x denne pocas jedla. Davka sa moze zvysovat az do 9000 mg denne. SPOSOBUJE tzv FLUSHES, co je silne mravencenie a cervenanie sa, co je uplne v poriadku a po cca pol hodine ustane. Tento jav prestane po dlhodobejsom uzivani B3. Mozno zaobstarat aj B3 no-flush, kde flushes nie su. 2) tiamin (B1) 500 mg denne. 3) metylcobalamin (B12) 1000 mcg (najlepsie sublingualny) Mozem zohnat. Moze byt aj cyanokobalamin.
- Vitamin D3 1000 IU 3 az 10 x denne, podla toho, ci je pacient dostatocne na slnku. V ziadnom pripade nie vitamin D2.
- Vapnik 1000-3000 mg denne, hlavne ak ma pacient pocit mrvenia v perifernom nervstve (koncatiny, tvar a pod.) Vapnik mam (spolu s D3 v 1 kapsuli)
- lanovy olej 1 cajova lyzica denne, alebo rybacie oleje, Omega-3, EPA
- ENZYMY, jedna z najdolezitejsich zloziek liecby! Mozem Vam objednat enzymy z anglicka (credencegroup.co.uk su cca 10 x silnejsie ako wobenzym a teda su 6 x lacnejsie ako wobenzym)
- PROBIOTIKA!!! Odporucam NutraBonaSymba z CR, ktore mam momentalne k dispozicii a jednou zlozkou su aj dolezite betaglukany.
- SELEN - 200 az 400 mcg denne
- PIT MINIMALNE 2 AZ 2 A POL LITRA CISTEJ NEBUBLINKOVEJ NEMINERALNEJ VODY DENNE
- 2 X DENNE ZELENY CAJ (MATOVY, ECHINACEA A POD)
- ginko biloba
- JEST PROTIPARAZITOVE JEDLA A DOPLNKY (NAPRIKLAD, DO POHARA TEPLEJ VODY ROZMIESAT LYZICKU SKORICE A VYPIT – 2 X DENNE)
- Vitamin C 1000 mg 10 x denne (ANO 10 KRAT DENNE!), ak sa vyskytnu hnacky, davku znizit a pomaly zvysovat. Vit C mam.
- 4 x tyzdenne cvicit (hlavne cinky a bicykel). Pri tazsich stavoch treba cvicit s pomocou a dozorom a treba mat masaze pre zlepsenie cirkulacie.
- odporuca sa vymenit cierne amalgamove plomby (obsahuju jedovatu ortut, ktora sa uvolnuje do organizmu) za biele alebo keramicke.
- velmi sa odporuca URINOTERAPIA. Nielenze liecba je omnoho nadejnejsia a efektivnejsia, ale je potreba mensich davok zivin. S tymto sa obratte na MUDr Partykovu v CZ. Uziva sa oralne a inkekcne (sval, pod kozu). Ak sa nexete obratit na Dr Partykovu, mozem dat presne instrukcie ja. Zdroj: 1) Clinically tested and medically proven your own perfect medicine, Martha M. Christy. 2) Uropathy – the most powerful holistic therapy, Martin J. Lara.
- trpezlivost a optimizmus, vyhybat sa stresu. Toto je dlhodoby rezim.
Zdroje: 1) Encyklopedia naturalnej mediciny, Pizzorno, Murray, 2) Prirucka Ortomolekularnej mediciny pre lekarov, Hoffer, Saul.
ked mam problemy.. tak tu milgammu si necham pichat aj kazdy den... a ved lepsie je pichat ako podavat oralne kde zaludocne kyseliny znicia vsetko... a teda ak by som chcela uzivat B ake si mam teda kupit v lekarni alebo kde a ake?
Tina, pytala si sa Martina, kolko B komplexu berie? Teda ak dodrziava to, co som pisal. Posielal som mu celu stat odbornu o MS. Tieto davky v milgame su dobre, ale su to len 3 becka a beries to LEN 2 x tyzdenne. Moja priatelka ani nema MS, ale len kozne problemy a berie B komplex, v ktorom je asi 10 vit zloziek v 50 mg kazdej zlozky - berie 2-3 x dene KAZDY DEN. Mrzi ma, ze ludia nepocuvaju, alebo necitaju, co pisem. Na poskodene CNS tkanivo su potrebne velmi velke davky B vitaminov, inak to NEJDE. Citajte preto vsetci POZORNE.