Skleroza multiplex

RNG

Tina, kriteria na Slovensku nie su extra prisne, presli tam cez ne aj rozne mizerne vyrobky.
Voci tomu kriteria na vyrobkoch oznacenych GMP su podstatne prisnejsie a neustale namatkove kontrolovane ustavom, ktory ma k dispozicii desiatky nezavislych laboratorii a tisice zamestnancov so zariadenim, o ktorom slovenske labaky len snivaju.
A v USA su pokuty v milionoch dolarov a hrozne sudy,takze solidny vyrobca sa neodvazi nic take riskovat, na Slovensku je to hracka obist, zialbohu.
Nasa FDA ma k dispozicii dokonca celu armadu kuklacov, ktori mozu zapecatit, zlikvidovat a uvaznit hromady ludi, ked maju na to co len podozrenie, nieto naozajstny dovod.
Takze nikto si to netrufa, pokial ma len trochu rozumu a sudnosti.

tina78

tie tabletky bezne nedostat v lekarni kto zaruci ze obsahuju moze to byt aj placebo... na nasom trhu su tabletky ktore musia prejst kriteriam kto ich zaruci u tychto tabletiek

damian

myslis tym, ze po 4 tabletach si nepocitila bolest, alebo po par dnoch nepresial zapal.

Bolest sa nema po uziti enzymov zvyraznovat, ani pri vysokych davkach.

Zapaly mocovodov je velmi casto kvoli dehydrovaniu.

Tie enzymy uzivaj 1 az 3 tbl (podla zavaznosti a dlzky trvania choroby) 3 x denne 15-30 min pred jedlom (na prazdny zaludok) a zapi 1-2 poharmi vody.

tina78

ked som zacala wobenzym tak som ho uzivala prve 3dni 25 tab, potom 3dni 20tab, 15tab-2tyzdne..
pri vysokom davkovani ked som mala zapal mocovodov tak som pocitila neskutocnu bolest..... a postupne zapal po par dnoch presiel..... cize stav sa na chvilu zhorsil a potom rychlo presiel,
pri tomto ultra enzyme som zacala s 4tabletky rano ale ako keby som nic neuzila... nic som necila ako keby som si nedala ziadne tab.

tina78

teraz som zacala uzivat ultra enzym... brala som predtym wobenzym, phlogenzym ... u nich sa zacina s vysokymi davkami 25tab za den... ale je citit ich ucinok nechtiac po prehryznuti wobenzymu maju specificku chut
ultra enzym nema ziadnu .... ani ziaden ucinok som nepocitila...
moja skusenost

RNG

Damian, robert Cohen nepopiera, ze je collostrum uzitocne, ale doraznuje jeho dlhodobo branu moznu skodlivost.
Sice data na to nema na podporu, ale v celku s nim suhlasim, ze by sa collostrum nemalo brat pravidelne ani dlho.
Ved aj u zvierat a ludi jeho vytvaranie a sporteba je limitovana na niekolko dni, pripadne ked to trochu natiahneme, mozno aj niekolko tyzdnov , ale rozhodne to nie je nieco urcene na denno-dennu spotrebu.
Imunoglobuliny sice podporuju rast, tj aj rast rakovinnych buniek, ale lactoferrin ich potlaca, takze celkove neviem, co prevazi, to este nie je nijak dokazane.
Ale to sa moze prejavit len pri pravidelnom a dlhodobom brati, co nijak neodporucujem.

Na pravidelne branie odporucujem doplnky len tych latok, ktore mame dokazatelne v nedostatku. A aj to len v davkach, ktore boli dokazane na tisicoch pacientoch a z mnohych vyskumnych zdrojov ako spravne.
Nikomu neodporucujem na sebe experimentovat!
To prenechajte odbornikom.
Este aj ti riskuju obcas, ale zialbohu niekto musi byt vzdy prvy....

damian

Ja moc kollostrum neodporucam. notmilk.com

Ani z kozy by som asi neodporucal, aj ked koza je omnoho zdravsia ako taka krava a mlieko je omnoho lepsie znasane ludskym systemom.

damian

Peter, Klenerov protokol je tiez vyborny, len jedna chybicka je, ze tie vyzivove doplnky kaze zamiesat do mlieka.

Avsak, v kazdom oddeleni alternativnej mediciny sa najdu mensie/vacsie nedostatky, s tym treba pocitat. Jednoducho, SM je spsojena aj s parazitmi (hlavne latentnymi) a mlieko ich podporuje.