Skleroza multiplex

RNG

kamienok, to je omyl. Collostrum je mledzivo, nie mlieko ani vyrobok z neho a krava aj koza a ovca ho davaju len zhruba 2-3 dni po oteleni a jeho zlozenie nema s mliekom skoro nic spolocne. Takze ho mozu brat aj ludia, co maju inac s mliekom problemy.
Jeho velmi vysoky obsah imunoglobulinov(od 20 do 40%) a Lactoferrinu(antimikrobialne, cytotoxicke) ho robi idealnym prostriedkom pri lieceni.A to aj v "beznadejnych" situaciach, ked telo uz netravi a celkove zlyhava. Collostrum sa totiz vie vstrebat aj bez kyselin a enzymov.
Ale davka musi byt dostatocne velka, tj 5 az 30 gramov sucheho prasku denne, nie ako povacsine nezodpovedni vyrobcovia doplnkov na flaskach pisu.

Kamienok

Ahojte všetci!
Damián, Collostrum je z mlieka,ale ja mám švajčiarsky doplnok,ktorý sa suší na prášok ako čerstvo nadojené kozie mlieko.proste,podojí sa koza a hneď sa to nejakým spracovaním suší,ale tak že sa to nepasterizuje.užíva to veľa ľudí so SM.Všetci vedia že mlieko a mliečne výrobky sa pri SM nesmú ale toto je výnimka.Mnohým chorým na SM to veľmi pomáha.A poznám ich teda mnoho. Čo sa týka MMS-Chloritanu sodného,tak som začal s užívaním včera,dnes som si pridal druhú kvapku,zajtra zvýšim zasa o jednu.Zatiaľ nepociťujem negatívne vedľajšie účinky nakoľko idem presne podľa návodu a nemôžem to prepísknuť na veľké množstvo.Zatiaľ všetko v poho, potom sa ozvem ako pokračujem.Majte sa všetci krásne a držte sa.

Peto T

Vidím, že jeden výživový protokol sa tu už spomínal, tak pridám ešte jeden: pozrite kapitolu "Myastenia gravis a roztrúsená skleróza".

rizikaockovania.sk

Nemám osobné skúsenosti (vďaka Bohu), ale Dr. Klenner bol správny chlapík a považujem ho za hodnoverného.

damian

Tina, uz oddavna tvrdim, ze B komplex forte je prilis slaby. Mozno som sa niekde nepresne alebo mylne vyjadril (asi som niekde spominal, ze aspn B komplex forte ak uz nic ine). Slovenskeho B komplexu forte by trebalo denne zjest aspon 5-10 tabliet, aby sa dosiahli pozadovane davky B vitaminov.

Odporuca sa B-50 komplex alebo B-100 komplex, kde su jednotlive becka v omnoho vyssom zastupeni. Na to este je potrebne vysoke davky tiaminu (B1) a B12 na obnovu neurotkaniva)

tina78

damian ved prednedavnom si tvrdil ze b komplex forte namiesto milgammy.. ja som ho zacala uzivat a zrazu tvrdite presny opak....

damian

Kamienok, nie je collostrum z mlieka??

Ten B forte je prilis slabucky (hlavne pre SM) a su tam veci, ktore nie su potrebne a nebezpecne, hlavne titanium dioxid, parafin a mastenec (karcinogenny!). Boli ma srdce ked vidim, ako ludia jedia slovensky B komplex)

Vid B komplexy na www.thevitaminservice.com

Kamienok

Ďakujem pekne za odpovede od Damiána a RNG. Mám už MMS objednané,vyskúšam,potom napíšem vlastnú skúsenosť aj pre ostatných.Ohladne návodu a prípravy chloritanu s kys.citrónovou mám už všetko naštudované,aj tá knižka od p.Humbla mi príde.Mne ide hlavne o to zotrvať vo fáze tzv.remisie čo možno najviac rokov.A bez atakov.Prednison ani ja neuznávam,ale komu pomôže tak nech si ho dá,mne skôr stav zhoršoval,musel som ho vysadiť.A ešte k tej Aloe Vera čo tu mnohí píšu.Je to skvelý doplnok,ale veľmi slabučký a sám o sebe nestačí.Dokáže udržať sklerózu na uzde len pri najľahšej forme tohto ochorenia.Osobne mne Aloe Vera nestačila.Ja denne užívam 1000mg Betaglukánov od firmy Natures,Collostrum,2x denne Zelený zdroj,vit.E+selén+zinok vo vysokých dávkach,enzýmy a B-komplex forte 4xdenne.Okrem toho mi sestra z Čiech nosí ESTER C.Ale ten si dávam iba 2xdenne.Viem že je toho veľa,ale kto chce čo najrýchlejšie stabilizovať zdr.stav ako ja, musí toho čo najviac jesť.Je to náročné len finančne,vôbec to neubližuje zdraviu toľko doplnkov,práve naopak.Bude Vám skvelo.Držte sa všetci a ďakujem za odpovede.

RNG

Osobne nemam s MMS skusenost, jeho ucinnu latku pouzivaju(NaCl02) dlho na povrchovu sterilizaciu v medicine a tiez sterilizaciu vody.
Kedze je to vlastne chemikalia, nepatri medzi potravinove doplnky ako taka.
Ucinnost je potvrdena na desiatkach tisicov pacientov na rozne mikrobialne a paraziticke infekcie, ktore sa daju znicit kyslikom, podobne ako s peroxidom vodika alebo ozonom.
Definitivne by som nepochyboval o jeho uspesnom pouziti pri roznych infekciach aj rakovinach, ktore sa daju potlacit kyslikom, hlavne velmi ucinnym atomarnym, ktory sa uvolnuje s peroxidu vodika aj z ClO2 anionu.
Naviac chloritan sodny je znacne stabilny dlhodobo, nie ako peroxid, ktory sa dost lahko rozpada. A na aktivitu(rozpad) staci zmiesat 1 kvapku 28 % roztoku chloritanu s 5 kvapkami 10% kyseliny citronovej.

damian

ahoj Kamienok,

najnovsiu verziu protokolu o SM som doplnil aj o MMS a koloidne striebro (bod 23), kedze su to efektivne cinitele pri lieceni mnohych chorob. Koloidne striebro pouzivala aj americka NASA pre kozmonautou namiesto antibiotik, antivirotik a antiparazitik v jednom.