ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Ahojte, tak aj ja sa pridam. Fungujem na vsetkych veciach co RNG resp. damian napisal + aloe vera. Nie som na imunomdulacnej liecbe. Obmedzil som mlieko, az na jogurty, isty cas maso a isty cas muku(nie naraz lebo som nemal co jest:-)). Pozitivne zmeny, prestal som byt tak casto chorlavy, neviem ci kvoli probiotikam, vit, enzymom, mlieko-off, neviem. Momentalne sa citim OK, snad to tak ostane...
ups.. :-) tou "dietou" som myslela hladovku! :-))
Damian,
dakujem, pozerala som si to, no... Uf, zda sa mi to, ze dodrzat to vsetko tam napisane vari ani nie je mozne..? Ako dlho je, podla Teba, najlepsie skusit drzat spominanu dietu? A, vsetky tie tabletky treba brat v spominanom mnozstve a pocas celej diety, ci este dlhsie? Prepac, ak som polozila otazky, ktore tu uz asi boli zodpovedane... :-(
Dakujem!
Ze by sa to tu aspon ciastocne pohlo k pouzivaniu doplnkov proti roznym moznym nakazam, ktore zrejme sposobuju "autoimunne" aj ked lekari nevedia ziatit dovod a obvinia z toho dedicnost alebo "hlupost" tela?
Nuz v tejto teme je vela skalnych co bojuju zrejme neucinnymi metodami(lebo tu stale este su) a nedaju sa nahovorit na ine, aspon skusit nejake prirodne ako odmorenie tela enzymami a rozne antimikrobialne latky, probiotika a pod.
Dufam, ze sa ozve aj viacero inych co pouziju tu doporucene doplnky vitaminu C, selen, zinok,jod, probiotika, protizapalove(hlavne cistiace enzymi) pripadne skusia aj rozne antimikrobialne prirodne doplnky?
Ahojte!
Kamienok, práve som si prečítala Tvoju poslednú, zdá sa, veľmi povzbudzujúcu, správu... Som tu nová, ale budem Ti veľmi vďačná, ak by si mi mohla poskytnúť nejaké Tvoje skúsenosti ohľadom úpravy stravy, doplnkov a detoxikácií. Budem rada, ak mi napíšeš na vrony24@azet.sk.
Ďakujem! :-)
Ďakujem Ti Damián.
Nikdy som si nemyslela že budem touto chorobou trpieť,ale po radikálnej úprave stravy,doplnkov a detoxikácií ani neviem že nejakú sklerózu mám.Za to vďačím aj Tebe.Ešte raz vďaka.
Ahojte, je tu niekto okolo 20-30r, co trpi touto chorobou?