Skleroza multiplex

martin82

Mna len prekvapilo, ze ludia co boli na vozicku chodia, to je maly, nie, to je velky zazrak. Je ale pravda, ze tym ktorym to nepomohlo, to asi nespominaju.

RNG

martin 82, Vceli jed je zatial material, ktory sa nezbiera, nevedno, kolko ho treeba na terapeuticky-klinicky ucinok a jednotlivci, co sa liecili stipnutim vcelami sa daju spocitat na rukach.
Nie zeby som o tom pochyboval, za mladosti som poznal jedneho vcelara, ktory to pouzival na zmiernenie reumy.
Bude zrejme treba v tom urobit plno vyskumu.
Nakoniec, neviem, ci to bude dostatocne prakticke, lebo zbierat vcely jed je zatial pridrahe a nechat sa stipat vcelami pribolestive.

martin82

Ahojte, dnes som pozeral spektrum-nech som mudry a rozhladeny:-) a boli tam zabijaci v risi zvierat a aj na 7 mieste vcela. Pointa, pani ktora bola kvoli SMke uviazana na lozko, po 45000 vcelych zihadlach zila normalny zivot. Chodila a aj sama vcelami uz liecila. Vcely jed vraj velmi stimuluje imunitny system, posobi viac protizapalovo ako kortizol. Neviete niekto o tom nic?

damian

Treba si zadovazit knihy o terapeutickej hladovke. Je vela ruskych knih o tomto. Zial, mne cas nedovoluje pisat o tom clanok, aj ked som na to uz velakrat myslel.

RNG

Dovolim si zapochybovat, ze hladovka vybije vsetky parazity. Crevne mozno, ale svalove, krvne, pecenove a ine iste nie. Samozrejme nemoze vybit ani zacystovane.
Osobne nie som extra priatel hladoviek, lebo hoci sice pomozu odmorit telo, prilis oslabuju telesnu obranu
Podla mna sa hladovky daju nahradit dietou so znizenym mnozstvom kalorii("polohladovka") a branim extra enzymov, absorbentov a roznych potravinovych doplnkov, ktorymi si nielen nahradime chybajuce vitaminy a ziviny, ale extra dodame hromady potrebnych antioxidantov na regeneraciu a enzymov na precistenie tela od nepotrebnych utvarov, zhlukov a ineho zamorenie.

martin82

Damian, cize ak dam 40 dni hladovku, tak budu vsetky parazity zabite a tym padom by som mal byt zdravy? To nemoze byt tak easy...

damian

Vrony, existuje podla knih totalna terapeuticka hladovka a trva maximum 40 dni. Je LEN o vode. MUSI byt pod dohladom skuseneho lekara a je narocna. Tato hladovka bezpodmienecne znici parazity, rakovinu a ine.

Je tiez hladovka len o vode + breusovej zeleninovej stave, trva myslim 40 dni.

Alebo, moze sa zacat 5 dnovou totalnou hladovkou len o vode a pokracovat protiplesnovou dietou opisanou na badatel stranke a v knihe Rakovina... Ta prisna dieta trva minimalne 28 dni, ale zvycajne 3 mesiace. POtom je menej prisna, avsak odporuca sa uz stale jest zdravo, aspon semivegetariansky a co najviac makrobioticky (co najmenej varit). Jednoducho, je to vsetko o tom - co najviac sa vratit k zakladom a k prirode.

Cim viac pacient s MS zdravo je, tym menej nakladov ma na doplnky a ak pouziva urinoterapiu (oralne alebo/a injekcne) naklady na liecbu su este mensie, kedze vsetky ziviny sa recykluju a vyuzivaju aj viac efektivne.

RNG

martin, ziadne z tych prostriedkov samo o sebe to nespravi. "Zazracne pilulky" su len vymysel komercie.
Zmena v strave a plno roznych(spravne vybratych a dostatocne silnych) doplnkov nakoniec ma pozitivne vysledky.