ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
tu je ich zopar na porovnanie:
www.kegelcompare.com
Pouzivaju sa na zosilnenie svalstva, co pomaha pri inkontinencii aj sexualnej cinnosti.
RNG..tam som uz pozerala,ale vela som tam toho o tom nenasla...
oprava, ta ciarka tam nepatri za .com
Pozri na www.google.com, zadaj si slovo kegelcizer. Je viac vseliakych modelov
RNG,dakujem za odpoved...ale mohol by si mi o tom napisat viac?kde sa to da kupit?
boni, na vsetko sa da cvicit. Specialne na to sa predava tzv kegelcizer ktory sa pouziva aj na inkontinenciu("drziaky")
mam taku zvlastnu otazku..hlavne na zeny s touto chorobou..tyka sa to sexu..da sa nieco spravit s tym,ak uz vam nefunguju svaly tam dole?
osobne mam taky pocit,ze moj partner sa vo mne akoby stracal a vrchol dosiahne len tazko.
Ahojte.
Ďakujem Peto T,určite si liečbu Dr.Klennera pozriem.Taktiež ďakujem za podporu vrony24 a neboj sa toho MMS, uvidíš aký budeš prekvapený v pozitívnom zmysle slova.
martin82, neboj Dračia Krv je čisto prírodná záležitosť(je to čistý latex bez pridania konzervantov),nechcem robiť reklamu,ale najlacnejšia je v centre Energy-www.energy.sk,dá sa aj objednať cez net.Je mimoriadne účinná na vírusy,baktérie a plesne a má vynikajúci vplyv na CNS.
tina78, želám ti aby si nebola k sebe taká pesimistická,možno ešte len nájdeš vyhovujúci preparát,ktorým chorobu aspoň zmierniš.Mojím cieľom na tomto fóre je radiť sa s ľuďmi a nie sa s nimi púšťať do debaty,nič mi nepomáha,všetko je zlé a nič nefunguje.Ja som tiež dlho hľadala vyhovujúce doplnky,nebola to žiadna sranda to ti poviem,ale už nechcem byť taká skeptická.Držím palce všetkým.
Kamienok: Keď už užívaš, tak by Ťa mohol zaujímať protokol Dr.Klennera. Možno sa to dá vylepšiť. Kľúčové sú vysoké dávky niacínu (B3) a tiamínu (B1). Pozri kapitolu o roztrúsenej skleróze: rizikaockovania.sk
ale to ty nemozes vedet ci s preparatmi alebo bez nich neskoncis na voziku.. to nevie nikto pri tejto diagnoze co ta caka... ja uz som tolko penazi minula za podobne somariny .. preto mam tolko ironie v sebe... :-0
martin82 obdivujem tvoju zanietenost v objednavani dalsich a dalsich novych produktov.. :-0