Skleroza multiplex

RNG

boni, na vsetko sa da cvicit. Specialne na to sa predava tzv kegelcizer ktory sa pouziva aj na inkontinenciu("drziaky")

boni

mam taku zvlastnu otazku..hlavne na zeny s touto chorobou..tyka sa to sexu..da sa nieco spravit s tym,ak uz vam nefunguju svaly tam dole?
osobne mam taky pocit,ze moj partner sa vo mne akoby stracal a vrchol dosiahne len tazko.

Kamienok

Ahojte.
Ďakujem Peto T,určite si liečbu Dr.Klennera pozriem.Taktiež ďakujem za podporu vrony24 a neboj sa toho MMS, uvidíš aký budeš prekvapený v pozitívnom zmysle slova.
martin82, neboj Dračia Krv je čisto prírodná záležitosť(je to čistý latex bez pridania konzervantov),nechcem robiť reklamu,ale najlacnejšia je v centre Energy-www.energy.sk,dá sa aj objednať cez net.Je mimoriadne účinná na vírusy,baktérie a plesne a má vynikajúci vplyv na CNS.
tina78, želám ti aby si nebola k sebe taká pesimistická,možno ešte len nájdeš vyhovujúci preparát,ktorým chorobu aspoň zmierniš.Mojím cieľom na tomto fóre je radiť sa s ľuďmi a nie sa s nimi púšťať do debaty,nič mi nepomáha,všetko je zlé a nič nefunguje.Ja som tiež dlho hľadala vyhovujúce doplnky,nebola to žiadna sranda to ti poviem,ale už nechcem byť taká skeptická.Držím palce všetkým.

Peto T

Kamienok: Keď už užívaš, tak by Ťa mohol zaujímať protokol Dr.Klennera. Možno sa to dá vylepšiť. Kľúčové sú vysoké dávky niacínu (B3) a tiamínu (B1). Pozri kapitolu o roztrúsenej skleróze: rizikaockovania.sk

tina78

ale to ty nemozes vedet ci s preparatmi alebo bez nich neskoncis na voziku.. to nevie nikto pri tejto diagnoze co ta caka... ja uz som tolko penazi minula za podobne somariny .. preto mam tolko ironie v sebe... :-0
martin82 obdivujem tvoju zanietenost v objednavani dalsich a dalsich novych produktov.. :-0