ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Kamienok,
plne si dovolím s Tebou súhlasiť! Kedysi, ešte som nevedela čo ma to postretlo, som i ja užívala, ale len krátko a v minim. množstve, Dračiu krv. Teraz ju už mám objednanú, tak dúfam, že ju tentokrát budem správne "požívať", a že mi naozaj, aspoň trošku, pomôže..! Čo sa týka toho MMS - tiež by som ho vyskúšala, ale mám trochu obavy z nepoznaného :-(
A, súhlasím i s Tvojou reakciou - peniaze nie sú všetko! Ani ja ich nemám navyše, ale ak nebude zdravie, načo by mi boli...?!!
Vrele doporučujem všetkým pacientom, ktorí trpia diagnózou RS, aby skúsili zamyslieť sa nad alternatívnou liečbou pomocou rehabilitačného zariadenia magnetoterapiou. Cielené expozície CNS a miechy magnetickým poľom vyvolá pozitívne zmeny dejov na bunečných membránach a tiež zvýšenie sekrécie hormónu melatonínu.Dochádza ku zlepšeniu stavov pacientov a to hlavne u tých, ktorí trpia tzv.dishartiou, tzv. zlým a obtiažnym vyjadrovaním,zdĺhavým spomínaním na dotaz a zadrhávaním pri rozprávaní.Upravujú sa biorytmy a spánok,umožňuje sa mozgu regenerovať.Magnetoterapia je vhodnou fyziatrickou metódou doplňujúcou celkovú starostlivosť o pacienta s RS a je aplikovateľná po celú dobu ochorenia súbežne s ostatnou liečbou.Viac informácií poskytnem v prípade záujmu mailom vbukovy@azet.sk.
kamienok ak mi budes sponzorovat vsetku liecbu rada vyskusam
Treba podotknut ze MS je komplexne ochorenie a vyzaduje komplexnu liecbu a nasadienie mnohych zivyn. Same o sebe a jednotlivo malo pomozu, hlavne ak su este k tomu v nedostatocnych davkach (Vit C vnutrozilovo vo vysokych davkach by ale mal mat na MS znacny efekt). B komplex je tiez nutne brat vo vysokych davkach a to spolu s imymi zivinami. Ide tu o harmoniu. S volantom sa bez motora, kolies a karburatora nedostanete daleko.
Slnko je potrebne, ale myslim, ze na SK ho mate dost. Pol hod denne je potrebna davka vit D zo slnka.
Kamienok: Aké dávky vit. C a B-komplexu si užíval?
boze aky ste tu vsetcia mudri.... :-0 ja som uz vyskusala vsetko a nic z toho.. ozaj je najlepsie studovat literaturu kde su popisane hluposti.... a realita je niekde inde a uplne najlepsieje davat rady :-0