ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Este sem napisem, ze ziadny jednoduchy liek na SM neexistuje, je to jedine vynechanie uvedenych potravin a odstranenie tazkych kovov (olovo, ortut a kadmium). Hlavnym problemom je to, ze pri SM nefunguje spravne zlcnik-to vam asi nikto nepovedal. V tele sa hromadi cholesterol, ktory sa kazi (podobne ako v potravinach-zltne). Imunita sa ho potom snazi odstranit a to aj z nervov, cim ich poskodzuje. Vsetky tie zazracne byliny a doplnky, ktore tu niektori ponukaju SM neliecia, ani nezmiernuju a hlavne neodstranuju pricinu. Ak chcete napiste mi na mail a mozem vam napisat nejake doporucenia, ako liecbu urychlit.
martin 82, ryby z polarnych mori neobsahuju skoro ziadnu ortut dosial. Predava sa aj mnozstvo rybacich olejov, ktore maju nepatrne mnozstvo ortuti. Niektore su molekularne destilovane a tak isto pri tom procese sa znizi ortut v nich na akceptovatelne minimum.
Najmenej ortuti maju bylinozrave ryby, najviac velke dravce.
Do mlieka patria aj vsetky jogurty.
Asi nenapisem nic nove a objavne, ale pri SM je dobre uplne vynechat vsetok cukor, mlieko a muku a to aj celozrnnu. Jest treba surovu zeleninu a to hlavne kapustu a petrzel.
Okrem vyssie spomenuteho je tam spominane vyhnut sa konzumacii ryb kvoli ortuti. Tak vazne neviem co mam jest...
Spominal aj liek co sa pouziva na drogovu zavislost(LDN)-spojit prijemne s uzitocnym a psychicke traumy v detskom veku -Tak idem vynadat rodicom:-)
Peto T pls mozes mi napisat na mail, chcem si s tebou vymenit nejake informacie.
PetoT Vyborny clakok a ine nan naviazane linky.
dr Mercola zdoraznuje branie D-3 az 10 000 IU .
Zdoraznuje vyhybanie sa znicenym rastlinnym olejom a podporuje surove jedla a len panenske oleje( hlavne rybaci a lanovy, oboje hojive na nervy tiez kokosovy ako protiplesnovy).
Cast je venovana plesniam a mykotoxinom, ktore maju velky vplyv na nervovu sustavu a uhyn nervovych buniek.
Viaceri lekari spajaju plesnive jedla a plesne vovnutri tela s MS(SM), lebo rozne mykotoxiny zzbijaju nervy. Zialbohu pri spracovani roznych obilnin a kukurice, ked nedostatocne rychle susene su napadnute plesnami a to sa potom prenesie do vsetkych jediel, ktore su z nich vyrobene, dokonca to dostavame aj nepriamo, ked su zvierata tymito krmene
Zdoraznuje dolezitost protiplesnovej diety, odstavovania ako zdrojov prirodnych enzymov na cistenie tela a surovej stravy.
Cast bola venovana aj inym zamoreniam, ako tazke kovy a najma ortut, ktore su tiez skodlive na nervy a prispievaju k symptomom MS, tiez oslabuju telo v boji proti prirodzenemu odmorovaniu.
S tymito a vylucenim skodlivych liekov, ktore sa na MS dnes pouzivaju mal uspech (aj ini lekari )pri lieceni MS
Pripajam zaujimavy clanok od Dr. Mercola: articles.mercola.com
ahojte, chcem ist niekam na vikend poradte mi co s SM by mi prospelo.. napadla ma besenova.. termalne vody je to dobry napad s SM ci ani nie?
ahojte,je to vazna choroba,viem to,mam ju 14r.som odkazana na pomoc,na vozicku.par prispevkov som si precitala.kazdý sa snaži nieco robit,aby ju zmiernil,to je fajn.aj ja by som bola rada,keby som bola aspon samostatnaa.tina,na voicek sa nemusi dostat kazdý,1/3 skonci na vozicku,preto treba skusat vsetko.ja si myslim,ze mladí maju sancu,viac vedomostí,mozností.s SMkou v pokrocilom stadiu uz sa asi nic nedá.deptá to!držte sa!