Skleroza multiplex

RNG

scotty, v diskusnych forach na Vanderbilt/Wheldonovom sposobe liecenia chklamidie pneumoniae je zopar zmnienok pacientov, ze im SM zmizla spolu s chlamidiou, takze asi na tom nieco je a netrufam si ich nazvat podvodnici. Je mnozstvo literatury, kde sa rozne choroby, najma chlamidie pneumoniae, boreliozy a ine davaju do suvisu s SM(MS) a to su bonifikovane lekarske spravy, nie niekoho osobne nazory alebo vizie. Na to, ze sa toho klasickou medicinou nevies zbavit este neznamena, ze to nie je pravda inymi metodami.

scotty

Veľa krát som sa pozeral do tohto fora,no prvýkrát zareagujem.SM ti bohužiaľ nevilieči nikto na svete a kto totvrdí je podvodník.Táto choroba sa dá celkom dobre držať na uzde.Ja mám SM už 5 rokov a moj stav je veľmi uspokojivý.Moja fyzická a duševná kondícia je zásluhou prírodných produktov jednej nemenovanej firmy veľmi dobrá.

tina78

milan pravda si strasne drahy a nezarucujes ze vyliecis,
ked si mi napisal sumu tak sa mi to zdalo pridrahe, ak by si mi fakt zarucil ze ma vyliecis tak ti dam co chces, ale tolko liecitelov uz vytahalo odo mna nekrestanske peniaze a taktiez garantovali vyliecenie a nic sa neudialo ziaden zazrak
ak ti krivdim prepac

ayurvedsky maser

V mnohych pripadoch SM je pricinou parazitalne napadnutie miechy a mozgu, takze treba v prvom rade vycistenie organizmu od vsetkych virusov, bakterii a parazitov hlavne v oblasti mozgu a miechy. Mam niekolko klientov s SM a uz aj vyliecenu zdravotnu sestru z LM, kde mala dve loziska SM zistene pri MR a aj napriek liecbe bez uspesnej liecby. Potom si robila diagnostiku u mna a aj podstupila liecbu, kde nasledna MR vylucila pritomnost lozisk. Pre potvrdenie jej boli robene doplnkove vysetrenia a opakovana MR, ktora opät vylucila pritomnost lozisk v oblasti miechy a mozgu. Pri diagnostike som je nasiel loziska parazitov v oblasti mozgu, ktore sme nasledne zlikvidovali.
Cim skor sa s liecbou zacne, tym je aj uspech skorsi. Milan Pravda

Miňa23

Osvedčilo sa mi pri SM pri problémoch používanie antioxidantov hlavne pri únave, ale aj iných symptómov. Je to síce krátkodobé riešenie, ale na istý čas to pomôže.

vrony24

Ahojte všetci!
Práve som si na tejto stránke pozrela niektoré príspevky, konkrétne ohľadom produktu Olimpiq StemXCell, no a keďže som o jeho kúpe (ako vieme - nie práve najlacnejšej) dosť vážne uvažovala i ja, začala som zháňať nejaké ohlasy na jeho užívanie... Kto vie po nemecky a má, resp. vie o iných skúsenostiach s jeho užívaním, poprosím o info...
www.tz-online.de

ala12

UnReSt: môže to byť aj z toho avonexu. Ja som ho brala 2 roky, ale viac som nevydržala, moje telo nie a nie si zvyknúť. Stále som mala silné vedľajšie účinky po vpichu a deň potom som bola ako mátoha. Vedela som, že na Slovensku sa interferóny netestujú na protilátky, v amerike áno. Preto každému nepasujú. Ja využívam aj alt. medicínu a jeden lekár mi vytestoval, že mi vôbec nepomáha, ale škodí. Aj na nervovú sústavu aj na iné orgány. Tak som sa ho s radosťou zbavila. Ale vravel, že niekomu vytestoval, že by mal brať dvojnásobné dávky. Neviem ako je to s tebou, možno tebe pomáha, ale ja som sa po ňom cítila zle. A okrem tých fyzických bolestí som ešte ostala aj strašne nervózna. Mávala som občas také mierne reakcie, akože mi chodili mravce po nohe, alebo som si na stehne alebo na lýtku necítila kožu, alebo jednu nohu na zemi som cítila ako teplú, druhú studenú. Väčšinou som si nasadila milgamu a do dvoch týždnov to ustúpilo. Teraz nič, v pohode.Atak som nemala ani ja a tiež som niekedy unavená. Určite hľadaj lebo podľa mňa tiež doktori nič nespravia pokiaľ to nebude akútne. A neboj sa :-)

Peto T

UnReSt: So vzdelávaním lekárov je to začarovaný kruh. Lekár ide do praxe vystrojený vedomosťami zo školy (ktoré boli staré už v čase promócie). Mnoho z nich sa s tým uspokojí a celý život sa na to spoliehajú. Keď sú konfrontovaní s novším výskumom, tak ho nepríjmu a budú naďalej opakovať staré tvrdenia, aj keby išlo už vyložene o prekonané mýty (takých je v medicíne strašne veľa a stále nechcú vymiznúť).

Časť lekárov sa vzdeláva naďalej, ale ani tí zvyčajne nie sú ochotní prijať myšlienky, ktoré by im nabúrali zažité koncepty.

Okrem toho, odkiaľ sa lekári vzdelávajú? Zvyčajne z časopisov a prednášok. Časopisy sú viac-menej pod kontrolou farmaceutického priemyslu, pretože závisia od ich inzercie. Väčšina obsahu je otvorená alebo skrytá reklama.

Výskum? Odohráva sa vtedy, keď naň niekto nájde peniaze. Zvyčajne sa to stane vtedy, keď farmaceutická firma usúdi, že sa črtá patentovateľný liek, komerčne zaujímavý. Prírodné metódy liečby sú mimo obliga, lebo nie sú patentovateľné a nikto nemá záujem zaplatiť výskum a šialene drahé klinické štúdie.

Keď firma vyvinie nový liek, tak sa prostredníctvom lekárskych časopisov a prednášok postará o jeho rýchlu propagáciu. Nikto samozrejme nerobí propagáciu takých spôsobov liečby, na ktorých sa nedá zarobiť, alebo dokonca predstavujú konkurenciu.

Pripočítaj si k tomu veľký sklon ku kolektívnej inkvizícii v lekárskej profesii, a ostane len málo jednotlivcov, ktorí by chceli hlásať nejaké nekonvenčné myšlienky, aj keby mal 100x pravdu.

radca

To, ako funguje imunita sa stale len zistuje. Uvediem priklad: NK bunky dostali svoj nazov NK z toho dovodu, ze sa predpokladalo, ze pracuju samostatne. Nedavno sa ale zistilo, ze tomu tak vobec nie je a ze su tiez riadene inymi bunkami.

Martin,

skusal si tu dietu? Prve vysledky by sa mali dostavit uz v priebehu tyzdna.