Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skleroza multiplex

Aduliena

Ahojte, užíval niekto z vás na SM prípravok Colostrum? Na nete som našla viac výrobcov, je jedno, od ktorého si výrobok objednám? Cenovo sa totiž dosť líšia. Vďaka.

jaja_jaja

mirka 23, ja vôbec neosočujem a ani nie som si vedomá, že by som sa drzo vyjadrovala k RNG, len chcem konkrétny prípad o vyliečení SM, pretože on napísal o vyliečení SM. A nechápem odkiaľ ste všetci vzali, že verím lekárom ? Nič také som tu nenapísala. Čo sa týka mojej osoby vôbec netrpím. Mne pomáhajú prírodné produkty a o chemickej liečbe som nikdy neuvažovala. Mám dojem, že RNG nemôže prehĺtnuť to, že aj niečo iné bez chemickej liečby môže pomôcť bez jeho pomoci na stabilizovanie SM, pretože je nevyliečiteľná. Ak považuješ za osočovanie to, že chcem a nielen ja, aby nám uviedol toho o kom vie, že sa vyliečil, tak si nepochopila príspevok. Asi si si pozorne neprečítala moje predchádzajúce príspevky. Ak by RNG uviedol aspoň jeden konkrétny vyliečený prípad, veľmi by pomohol veľa ľuďom s touto diagnózou. mirka 23, ty máš túto diagnózu ? Alebo poznáš niekoho kto sa vyliečil?

mirka 23

Jaja, nečudujem sa RNG, on radí všetkym, chce nam dobre a ty ho ignoruješ, navyše osočuješ. Napisal ti dobre, aj ked kruto, ale je to tak. Ty nechceš pomoc...slepo veriš lekárom a to je chyba a velka. Otvor oči

jaja_jaja

RNG, tak táto veta, alebo tvoja myšlieknka čo si mi napísal - Ked ta nezaujima, co sa vo svete deje v odbornych kruhoch vo spicke vyskumu, tak si ver v co chces a trp!- je skutočne na zamyslenie a pochybujem o tebe ako o človeku.

Neverím vlasným očiam čo dokážeš napísať. Je to neuveriteľné!!!

Nepoznám jedného človeka, ktorý trpí touto diagnózou, aby si nezistil všetky možnosti ktoré mu môžu pomôcť.

Ver tomu, že viem o tom veľa, ale nenapísal si konkrétny prípad, kto sa vyliečil !!!

scotty

RNG,prečítaj si poriadne čo som písal.Ty si asi typ,ktorý nevie počuvať,v tomto prípade čítať.Ja som sa predsa nevyjadril že som na klasickej liečbe!Dlhodobo pijem Aloe,užívam velké množstvo minerálov,vitamínov,mastné nenasýtené kyseliny,antioxidanty a B12 s kyselinou listovou.Snažím sa byť aktívny,cvičím,vela sa pohybujem a psychicky som s touto diagnozou vysporiadaný.Toto všetko ma drží v dobrej kondícii.Neodvážim sa však tvrdiť,že sa týmto spôsobom dokážem vyliečiť!!!Každému môžem odporučiť tuto cestu,ale nikdy sa neznížim k tomu,aby som zavádzal.A neodpovedal si na moju výzvu a na výzvu jaji.Poznáš aspon jeden prípad kde sa SMkár vyliečil s tejto diagn?

Ivka 1

RNG aj na Slovensku mame lekarov, ktori maju vysledky s alternativnou liecbou SM a pomohli uz mnohym ludom. Su to odbornici s dlhorocnymi skusenostami, ktori to zazivaju v praxi. Skoda len, ze ich je tak strasne malo.

RNG

jaja, myslim ze som sa s tym uz dost zaoberal, uviedol so hromadu literatury z velmi reputabilnych zdrojov, voci comu ty mas len svoju osobnu skusenost pod dozorom svojich miestnych lekarov.
Ked ta nezaujima, co sa vo svete deje v odbornych kruhoch vo spicke vyskumu, tak si ver v co chces a trp!
Mas ale v jednom pravdu, ja som tu chorobu nemal ani zatial na stastie nikto v mojej rodine. Ale ju zrejme nemali ani tvoji lekari a tym veris, som zvedavi pre co. Ved nemaju ziadne pozitivne vysledky v lieceni ani nemaju potuchy, z coho to vlastne cele je.
Nuz na svete su lekari, ktori maju aspon potuchy okolo pricin a prve , hoci dost zriedkave vysledky. A tie som tu uviedol.
Ked ti to nestaci, studuj si sama, alebo sa "zmier s osudom a trp az do smrti"

peklo

liecenie sklerozi multiplex jednoznacne pomaha maryhuana ale kedze je nelegalna tak liecba je narocna...ale mam s nou dobre skusenosti a zabera

jaja_jaja

RNG, máš v svojej rodine niekoho, kto má túto diagnózu ? Ak áno dúfam, že podľa tvojich vysvetlení je aj vyliečený. Veď je to nezmysel. Nejde o to čo sa píše, ale o konkrétny prípad. Ak budeš reagovať na môj príspevok, prosím nepíš tie tvoje litánie. ALE ODPOVĚDZ LEN NA PRVÚ OTÁZKU. Dobre sa píše tomu, kto nemá ani potuchu o SM.

scotty

pre RNG:Nikoho neohuriš odbornými opismi z kníh!Daj jeden konkrétny prípad človeka,ktorý sa vyliečil z SM akýmkolvek spôsobom.