Skleroza multiplex

kety

Ahojte.Chcem sa len spýtať. som veľmi citlivý človek. Dozvedela som sa o jednom dievčati, ktoré má SM. Som typ človeka, ktorý si dokáže vsugerovať veci... Občas mám mravčenie v končatinách, nie však silné. U doktorky som bola, robila mi odbery krvy, moču, všetky výsledky mám ok. Dá sa táto choroba zistiť aj z krvy? Ale ked mám výsledky ako malé bábo podľa doktorky??? hm?

renusi

jooj,kamosko,tu sa bavíme o inej skleroze,o skleroze multiplex,to nie je o zabudaní,aj ked moze sa stat.toto je ina choroba,ako ty myslis.
ty myslis taku zabudlivost,to nie je typickee pre tvoj vek,hm....

.....

buenos dias :D mám 15 a v poslednom čase všetko zabúdam.....blbá otázka nemôžem mať sklerózu?? ale teraz to myslím vážne

11kvetinka11

ahojte všetci,
poznáte už aj novinku tekuté biocolostrum - bolo v piatok v jednej TV relácii, ak nie pozrite si ho na webe, podľa mňa je to bomba...

hdodo1

caute,uzivam copaxone,vie niekto na aku velkost ihli ma byt nastavene pero?lebo v brozurke citam ze 6mm.ale v nemocnici my to nastavili az na doraz neakych 15mm.

hdodo1

kto poradi aku pracu si mam hladat ked mam SM(stupen 2 )lebo zatial v kazdej praci mi povedali ze pre chorobu ma zamestnat nemozu.teraz mam hmotnu nudzu,no to neni ani na poplatky.robit chcem ale nikto ma nechce zamestnat lebo mam SM

jarmila B.

Ja užívam Colostrum od nemeckej spoločnosti LR. Cena nie je ta najnižšia, ale zatiaľ som s nimi veľmi spokojná. Užívam 2 tabletky denne. Osvedčili sa najmä počas chrípkového obdobia, keď všetci členovia rodiny si chrípku odležali, no mne sa vyhla. Lebo len ja užívam Colostrum.