ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Ahojte.Chcem sa len spýtať. som veľmi citlivý človek. Dozvedela som sa o jednom dievčati, ktoré má SM. Som typ človeka, ktorý si dokáže vsugerovať veci... Občas mám mravčenie v končatinách, nie však silné. U doktorky som bola, robila mi odbery krvy, moču, všetky výsledky mám ok. Dá sa táto choroba zistiť aj z krvy? Ale ked mám výsledky ako malé bábo podľa doktorky??? hm?
Noooo,mam SM a tiez zabudam,takze aj zabudanie patri k prejavom SM.
buenos dias :D mám 15 a v poslednom čase všetko zabúdam.....blbá otázka nemôžem mať sklerózu?? ale teraz to myslím vážne
dobre si prezrite toto, mozno to niekomu otvori oci...
www.mustwatch.cz
hdodo1
to zavisi aku mas postavu ja som vychudnuta tak tiez mi to nastavili inak tu ihlu
caute,uzivam copaxone,vie niekto na aku velkost ihli ma byt nastavene pero?lebo v brozurke citam ze 6mm.ale v nemocnici my to nastavili az na doraz neakych 15mm.
kto poradi aku pracu si mam hladat ked mam SM(stupen 2 )lebo zatial v kazdej praci mi povedali ze pre chorobu ma zamestnat nemozu.teraz mam hmotnu nudzu,no to neni ani na poplatky.robit chcem ale nikto ma nechce zamestnat lebo mam SM
Ja užívam Colostrum od nemeckej spoločnosti LR. Cena nie je ta najnižšia, ale zatiaľ som s nimi veľmi spokojná. Užívam 2 tabletky denne. Osvedčili sa najmä počas chrípkového obdobia, keď všetci členovia rodiny si chrípku odležali, no mne sa vyhla. Lebo len ja užívam Colostrum.