Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skleroza multiplex

B.

Mne hovoril jeden exorcista, ku ktorému sa chodím spovedať, že takéto ochorenia spôsobujú negatívne energie (nie diabli), ktoré sa dostali do vašej hlavy prostredníctvom čarovania alebo okultných praktík. Keď ste robili niečo také, tak kontaktujte: 0907 747 744
Robí od pondelka do štvrtku od 13 hod.
Urobí to aj cez telefón, nie zadarmo.

jaja_jaja

Ja som tiež presvedčená , že očkovania majú podiel na vzniku SM. A ďaľší podiel na tejto chorobe tiež výbuch v Černobyle.

tina78

inak stym ockovanim je to dost realne preco japonci nepoznaju sm?
tam co ja viem ockovanie nemaju...

u nas ockuju aj ked proti komarom
a stou prasacou chripkou to ste jasne videli

ak by sa to dokazalo, tak stat mozme pekne zalovat a musi nas odskodnit aj ked na slovensku :-0 tazko povedat....

ala12

Súhlasím s tým očkovaním. Často sa to spomína v súvislosti s očkovaním. Malo by sa o tom začať hovoriť poriadne nahlas, pretože na očkovanie nás nútia nasilu. Musíte, a ja nechcem dať očkovať svoje dieťa a budem musieť, lebo musíme! Ale ja sa budem aj súdiť ako dávať takúto pliagu do tela dieťaťa...
Ja zasa viem, že na SM pomáha čaj z ľubovníka a hlohu.

tina78

ja si myslim ze treba cvicit vsetobecne.. ochabnutie svalstva... hotova pohroma.... pre sm....
ja som vcera cvicila aj napriklad o 21 hodine.... lebo som prisla domov neskoro a snazim sa kazdy den makat na sebe....

teraz zacali byt vonku horka, to mne nerobi dobre, teda vseobcene ani zdravim ludom....

B.

Treba začať cvičiť Wing Chun alebo Wing Tsun, nielen žrať lieky. Verte mi, isto vám to pomôže a oddiali prepuknutie o roky rokúce. Prečo si myslíte, že to cvičia šaolínski mnísi? Len tak pre srandu králikov. Ide o dlhovekosť duševnú, ako aj telesnú, naučte sa aspoň prvú formu a cvičte ju denne aspoň pol hodiny. Viac to už nespomeniem.
A z kresťanského hľadiska si nájdite cez google božie milosrdenstvo, takisto vrelo odporúčam. U Boha nie je nič nemožné. Len musíte mať vieru a dôveru.

[zruseny12]

no,sak ja nepisem len ciste caj...tam mas postup ako sa to robi...a jasne ze nepomoze z dna na den...treba vela trpezlivosti atd.ZLATKO.../

tina78

zlatko, ked tak nejaka tinktura z tych rastlin to berem, ale trochu vyluhovaneho caju si myslim ze az tak neni ucinna
tinktury z rastil su fakt silne