Skleroza multiplex

[zruseny12]

V zmesi s kapsičkou pastierskou, ako je uvedené v hesle Kapsička pastierska, lieči atrofiu svalu (chradnutie) a ťažké, neliečiteľné choroby svalstva. Táto veľmi hodnotná rastlina sa využíva aj pri skleróze multiplex. Z Burgenlandu mi oznámili poznatok, že keď sa pri slabosti srdcového svalstva pije čaj z alchemilky a zvonka sa ním umýva oblasť srdca, v krátkom čase nastane zlepšenie.
Náš Stvoriteľ vo svojej priazni nechal vyrásť bylinku na každú chorobu; nevieme mu byť za to dosť vďační.

POSLEDNY ODSEK ZO STRANKY KTORU SOM TU DALA...

[zruseny12]

TINA...precitaj si poriadne stranku ktoru som dala do prispevku a potom sa smej...kazda bylinka ma viac funkcii...a pomaha na viac veci,nie len ne jednu vec...a pise tam aj v kombinacii s kasickou pastierskou...len treba citat...

tina78

alchemilka? heh ved to je na menstruacne bolesti to je bylinka pre zeny na hormonalne zmeny, ale myslim ze len pitie caju asi nepomoze

ked uz tak na sm je medovka..

co ak je sm nasledok ockovani ktore sme museli podstupit ako deti?
v jednej relacii to bolo spomenute, pretoze nikto nevedel ako po par rokoch clovek zareaguje na ockovaciu latku
a u niektorych to mohlo vyvolat poruchy imunity
keby sa to prevalilo tak ludia by mohli pytat odskodne od statu preto sa to tutle zasa ako za komunistov...
ale ved zomriet musime tak ci tak ci to bude sm alebo rakovina... ved dnes umieraju mladi ludia bezne....

rena232

hdlfs, je minimalna pravdepodobnost, ze tvoje problemy sposobuje sm, problemy so sustredenim rozhodne nie su prvym priznakom a za tu dobu, odkedy nimi trpis, by sa uz urcite objavili aspon minimalne fyzicke priznaky. Odporucala by som Ti navstivit skor psychologa.

jaja_jaja

vrony, to je tvoje rozhodnutie. Tu sa nejdná o mňa, ale o mladého človeka, ktorý má od r. 2006 SM. Boli sme tiež na neurol. klinike v BA a prednosta klin. nám povedal to, čo som už písala. Tento mladý človek bol po 3,5 r. na MR a záver správy MR znie :" Stacionárny nález bez zmien." Neužíval žiadné chemické lieky, len Aloe Vera nie z lekárne ani od LR a 4 druhy produktov doplnkovej výživy. Nechcem tu robiť reklamu , ani sa chváliť, len sa chcem podeliť o radosť z toho, že stav po 3,5 roku je ustálený a nemenný. Tieto produkty užíva na základe Lekárskych vyšetrení a po porade s lekármi, ktorí sa zaoberajú naturálnou medicínou.

jaja_jaja

vrony, samozrejme je to tvoje rozhodnutie.My sme tiež boli u významného v roku 2006 u prednostu BA neur. kliniky a nám bolo odporúčané to čo som už písala. Nejedná sa o mňa, ale o mladého človeka, ktorý je v mojej blízkosti. Teraz bol po 3,5 roku na MR a záver vyšetrenia znie : Stacionárny nález bez zmien. Po celý ten čas neužíval žiadne lieky, len Aloe Vera - nie z lekárne ani od LR a dosť veľa produktov doplnkovej výživy. Nechcem tu robiť ani reklamu, ani sa vychvaľovať, len sa podeliť o radosť z toho, že je stav zatiaľ ustálený a nemenný.

B.

Vrelo odporúčam cvičenie Wing Chun alebo Wing Tsun kung fu. Ich formy majú pozitívny vplyv na psychiku. Každopádne treba vyskúšať.

jaja_jaja

hdlfs, potom klikni na obrázok kde je lekár MUDr. Žuffa, uvádzjú tam, že je to všeobecný lekár, tak sama by som bola zvedavá ako odpovie.