ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
evaH ved tvoj manzel ma uz dost rokov nie? tusim 60 alebo 55? to je dost neobvykle aby v 50tich dostal sm
a ked budem pouzivat tvoje aloe za dost vysoku sumu, z ktorej ty profitujes samozrejme,
ked sa mi na mri objavia loziska, vratis mi peniaze?
evaH mozno tvoj manzel ani nema SM ta sa skor vyskytuje u mladsich ludi
Sydney pri SM je pitie pitie kvalitneho aloe velmi uzitocne ale samo na riesenie tazkosti nestaci. Su k tomu potrebne dalsie prirodne produkty ako je vcelia materska kasicka, vceli pel, kvalitne rybie oleje zo studenovodnych morskych ryb,ktore posobia protizapalovo na myelinove puzdra obalujuce nervove bunky v mozgu, velmi potrebne je aj uzivat zmesi mineralov a stopovych prvkov v chelatovej forme.
ahojte, chcem sa opytat na aloe vera - vyhladala som si vo viacerych forach na webe,aj tu,ze je to dobre pri SM..chcem sa opytat tych,co uz maju skusenost s aloe vera - ake vyrobky presne pouzivate? dakujem moc:)
Nie Majlo, nie je to pravda
Je pravda, že sa SM začne po piatich rokoch zhoršovať?!
ahoj jaja_jaja citala som si na fore co si pisala o tom ako mlady clovek uzival aloe vera a 4 druhy produktov doplnkovej vyzivy a mal take dobre vysledky na magnetickej.. ja mam 21 rokov a viem o tom ze mam tuto chorobu len 2 mesiace tak zatial som len na zaciatku zbierania informacii a skusania.. tak sa chcem spytat ze ake aloe vera uzival, kde to kupil - v akej forme to uzival a este ake boli tie 4 druhy produktov doplnkovej vyzivy. ak by sa dalo tak mozes napisat aj na moj mail fyzio@azet.sk dakujem