ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
chory clovek je najepsi zakaznik,
ten by dal aj to posledne len aby ho vyliecili,
lenze nic sa nelieci len zaliecuje,
ani na nadchu mudri pani doktori nenasli liek len kvapky do nosa ktore su aj tak povacsine neucinne,
co potom SM
nikto nema zaujem,
vsetko je len otazka penazi
Rozmyslam kolko teorii ohladom SM som uz pocul a cital...16-17. storocie: SM je psychicka, potom neur: autoimunita, nasledovana imuno: pomale virusy, krciary: zuzene zily, alternativci: paraziti, exorcisti: zle sily usidlene v hlave...na co som zabudol? aha na ludi co nevedia ako sa na ludoch v problemoch napakovat, cest vynimkam
a ako sa toho parazita zbavit?
a ako je mozne keby to bol parazit, ze som nenakazila nikoho, ved vsetko sa prenasa, preco nikto nenakazil nikoho sm
LUTHER- SM v poslednych rokoch postihuje vela mladych ludi...a ovela viac zien Zvycajne po druhom pôrode....tak po 30-tke...No mladych pribuda takych okolo 20-tky...
V kolkých rokoch vám SM diagnostikovali?
Skúste VEMMA (www.vemmapartner.sk), nelieči ale je overené, že viditeľne zmierňuje priebeh.
RNG neda s objdednavat u teba aloe vera?
bolo dobre a za rozumnu cenu
Ahoj Tina78, môžem sa spýtať ako dlho už máš diagnostikovanú SM?
Milá Tina.Manželovi diagnostikovali SM ked mal 45 rokov.Vo svojom okolí poznáme ľudí aj v zrelom veku,u ktorých bola diagnostikovaná SM.Žiaľ výskyt SM je čoraz vyšší.
Ja vôbec nechcem, aby si odo mňa kupovala aloe.Do fóra som prispela pre to, aby som sa podelila s vlastnými skúsenosťami a ty si svoje problémy porieš ako chceš.Každý si vyberá vlastnú cestu po ktorej sa bude uberať,rozhodnúť sa musí každý sám.