Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skleroza multiplex

zuzi 42

prosi o radu pri sm chronicko progresivnej forme zvyraznenu bolesťami kde sa obratiť o pomoc beriem lyricu ,lekar mna nikde neposiela

sydney

ja si tiez uzivam,s rozumom,ale konecne na to tolko nemyslim. hlavne zerem hlasky,ked sa ma niekto opyta ,,a citis ze ti to pomaha?" (to ako avonex) fakt bomba:D

tina78

jj ja si tiez uzivam :-) niekedy az moc
no uvidim ci sa mi to skor ci neskor nevypomsti
si na pokeci? aky mas nick?

t4nick4

tak fajn...kazdy mi len hovori ako bude vsetko dobre...a nechcem mysliet na to, ze ake to bude zle neskor...zatial si to nepripustam...chcem si uzivat kym mozem...tak dufam, ze sme si to uz vysvetlili ;)

t4nick4

mala ich este predtym nez zacala brat copaxone...ja vobec nemam naladu sa s tebou hadat...pretoze toto su len reci, ktorymi sa lutujes..aj ja mavam zle aj dobre obdobia...niekedy sa lutujem...ale zase nemyslim len na to ako je vsetko zle a neviem co...dovi

tina78

no tak jej copaxone nepomaha ak ma nove loziska a zapali mne tak isto preto mi ho rusia, ma stastie ze sa jej zapali nevytvorili na miestach ktore su dolezite ale za to copaxonu dakovat nemusi ze zije,
vidim ze o tomto ochoreni nemas ani ponatia, vysvetlovat sa mi teraz nechce,
tak pekny zvysok dna

t4nick4

su miliony ludi na svete, ktory toto maju...ja viem, ze mi to tie injekcie mozu iba spomalit a ze casom to bude aj tak horsie...ale aspon mam cas...mam kamaratku, ktora to ma tiez...ma asi 60 tych zapalov...a zije, je normalne, picha si copaxone asi 3 roky a pomaha...takze neviem preco by som nemala tomu verit, ze to aspon trochu pomaha..