Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skleroza multiplex

Aduliena

Súhlasím s Tinou. Zo 100% len 1% mužov zostane so svojou polovičkou aj v zlom....krutá realita....

t4nick4, teraz ti nič nie je, a želám ti, aby ti dlho dlho nič nebolo, aby ste boli spolu šťastní, ale keď prídu prvé ťažké obdobia, potom vlastne zistíš, či je tvoj partner pre teba ten pravý. Je to kruté, ale je to realita.

tina78

ked budes mat tolko rokov co ja tak pochopis.... teda ak sa dozijeme :-(
a neodradzam nikoho... len hovorim cistu realitu...
alebo ok prepac.. bude stebou do konca zivota.... v zdravi i v chorebe v bohatstve i v chudobe.....
ale ved teraz ti nic nieje.. ako sa ten chalan zachova ak skoncis na voziku rozmyslala si o tom?

t4nick4

tina78 no a čo, že máš 26 a ja 17...si myslíš, že 22 ročnému chalanovi to nemôže vadiť, lebo neplánuje so mnou budúcnosť? prečo všetky odrádzaš od toho? možno naozaj našli toho pravého, ktorý ich neopustí iba kvôli tomu...ja som sa o tom bavila s mojim priateľom, že by ma nenechal iba kvôli tejto chorobe...a predsa už má nejaký rozum, takže to asi nebude hovoriť len tak...keby mu to vadilo, nebol by doteraz so mnou...

dixi-baba

asi som trapna, ale uz par dni postupne citam clanky z tejto stranky a je tam jedno video, na konci je spomenuty nejaky pripad o skleroze multiplex. skus si to pozriet, ja som to velmi nepocuvala, len som si zapamatala, ze tam islo o tuto diagnozu.nechce sa mi to znova pozerat, je to dlhe.
stranka je -odkaz odstránený-

mirulik

..kto fakt vie toho veľa o ms??..prosím potrebujem zodpovedať pár otázok..ak by sa niekto ochotný našiel, tak mi napíšte na mail mirulik119@azet.sk..voprad vám ďakujem

eva20

Ahojte, mojej sestre diagnostikovali sm pred 1,5r. mala opakovane opuchy mozgu, stracala zrak, podstupila xkrat CT, mag. rezonanciu, lumbalnu punkciu, perimetralne vysetrenia a nakoniec liecbu prednisolom a nasledne medrol. tieto lieky jej zabrali,no len na urcity cas,pokym jej znizili davky (kt. boli skutocne obrovske - 90 mg), slepota sa jej opat vratila. Pocas liecby pribrala 30kg za 5 mesiacov, na bruchu ma strie s dlzkou 25cm a priemerom aj 10 cm. Endokrinologicka povedala ze este nikdy nic podobne nevidela. Stal sa z nej netvor. Navstivila vsak liecitela ktory jej pomohol. tiez nie som na taketo veci, to vsak treba vidiet na vlastne oci. Vsetky pecenove testy v normale, cukor sa znizil na povodne cisla a odvtedy, vdakabohu, je v poriadku. Asi to bol zazrak od Boha, odporucam vsak skusit aj taketo sposoby, nielen lieky. Vela stastia vsetkym ktori to prezivaju.

Eva

Nadej-AX

Všetci predsa viete ako funguje choroba a z čoho vzniká. Skúšate všeliaké lieky od výmyslu sveta a máte pod nosom to čo Vám je skryté!!!!
Nezabudnite Stvoriteľ nedal človeku k životu niečo komplikované, ale v jednoduchosti je krása a zdravie.
Skladáte sa z vody asi 70-85% a hmoty asi 15 -30%. A keď tú vodu pijete znečistenú a jedlo nezdravé ako chcete aby oči brilantne videli? aby nervi,svaly a orgány dobre fungovali?
Bylinky ,zdravé jedlo a zdravá voda sú na to aby naplnili sen človeka o zdraví. Ale zadarmo to není, treba pre to aj veľa urobiť, hoci sa nam to zdá jednoduché. Ako príklad sú dlho žijucí relatívne zdraví ľudia v rôzných častiach sveta!Prečo dlho a zdravo žijú ?
Človek od stvorenia nemôže za to čo zdedil aké geny, ako a čím ho krmili a chovali.Potom je precitilivený a náchylný na rôzne neduhy a choroby.Každý sme iný!!! Stvoriteľ myslel aj na to!
Dal každému odlišnú strednú cestu života, ak ju bude dodržiavať zožije svoju pozemskú púť v prijateľných medziach života!
Sme moc pohodlní a lenivý aby sme to dodržiavali, preto máme toľko rôzných chorob.No netreba zabúdať, že stvoriteľ nám každému dal šansu !!! Zaujimáve je ,že voda je základ života a máme jej v sebe dosť!!!, tak prečo sa stále znečisťujeme ? V aute zlé palivo horšie ťahá a motor sa poškodzuje !