Skleroza multiplex

t4nick4

tak teraz som sa dobre zasmiala na tebe :DDD nič iné som teda nečakala...to je pekné, že sa vieš aj takto vyjadrovať :D

t4nick4

niekto rozumný by ste mi mohli dať nejaký iný kontakt ako toto..pretože sa mi nechce stále klikať sem a rada by som si pokecala..

martin82

Tak 2,5 rok, vtedy bezala studia na tbl formu lieku a predpokladam ze bezi doteraz, len na nejaky iny. Samozrejme tvrdili, ze este 3 roky a bude to OK. Netvrdim, ze coskoro taky liek nebude, ale... t4nick4, mas pristup k netu, mas SM a nevies co je CCSVI? To tiez o niecom svedci. Jaaaj, co povie neurolog je svate a jedine spravne, hm, aj tak sa da zit. Nehovorim ze je CCSVI tutovka, ale pomoct moze. Btw. sebavedomi Mudr mi zabili osobu velmi blizku, od vtedy ich beriem s velkou rezervou, tak preboha nezabudajte, su to len ludia, teda povacsinou.

t4nick4

ja som len rada, že si nás prerušil :D pretože to nemá význam sa s hentou o niečom baviť...ale ja ti asi nepomôžem, lebo ja si to nepichám

martin82

Tak 2,5 rok, vtedy bezala studia na tbl formu lieku a predpokladam ze bezi doteraz, len na nejaky iny. Samozrejme tvrdili, ze este 3 roky a bude to OK. Netvrdim, ze coskoro taky liek nebude, ale... t4nick4, mas pristup k netu, mas SM a nevies co je CCSVI? To tiez o niecom svedci. Jaaaj, co povie neurolog je svate a jedine spravne, hm, aj tak sa da zit. Nehovorim ze je CCSVI tutovka, ale pomoct moze. Btw. sebavedomi Mudr mi zabili osobu velmi blizku, od vtedy ich beriem s velkou rezervou, tak preboha nezabudajte, su to len ludia, teda povacsinou.

t4nick4

tina, keď si taká múdra, vymysli ty niečo...stále na nich iba nadávaš...keby boli tak na hovno ako si myslíš, tak by sa to vôbec nijako neliečilo a umierali by na to asi naozaj všetci...

t4nick4

neviem či to je náhoda alebo čo, ale už niekoľkýkrát ti to tu vypisuje to isté...daj mi nejaký iný kontakt na teba ak chceš

tina78

copaxone sa v zahranici pouziva cca 15 rokov tu prisiel pred 5 rokmi pretoze ja som si ho pichala 4 roky len tak na upresnenie

martin82 mas pravdu hovoria o tych studiach na nove lieky neustale ale nic nove sa na trh nedostalo akurat natalizumab ktory ma vela neziaducich ucinkov

martin82