Skleroza multiplex

veronika

soravia123.. ale vazne by si s tým mala ist k doktorovi. co tu pises nemusi byt nevyhnutne prave sm.. a boal by to fakt certovska smola keby si tu sm mala... ale moze to byt nieco ine..

veronika

soravia123. tak nevahaj ani chvilku a chod za doktorom... vazne.. nech jew to cokolvek.. post scriptum.. a t y mas sm??? ja ju mam suspektivu.. a ktomu este tetaniu istu..tak ja tu nic nevyrabam... a kazdý sa boji o svoje zdravie.. je to fakt dolezite.. clovek si ho nevazi..bere to ako samozrejmost a ked ho strati straca sa s nim aj vela dalsich veci a vsetko sa kazi.. ako domino.. ved pozri len na taku sklerozu multiplex.. mozno ti do zivota vobec nezasiahne.. a mozno ti znici vsetko.. mam kamarata,jen a invalidnom,zije pri mame.. ma sm a jedine pre co zije je jeho macka.. sam mi to napisal...

soravia123

Myis ale ty nemas ziadne priznaky..len ta slabost..ja aj trpnem aj sa necitim sama sebou...aj brnim :))
inak je to blbe zit v takom presvedceni..
veronika?? ty si tusila co ti je?? alebo si bola prekvapena ked ti povedali co to je?

myis

ja zijem tiez v tom, dokonca niekedy som uz uplne o tom presvedcena. Niekedy ale psychika urobi tiez svoje. Ja som sa tak strasne bala ist na testy na pohlavne choroby, lebo som bola presvedcena, ze nieco mam a nakoniec vsetko ok dopadlo.

soravia123

tajka ja mam sex rada..a cim dalej mam z toho vacsiu radost...:)))ci už s partnerom alebo bez:))
mhmhm, mozno potrebujeme psychiatra..ale kto nie?
strach mame vsetci..ja rok zijem v tom ze mam SM..a nebola som u DR. lebo keby som ram sla tak mi najdu aj ine choroby a neviem co a to by ma polozilo... no a??? kazdý sme nejaký...trafený mozno..ale co už...
ja sa necitim cela..ako keby som to nebola ja..moje telo nie je moje, dotýkam sa cudzeiho cloveka a nie seba..
placem, horím, trpnem, potom zas utekam ..a to je kolobeh

myis

Post scriptum, no ja psychosa urcite potrebujem, ale teraz mi je akurat tak na nic, pretoze som tehotna.. S tou chrbticou mas pravdu, ja mam chrbat v katastrofalnom stave. To mi dnes povedal aj maser. Dvakrat do mna narazili zozadu v aute, aj ked to nic katastrofalne nebolo.. Najviac ma hneva, ze sa citim taka slaba - a pritom krk ma boli hrozne a chrbat..

post scriptum

Ladies and gentlemen,
nehnevajte sa, ale mam pocit, ze by par z vas skor potrebovalo pomoc psychologa alebo psychiatra. Myis - nic v zlom ale tebe je snad vsetko a zaroven nic...bojis sa ze nieco mas, pritom ta nediagnostikovali a ak by si to mala, tak by to tiez nebolo dobre, lebo sa bojis \"hroznej\" diagnozy. Mile damy - v priebehu 4 dni som si trikrat necitila lavu ruku a cast tvare - ako prislo, tak odislo a to co mi je, nech zhodnoti lekar...cakam na vysledky vysetreni a ostatne sa ukaze same. Vacsina problemov je aj tak z chrbite, tak sa ukludnite a myslite pozitivne...

veronika

juuuj.. ja mam taký strach tiez ale konkretne z jednej doktorky.. to z tej co som pocula ako o mne vravela ze som si sm vsugerovala... minule som bola pri nej na emg.. a ked som zisitla ze prave ona mi bude robit emg tak som si od otca vypýtala lexaurin a aj tak som sa bala.. ked som bola pri nej prvý krat tak mi povedala take veci tak necitlivo ze som plakala od ruzomberka cestou az do bb.. a k tomu emg.. vtedy som sa tak bala ze mi utierala pot z ruk.. heee.. no proste kopec srnady:-D