Skleroza multiplex

washita

Poznam cloveka, ktory sa pustil do boja s touto chorobou a uspesne ju lieci. Je to prof. Dusan Zachar skuste a verim , ze vase chcenie bude silnejsie ako tato neprijemna choroba. Prajem vam vela sil a skore uzdravenie.info0903780391

tina

Bohuzial RNG mas pravdu... peniaze vladnu svetu...ja chodievam k jednemu liecitelovi... jedna pani mala tiez v karte diagnozu SM, potom zacala uzivat vseliake tinktury, ktore priamo vyraba ten liecitel .. namiesto toho aby pani doktori uznali ze ju vyliecil, tak jej prepisali v karte diagnozu :-))))

RNG

Jaja, mam ti ukazat clanky z pred 20 rokov s podobnymi tvrdeniami?
Ja som starsi a pamatam si, mna neopiju rozkom.
Zatial este medicina stale neurcila co je vlastne pricina presne a preco sa to odrazu zjavi a pred tym nic, a co to "spusti" atd.
Logicky bez toho "spustenia" by to mozno nikdy nebolo, takze si myslim, ako aj plno inych lekarov vyskumnikov, ktorych nazory som vlastne prebral(toto nie je moj odbor) ze pokusy zlikvidovat ten "spustac" by mali pomoct.
A jednotlive "vystrely do tmy" uz boli urobene a priniesli vysledky, nieco sa v tele vyhubilo a napr autoimunna osteoartritida sa podstatne zlepsila, nielen ze sa proces spomalil alebo zastavil.
Spominane boli komplexne sacharidy(aloe vera), sirokospektralne antimikrobialne ako extrakt z olivovych listov, pouzivanie koloidnej striebornej vody a Samenta atd.
Nie je pravda, ze nie su v prirode prostriedky, len bezni lekari o nich nevedia.
V medicine co neprinasa okamzite zisky trva desatrocia priniest do pouzitia.

jaja

Prepáč, ale trošku budem s oponovať...

liečivo na SM-ku sa usilovne testuje...nebude to dlho trvať....ale ten liek príde...

tvoje slová sú možno založené na poznaní, že to tak robia farmaceuti...ale nie vždy a za každých okolností

RNG

Zdravotny priemysel, ako kazdy iny, hlada zakaznikov.
Najlepsi su taki, ktori sa pravidelne musia vracat spat a odoberaju mnozstvo vyrobkov priemyslu, pravidelne.
"Autoimunne choroby" takych zakaznikov poskytuju.
Prehlasene su za nevyliecitelne, geneticke, ale vyzadujuce si stale lekarsku opateru a hromady drahych liekov.
Medzitym sa pripravuje nova seria liekov na geneticke zmeny. Nechcite ani vediet, co budu stat!

Nevidim, kde by mal byt financny zaujem aby sa takychto zdrojov prijmu zbavili jednorazovym vyliecenim.

A zialbohu, financie vladnu svetu a financne zaujmy su prvorade.

damian

...samozrejme. Telo nie je hlupe, aby jeho imunita napadala vlastne bunky len tak, prenic zaniz. Ani v artritidne klby nie su napadane imunitou len tak. Aj myelin, aj klby su zasiahnute patogenmy, az potom imunitou. Neviem, kto a z akeho dovodu tie choroby nazval autoimunne ochorenia...

RNG

Myelin ma zakladne zlozky omega 3 a omega 6 kyseliny. Takze na regeneraciu poskodeneho su hlavne EPA a DHA(z rybacieho oleja alebo koncentratu) a GLA(z pupalkoveho a borakoveho,oleja.
Autoimunne choroby tu maju vlastnu temu na fore, kde su spajane s roznymi bakteriami a vyrusami.
Dva z virusov, ktore napadaju nervove vlakna su herpes a Epstein Barr, ktore mame cely cas v tele.
Zalezi len od obranneho systemu tela(imunita) ci su dostatocne potlacene alebo ci sa rozmnozia natolko, aby sposobovali neustale skody.A znizena imunita je dosledok zakuklenych infekcii, napr. Borelioz, chlamidii, mykoplaziem, tiez systemickych kvasnych a plesnovych infekcii.
Stretol som sa viackrat z nazorom v lekarskych periodikach, ze "autoimunne " nicenie myelinovych buniek bielymi krvinkami nie je vobec nahodne, biele krvinky nicia virusom nakazene myelinove bunky.

RNG

Na zvyseny prolaktin su potravinove doplnky yam, DHEA alebo progesteronovy krem.
Je to lepsie, nez synteticke hormony ako gestagen a progestin.

tina

prednedavnom som bola u endokrinologa a zistili mi zvyseny prolaktin, teraz som sa docitala na jednej stranke, ze prave prolaktin je spustacom...ja som mala zvyseny najprv na 25 potom pred mesiacom som mala zvyseny prolaktin na 28... ale aj tak mi endokrinolog nenapisal ziadne lieky na jeho znizenie... komu este zistili vysoky prolaktin a ako sa liecite?

avoj

je tu super diskusia...

mám otázku - je tu niekto, kto by chcel prísť povedať o svojich skúsenostiach medzi pacientov...prostredníctvom web stránky

www.sclerosis-multiplex.sk

je tam diskusné fórum a verím, že viac názorov, viac skúseností - tým menej atakov a zhoršení choroby...