Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skleroza multiplex

aduliena

Ahoj Eva,

ano, tá kamoška berie produkty od FLP a už dosť dlho, tak preto sa čudujem, že sa nemá lepšie...Neviem presne, ktoré berie, ale je ich dosť, aj ten aloe gel pije, a ostatné neviem.
Je veľa foriem SM, možno práve na tú jej to nie je účinné.

eva h.

Ahoj Aduliena,chcem sa spýtat,berie tá kamarátka aloe od FLP? a dalsie výživové doplnky tejto firmy?My máme dobré skúsenosti aj u iných ludí pri tejto diagnoze pri správnom nasadení produktov.
Konzultujeme i s lekármi poradného zboru.

eva h.

Dodatok,ani my sme tomu neverili,pokial to manžel nevyskúšal,samozrejme nešlo to z jedného dna na druhý,ale pravidelným užívaním.Príroda urobí svoje

aduliena

...ja si myslím, že nie každému pomôžu tieto produkty aloe na SM. Mám kamarátku, ktorá to berie už dávno a má sa stále horšie. Len za to zbytočne vyhadzuje peniaze, keďže to nemá žiadny efekt.

eva h.

Odpovedám na dotaz,prečo Aloe od FLP.
U tejto americkej firmy sa spracováva len dužina z listov,nie aj listy.Listy sú štvorročné,obsahujú práve tým všetky výživné látky.FLP má patent na stabilizáciu tzv.studenou inkubáciou,ktorá zaručuje,že si Aloe zachováva všetky výživné látky,je pestovaná v čistom prostredí .Má certifikačnú pečař vedeckej rady pre Aloe,Košer a Islamskú pečat.
Máme to vyskúšané,zápalové ložiská na mozgu nepribúdajú,manžel užíva produkty len tejto firmy,žiadnu chemickú liečbu a sme velmi spokojní.

RNG

Ivka, zda sa ze tomu nerozumies. System E-ciek je oznacovanie VSETKYCH pridavkov do potravin a doplnkov, nielen chemickych. Vacsina dnesnych E-ciek SU VYTAZKY Z PRIRODY.
Benzoan sodny, vytazok z bobulovin je oznacovane ako E-211
Xantanova zivica(gum) z morskych rastlin je E-415. Mozes si to skontrolovat na tabulkach:
www.rdg.ac.uk
Aj ja som proti "chemickym" E-ckam vseobecne, ale nie proti vsetkym E-ckam v zmysle dnesnej hysterie. Len skodlivym.
...
A co sa tyka benzoanu, som aj proti prirodnej verzii, aj ta je skodliva.
...
V prirode je plno aj skodlivych latok a jedov, na to neslobodno zabudnut.

A nie vsetky "chemikalie" su skodlive, vid kuchynsku sol ci
vyrobenu kyselinu askorbovu(vlastne to je biologicky vyrobene pouzitim enzymov)a
roznych inych oznacovanych za priemyselne vyrobene.
Nezabudni, dnes je aj cele potravinarstvo vlastne potravinarsky priemysel...

Ivka 1

Aha tak je to vlastne jedno,či vytlačím šťavu z citróna alebo tam pridám kyselinu
citrónovú kúpenú v obchode ,či pridám čerstvú šťavu z jabĺk alebo napr.jablkový chemický ošetrený džús.Doteraz som si myslela,že to nieje to isté aj keď vzhľadom na chémiu v pôde,nemáme ani
ovocie a zeleninu úplne chemicky neza
vadnu.

RNG

Ivka, striktne podla kodov, vsetky tie pridavky su E-cka, mozes si ich nakst na zozonamoch. Ale o co krajsie to vyzera, ked sa tam napise benzoan sodny z plodov alebo xantanova zivica z morskych rastlin nez E-xxx alebo E-yyy...