ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Súhlasím s RNG,100% Aloe Vera gél neexistuje,nakoľko musí byť zastabilizovaný pridaním malého množstva prídavných látok. Firma FLP spracováva aloe za studena .Studené spracovanie okamžite po zbere umožňuje,aby si produkt zachoval plnú potenciu po dlhšiu dobu.Vyžaduje to ale potrebu pridania prírodných konzervačných látok ako sú kyselina citrónová/citróny,citrusy a pomaranče/.Benzoan sódny získaný z plodov ako sú černice a lesné bobuľoviny.Enzým papaín - prírodný enzým z papáje,zlepšujúci stráviteľnosť proteinov.Xantánová živica získaná z morských rastlín/kelp/.Je to prírodný stabilizátor a emulzné činidlo.Vitamín E /Tokoferol/ - antioxidant získaný z oleja pšeničných klíčkov,zŕn ryže a iných rastlinných olejov.Sorbitan draselný- draselná soľ kyseliny sorbovej prírodne sa nachádzajúcej v čerstvých plodoch horského jaseňa.
Firma FLP nerobí bilbordovú ani žiadnu inú reklamu.Čo sa týka ceny,firma má spôsob ako sprístupniť produkty špičkovej kvality všetkým za rozumné ceny.Viac podrobnosti na maile.
Mata1,tiez som vcera pocuvala tuto relaciu,a isiel po mne mraz,to ako keby tych ludi odsudili na smrt.Vies ja by som na Tvojom mieste nesedela zo zalozenymi rukami a cakala kedy mi schvalia liecbu,RNG vypisal nejake latky ktore pomahaju,tak by som sa chytila toho a zacala by som z Alternativou.Viem,ze je to tazke,lebo aj ja som trpela kym mi nezistili moje choroby...ale ked sa clovek nevzda a pomoze si aj sam,a chce ...tak verim,ze aspon trochu Ti bude lepsie,lebo ostat uplne bez liecby si myslim,ze by to nebolo rozumne.Ved to Ta zabije len ta psychika a trapenie.Prajem Ti vela stastia.
Interferonu nevyliecia MS, len niektorym zmiernia symptomy, hlavne maju protizapalovy efekt a udajne zlepsuju ciastocne mozgovu barieru.
Skutocnej literatury na podporu tychto tvrdeni je mizerne malo, o to viac ale reklamy na tieto extremne drahe farmaceutika s plno skodlivymi bocnymi ucinkami.
Ciste protizapalove su quercitin, bromelain, GLA, dumbier, rozmarinicky olej a hromada inych ucinnych proti zapalom.
MS patri medzi autoimunne,nevrodene,ale ziskane neskor v zivote, takze by som ju radsej adresoval utokom na pravdepodobne "spustace":, boreliozy, chlamidie, mykoplazmy a virusy.
Pozrite temu "autoimunne choroby"
100 % aloe vera je mytus, lebo do nej nieco treba pridat na "stabilizaciu" co firma FLP nijak nikde nevyjadruje. Informacii je prebytok, ale zlozenie a mozne tepelne spracovanie(sterilizacia?) nie su spomenute.
Silne rozvinuta mnohostupnova distribucna siet stoji peniaze, a to sa odraza na cene.Aj drahe reklamy prispievaju.
Ale nepochybujem o tom , ze je to velmi kvalitny vyrobok.
Az na to, ze takych je plno, clenov koncilu vyrobcov aloe vera je vyse 300....
Práve som si vypočula v dnešných reportéroch o SM schválenie liečby interferónmi-veková hranica do 45 rokov. Nedá mi mlčať,ja som mala 43 rokov,keď mi potvrdili SM a lekár mi povedal,že nemám nárok na interferóny nakoľko nespadám do vekovej hranice do 42 rokov a nehali ma 2 roky tak,čo sa mi podstatne zhoršil môj zdravotný stav a spoznala som aj čo je to atak. Po vstupe do EU mi povedali že veková hranica sa posunula a tak mi dali žiadosť,ktorú mi p.Traubner od stola zamietol a nevie ani kto som,že celý život robím,platím ja aj môj zamestnávateľ poctivo každý mesiac odvody do zdravotnej poisťovne a teraz mi pripadá,ako ja nič ja mizikant a ja keď do vidím pretŕčať sa každej smotánke v sobotu je mi z neho do zle.
Mám dve otázky na všetkých SM-károv:
- kto teraz schvaľuje interferóny,v reportéroch bolo povedané,že p.Traubner už nie je predseda ?
- do koľkých rokov nám môžu schváliť liečbu interf.nakoľko môj lekár mi povedal,že len do 55 roku a prečo mi potom predĺžili dôchodcovský vek do 62 roku
Dnes som pochopila,že ani lekári neinformujú pacienta pravdivo na čo mám v tomto štáte nárok,o čo im ide ???
avoj,písala som Ti meil, ale mi neprešiel, neviem ako ho odoslať.Možno viem byť nápomocná.Poznám človeka,ktorý vie o tom viac. skús poslať meil Ty mne:duratnakatka@zoznam.sk
Washita, a kto je tento pán Zachar? Akým spôsobom lieči? Nemá nejakú www stránku?
Dík za info.