Dobrý deň, mám takú otázku. Našla som si nedávno priateľa..a problem je taký, že má necháva často platiť účet..priateľ je o do mňa o 10 rokov starší, ja som len dokončila strednú školu, ma dobrú prácu a zarába dosť. Už keď sme boli na prvom rande povedal že má pri sebe iba české peniaze a nevie či sa da platiť kartou, dalo sa platiť kartou no aj tak som platila ja..ok brala som to.. no ked sme boli u neho v meste raz zaplatil asi on a potom na druhý krat mi priamo povedal, že mam platit obed ja tak som zaplatila..potom možno zas zaplatil on a potom zas ja, boli sme napríklad u neho objednali sme si pizze a povedal, že mam ist po ne dole ja..a ja že či by nešiel on že mna sa moc nechce a on že mam zaplatiť ja, tak aom mu dala kartu a povedala pin...no a takto stále dookola no a keď som si celkovo pozerala určenky tak mam pocit že som platila pravdepodobne častejšie než on..neviem príde mi to celé zle..čo mam kamarata o 2 roky staršieho ma prácu kde zarobí o dosť menej menej než on, no vždy sa ma snaží pozvať, vždy nu poviem že fakt už platím ja a proste nechce, raz som mo hi nasilu donutila aby som zaplatila ja...ani v kine mi nedovolil kúpiť popcorn..nemám problem zaplatiť, len mám pocit, že toto nieke v poriadku hlavne na začiatku vzťahu, vždy by som sa mu snažila odvďačiť, určite by som nemala problem fakt sama od seba zaplatiť ten účet par krat aj ja, ale proste nebol schopny ma aspon 2 krat na začiatku pozvať on? A vyslovene mi oznamoval že mam zaplatiť ja. Príde vám to v poriadku? Aký mate názor na to vy?
Priateľ ma necháva platiť účet. Sám si to vyžaduje.
Kde si viem nájsť takúto jednoduchú o 12 rokov mladšiu frajerku ?
Aj účty by som platil...
Ked je škaredý, lakomý a promiskuitný. buzeruje ťa, neváži si ťa, to čo za poklad si si našla? Aj by som chcela jeho fotku vidieť, aby som sa zasmiala. Asi má s týmto správaním úspech, ked mu ženy samé skáču do postele
A čo si myslím o mužoch, ktorý nadpriemerne zarábajú a priatelky, čo zarobí minimum ťahajú peniaze? že je vychcaný, neempatický, hňup.No ja by som sa zaňho nevydala určite
Pamätám si, že aj na Mariannu Durianovu hovorili, že zlatokopka. Ona mala vysokú školu, dobrý flek v Markíze, v hlavných správach a dobre platený, kúpila si byt, auto, handry
Neviem o tom,že by vlastnila paláce a patrila k najbohatším ženám Slovenska, a ked ju nejaký pracháč pozval na kávu za 2eura, ktorú si možno nakoniec zaplatila sama, bola zlatokopka. Takto sa šíria reči
Vezmi si to naopak, keby ženy zarábali 2500eur a muži 480eur, myslíš, žeby tiež celou svojou dušou bojovali za to, aby sa všetko platilo 50:50 ?? Tak by boli prví, ktorí by vykríkali, že žena má platiť všetko, takže z takýchto rečí si nič nerob
Ja nemám nič proti emancipácii, tak nech minimálna mzda pre ženy je 1500eu a vyššier, potom možme dalej niečo riešiť
Treba dať návrh na ministerstvo, že spravodlivé ocenenie ženskej práce a ked sa toho dožijeme, možme tu nejaké fifty-fifty riešiť
Mnohí sa pýtate, prečo s ním Dana ešte je. No, tiež si myslím, ak s ním ostane, že je to typický prípad: "obeť si hľadá páchateľa". Proste niektorí ľudia majú nejakú traumu, alebo ktovie čo, možno práve nedostatok tráum, že tomu nedokážu veriť a podobne, ale vyslovene sa primknú k niekomu, kto ich ponižuje a ubližuje im.
Toľko príspevkov a väčšinou od veci, akurát mi dvihli tlak. Tvoj problém je submisivita, pasivita a nedostatok sebaucty. Od koho si to odkukala v rodine? Od matky (väčšinou) alebo od otca? Tak si to treba uvedomiť, priznať a všemožne s tým bojovať, lebo skončíš ako tyrana žena typu Kristína zo Senca z relácie Svokra s vybitimi zubami, vychudnutá, s kopu deckami, bez bývania a financii a furt len budeš husť o tom ako ho luubis pritom lubis len jeho kkt. A pre sex so zakomplexovanym primitivom ničis deckam i sebe život.
Tvoj problém je, že partnera ti vyberá tvoja pica (nechcem urážať, len aby si sa zobudila) a nie rozum. To je dôvod prečo si vyberas pohľadnych agresívnych kktov. Treba pozerať na správanie, kľudne aj na financie, ale najmä o schopnost podeliť sa s nimi!! Na vzhľad veľmi nepozeraj. Si s ním, lebo sa ti s nim páči sex, pre kus klobásy prehliadas jeho chyby a nepriznás to ani za boha.
A on? To je zakomplexovany kkt, ktorý vie doslova vycítiť taky druh žien ako ty, ktoré môže týrať a honit si na nich ego. Nemá ta ani trochu rad, ma rad ako si na tebe zväčšuje zakrpatene ego, ako mu robíš sluhu a platíš obedy. Neznášam takých presibanych tyranskych lakomych kktov. Kebyže sa máš trochu rada, nerobíš si plane nádeje a dávno ho pošleš do pixe. Ak ta ani môj príspevok nezobudi tak si jednoducho hlúpa a kľudne si s ním za kus klobásy buď.
A ešte odkaz pre toho mentálneho atleta: poslala by som ťažko do pixe lakomeho chlapa, ktorý vyžaduje platenie 50:50. V dnešnej spoločnosti muzi stále zarabaju viac a chlap ktorý take nieco praktizuje je uboziak a nie chlap, ktorý svoju peňaženku ľúbi omnoho viac ako ženu. Výraz zlatokopka používajú len neschopní chudaci, ktorí nemajú na to založiť si rodinu a pravdepodobne ich ani nikto nechce. A potom lakomi kkti ktori považujú aj zaplatenie kávy za zlatokopectvo. Dnes je toľko veľa neschopných lakomych uboziakov, čo nenavidia zeny az to pekne není.
Moja zlata, čo by si robila na materskej? Vsak by ti hoxno dal a ešte z nej by ta vydeloval. To chceš? Na čo ti je taky chlap? Chlap ma byt oporou a zivitelom rodiny. Ano, aj žena musí dnes pracovať, ale postarať sa o rodinu by mal vedieť chlap. Ak to nevie, tak zeny su pre neho len hnusne zlatokopky.
Naco fake ucet... ozvi sa teda na 19seals94@gmail.com ked chces
Tak ak tak môžem tu napísať nejaky fake účet a tam v správe by som napísala kontakt
Majka no toto je môj prvý príspevok, neviem prečo by som v anonymite klamala ..a to že som zlatokopka som snáď dostatočne vyvrátila, ale ak si to niekto myslí aj naďalej tak nech, ja viem aká je pravda.
Majka no toto je môj prvý príspevok, neviem prečo by som v anonymite klamala ..a to že som zlatokopka som snáď dostatočne vyvrátila, ale ak si to niekto myslí aj naďalej tak nech, ja viem aká je pravda.
Dana, neviem ako dlho tu chodíš, ale táto stránka je známa tým, že niektorí ju spamujú príspevkami, že "ženy sú zlatokopky", alebo "je to fake"